Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
legénységi tagoknak hány skillje lehet max?
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Nem tudom már ki ajánlotta de ezt az oldalt szoktam nézegetni ez ügyben: Tanks Statistics Grid
Keresőbe beírod pl KV-1 és a füleken megtalálható hogy a nagy átlag milyen felszereléseket, fogyócikkeket vagy a legénységnek milyen képességeket választanak.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ok, nem vagyok büszke magamra, előbb járt a szám, mint gondolkodtam volna: [link] Mea culpa!

-
galervin93
addikt
Van valami olyasmi oldal, ahol meg lehet nézni, mely járművekre milyen felszerelések mennek rá? Pl. X. szintű szellőzés, vert.stab., melyikből milyen kell egy adott tankra.
-
-
adamgreen
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
De ugy volt. nekem nem lötték be idáig. Lehet az RNG nem volt veled
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Greentea & Zsolthee Mindkettőtöknek köszönöm.
Azért (is) szép ez a játék, mert nem csak egyfajta sémát lehet követni, ahogy a ti esetetekben is látszik.

-
-
Csináltak valamit a Tiger 2 kupolájával? Egymás után hatszor(!) pattantam róla a Caernarvon legnagyobb ágyújával.
-
zsolthee
senior tag
-
Greentea
senior tag
válasz
zsolthee
üzenetére
+25% páncélvédelem az ütközések és a robbanások ellen.
+25% védelem a legénységi tagoknakE50 szerintem nem volt lomha, sőt. Lassú volt a forgása de ha felgyorsult szinte mindennek neki mehettél.
E50M-et is ugyan így használom, de az e50-el nekem jobban bejött ez a stílus.
-
zsolthee
senior tag
válasz
üzenetére
Vert.stab.
Egyébként a látótávra és álcára érdemes vele gyúrni.
Full álca és full repair (parancsnoknak lámpa) van most nekem az E50M-en, hamarosan jön a 3. sor skill, ahol mindegyik tag egyénit kap. (látótáv, kék skillek stb). Én csak 4-nek tennék BIA-t.
Vert.stab + távcső + töltésgyorsítóval használom.(#105483) Greentea
" repesz páncélt tennék fel a helyedben, jól jön a rammoláskor"
Ezt most csak én nem értem? Mi köze van a rammolásnak a repeszpáncélhoz???
Ettől függetlenül értelmetlen feltenni a fent említett okokból kifolyólag. Az E50 még eléggé lomha, majd a X-es tesójával lehet már zúzni -
Greentea
senior tag
válasz
üzenetére
Én távcsővel, töltésgyorsítóval és repesz páncéllal használtam.
Én harmadiknak repesz páncélt tennék fel a helyedben, jól jön a rammoláskor + ha van irányított ütközés skilled akkor ez a három (repesz páncél, irányított ütközés, E50) nagyon jól fog műküdni.
szerk: OBJ 263-nak milyen az alap lőszere? CR vagy AP?
Összetalálkoztam ma egyel és elhordott a "g*cibe", hogy én goldal lövök rá. (magyar játékos). De a dmg panelem CR-t jelzett, szóval visszaírtam neki hogy mondja ezt, aki goldal lő az rhm-re...
Erre csak ezt írta: "Alap lőszer volt te g*ci"
-
törölt tag
Hali!
E50, két felszerelés már felrakva (venti és töltésgyorsító), harmadiknak függő stab. vagy fejlesztett csavaralátétek (leginkább a -50% sérülés, ha a felfüggesztést éri találat miatt) ?
-
Lipton
őstag
A vegen a "learazott" T34 lett (vs IS6). Penzt nagyon jol hozza, picit erzesre lassu meg ugy szokni kell meg.
-
Warton
őstag
Meg van a HT-15 a T55a-hoz. Persze csak a küldetés fele, mert se én se a csapat nem brillírozott.
Úgyhogy egyszer ennek még neki kell majd futni.
-
-
nyunyu
félisten
válasz
wwenigma
üzenetére
Legjobb trollkodas ever:
An Israeli tank tree is possible in theory (similar to China with lots of clones), top – Merkava 1 or its prototype.
Izraelt a II. VH utan alapitottak, hogyan birnanak toluk osszerakni egy egesz tank agat 60-nal bezarolag?
Merkava 1 az mar boven a 70-es evek vege, 80-tol rendszeresitettek. -
nyunyu
félisten
Mi a f, meccs kozben kidobott a kliens, aztan 4-5 percig nem tudtam visszalepni az EU1-re, igy buktuk a boven nyerheto meccset.
Kb. 1 hete nem nyultam a modjaimhoz, csak a tegnapi mikropatch lehetett.
-
wwenigma
Jómunkásember
Regarding the new engine, what are its features?
There is going to be multi core support in the reworked engine (it is not a BigWorld engine anymore, but almost completely our own solution). It also allows support of Direct X 11 and 12, as well as a big number of modern graphics technologies.Why do you use BigWorld?
We held internal tests of different engines that showed insufficient results on weak PCs. This is why we are reworking BigWorld (gradual adding of multi core support and DX11/12 support starting from 0.10 and in further versions) in order to create a fully functional HD-client.Na lol, hogy beindultak hogy lett konkurens. Végre nem kell 4 magot 4GHz-en hajtanom mert egy szál számít, engedelyezhetem a maradék kettőt és mehet a 6mag 3,6GHz-en.

-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Teszt szerverhez szeretnék csatlakozni, de a személyes adatok betöltése közben ezt a hibaüzenetet kapom:

Valaki találkozott ezzel? Ha igen, hogyan oldotta meg? Köszi.
-
kchryss
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Garázshely végre!

-
galervin93
addikt
Hohó, kellemes hétvégi ajánlat 3x-os szorzóval az első meccsre, féláras garázshellyel és felszerelésekkel, valamint 1 gold = 35 free xp átváltási akcióval! [link] Korrekt! Plusz egy nagyon egyszerű küldetés, 50 killért cserébe távcső.
Érzésem szerint nyertünk valamint a konkurenciával.
-
rudii
tag
Csúzli! Storm megígérte, hogy idén jön még az új patch, új tankokkal és úgy látszik amit mond be is tart!
Csak múlthét jött az új frissítés, de már is itt a 9.13 TESZT SZERVER!
Szóval a mai stream egy jó része teszt szerver lesz! 
Live Stream
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Hát ezt szeretném tudni én is, hogy mi a rák van ezzel a tankkal? Mert ugyan úgy játszom, ahogy a többi meddel is - T54, Obj.140, T-62A pl - és mégsem hagy nyerni a játék! Ezért is csak ennyi a győzelmi arányom, mert annak idején mikor megvettem a Type-ot, nagyon sokat mentem vele, pedig alig-alig tudtam csak nyerni. Az egyik legtöbb csatát ment tankom. No nem mostanában jött össze az az 500 feletti csata szám.

-
-
válasz
jano_77
üzenetére
Az a legjobb mikor küldenek előre spotolni ,de nem érti , hogy nincs lámpám és kapom be a lövéseket miatta . Amúgy én az SH-k miatt vettem meg mert ott brutál jól hozza a pénzt,de mostanában inkább T8 van oda pedig már nem jó . Most vagyok 77%-on , hétvégén a Dominencia módban megcsinálom azt a pár küldit a 100%-os személyzeti bónuszokért és akkor pár csata alatt meglesz szerintem. Javaslom neked is ezt a lehetőséget.
-
jano_77
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Tegyél egy próbát ezzel, hátha megy vele.
-
-
Spenike
tag
Hali
Hol lehet átállítani Ashlant használok hogy a win 8t mutassa ne a Személyes értékelés ...
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem is meg van a Type64 és én is a lámpáért szenvedek! Nekem viszont sajnos még sok csata kell hozzá, de így nagyon nehéz játszani - más tankkal is - , de light-al kifejezetten szerintem.

(#105450) grizlisandor: ASLAIN-ban benne van, esetleg próbáld ki, tényleg szinte minden mod benne van.
-
Több embernél láttam, hogy ha spotolják, akkor írja a chat-be és rákattint a szektorra, ahol ezt történt. Ez valami xvm konfig vagy külön mod? Esetleg egy linket tudtok adni róla?
-
válasz
jano_77
üzenetére
Igen ezzel a WR dologgal nem tudok mit csinálni és nem is nagyon érdekel már. Az utóbbi időben hozom az elvárt sebzést a legtöbb tankal és mégis 50% alatti WR-t csinálok ez van. Hétfőn 12 csatát mentem a Typ64-el , hogy végre legyen rajta lámpa , és nem tudtam nyerni , jó mellé hoztam is a 700-as WN8-at
. Tegnap ugyan ez csak más tankokkal 40% WR 2900 WN8 ! A legjobb az volt amikor egy Tieger2 ( kék ) folyamatosan nobozott , mert lebontottam a Cromwell-el .Hogy merészelek én goldozni ezzel kompenzálom , hogy skilletlen noob vagyok . Imádtam 
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Persze, kredit farmra tényleg jó, de a folyamatos bukó csaták - mert bármit is teszek a csatában, a 43%-is WR az önmagáért beszél - az több mint kiábrándító!
És nem szeretném még jobban rombolni a győzelmi arányomat.MÁS: egy kis zene a tankozáshoz! Amúgy meg szavazzatok, had menjen Svédországba!

-
válasz
jano_77
üzenetére
Kettő van ! Egy amit rám ruháztak és még be sem léptem , már több mint egy éve inaktív ! Ezen gondolkodom , hogy ha már úgy is ott áll akkor beáldozom és lenullázom. Van rajta sok tizes tank +T34-Typ59 így lehetne vele mit kezdeni . Amúgy én szeretek a TYp59-el játszani .Lassan 5 skilles legénység lesz benne és nem olyan rossz. Ha ellövöm az öt goldot és sebez mellé pedig sebzek még párat máris megvan a Nettó 50K , ami szerintem nem rossz.
-
jano_77
nagyúr
válasz
adamgreen
üzenetére
Nem azért, de azt hogy hozták össze, hogy mindkét csapatot a FAME-esek alkották?!?

(#105437) jozefgucci1: hány acc-od van Neked Jozef? Én azt fontolgatom, hogy eladom a fenébe a Type59! Annyira szar - szinte csak bukták -, hogy már tényleg nem merem kivinni a garázsból, csak a helyet foglalja és a felszereléseket. Kár, hogy nem lehet egymás között eladni, mert lennének olyanok, akik viszont sokat megadnának érte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsolthee
senior tag
válasz
kedvesgabor
üzenetére
Igen, hiába a nagy pen. A hosszú reload és a lomhasága miatt ha egyedül marad, szétkapják mint a lábtörlőt. Már 4 skilles legénységgel használom, de a célzásidőt még így is nagyon ki kell várni vele, nem lehet kapkodni. Támogató tanknak jó, de az is csak akkor ha a top heavyk nem paradicsomok a csapatban.
Mostanában én is csak azért nem veszem elő, mert a medekre kaptam rá nagyon. Nem mondom, hogy megbántam mert tényleg jól tejel, de mai fejjel már inkább egy CDC vagy FCM. -
kedvesgabor
tag
válasz
szbalogh
üzenetére
T34 régen egy álom volt....mostanában szenvedés. Nekem. Az ágyú valami iszonyatos RNG-t kapott, meg lassabbnak is tűnik. Sokszor esélyem sincs lő távba érni az eseményekhez...csak futok a csapat után...ha a "bollyal" tartok. Magányosan meg nem éri meg bóklászni vele.
-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Nem rossz. Jobban szeretem, mint a panther 2-t. Viszont van egy nagyon rossz tulajdonsága: nincs gundep.
Így aztán egy kicsit dimbes-dombos pályán forgatom, mint mókus a mogyorót, hogy megtaláljam vele a megfelelő pozíciót. -
galervin93
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
"...a Panther 88-at veszem elő. Jó pályán nagyon hatékony tud lenni."
Na ezaz, amitől félek vele kapcsolatban. A CDC-nek ott a sebessége, ha sz*r van a palacsintában, szégyen a futás de hasznos, vagy éppen ellenkezőleg, lehet menni segíteni. Pantherrel... Nem tudom mennyire lehet érvényesülni vele. Le kellene már szednem a tesztszervert... -
Gondolkodom én is , hogy a megmaradt Typ59-es accon lereszetelem és megnézem mit tudok belőle kihozni . Mivel lenne érdemes elindulni ? Rengeteg tank van rajta így ha azokat eladom akkor egy csomó fogyóeszközt és prém lőszert lehetne célirányosan venni .Az amcsi ág elég szimpi ott jól lehet húzni a WN8-at

-
krisz74
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Köszönettel. Sajnos nem működik egyik sem. Létrehozom az accot és utána a bonuszkód helyére másolom, mint egyéb bónuszkódokat, nem?
-
szbalogh
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Mostanában sokat megyek 8-as prém medekkel a duplagyújtós küldit próbálgatom és farmolok közben. Szerintem is a CDC a legjobb 8-as prém.
Viszont a T-54 nekem csalódás volt. Néha tényleg idegesítő a lassúsága. Csak az a baj, hogy emellett pontatlan is és nincs átütése sem.
Ha csatában marad a CDC, akkor a Panther 88-at veszem elő. Jó pályán nagyon hatékony tud lenni. Nagy dpm, jó átütés és pontos ágyú.
Tegnap az SP-t is elővettem egy menetre. Sebzést se kaptam pedig IS3, Japán valami heavy meg T34 is lődözött rám. Jó gép ha puha ellenfelek jönnek és nem kell goldozni.
T34-em nincs de tesztszerveren próbáltam pár kör erejéig és tetszett. A lassúsága eléggé lekorlátozza és sokba is kerül. -
-
krisz74
tag
Üdv!
Nem tudtok véletlenül új regisztrációhoz bonuszkódot?
-
DaveHutt
őstag
Statisztikáknak jobban hiszek, mint egyéni anomáliáknak.
[link]Edit: megvolt a CDC, kb 800 csatáig bírtam vele. Az hogy a tier 5 scoutokat se pattintja, és hogy a tier 10ek megeszik reggelire (ne mondjátok, hogy tudtok bármit is kezdeni a tier 10 medek ellen ezzel a tankkal) az idegeimre ment. Vettem inkább FCM50t-t, az orvosolja ezeket a problémákat.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Csak meg ne lepjen majd az E50M. Nálam a legkritikusabb pillanatokba lő mellé, pattan le vagy sebez minimumot. Az E50 bár minden statisztikájában gyengébb, mégis hatékonyabb voltam vele. Nagyon egyedi játékstílust igényel...
-
Bingisz
addikt
válasz
adamgreen
üzenetére
Ugrik a T22? Ezt hol olvastad?
Amúgy meg lehet, hogy értelmes küldiket kellett volna berakni. Nem pedig olyanokat, amik közül van ami csak konkrétan akkor teljesíthető, hogy ha a csapattársaid konkrétan nem csinálnak semmit. Amúgy szépen összehozta a nagy klánokat ez a küldetéssorozat, mindenki benne van, mert mindenki együtt csinálta.
-
adamgreen
senior tag
Az EU nagyszerü top klánja most megmutatja hogy kell t22-öt riggelni.
Persze azota bant meg is kapták plusz t22 ugrott.
Szép volt fiuk .Csak igy tovább

-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Így van, én továbbra is tartom, hogy a CDC az egyik, ha nem a legjobb prémium tank ilyen szempontból. Gyors tank egy erős ágyúval.
Farmolgatok vele karácsonyra, 1500 sebzésre 35-40000 nettó, 2000 sebzés már 50-70000, 3000 felett pedig már indul a harc a hat számjegyért, az nettó 80-90000... (prémium mellett, viszonylag kevés javítási költséggel; goldot egyet sem lőttem vele lassan 800 csatában!!!).
Akartam venni egy P8.8-at, de elgondolkoztam, és pénzkeresésre elég ez... Aztán lehet hogy a legénységképzés miatt mégis megveszem karácsonykor, de sokkal inkább hajlok most egy Type64 + Cromwell B párosra. (Múltkor meg akartam venni az akcióban a Type-ot, de végül kihagytam.) Aztán persze ki tudja milyen akciók jönnek... -
Kakumix
senior tag
Keresni lehet vele, de neked is keresned kell, hogy kit tudsz átütni. T9-ben gyakran, de néha még T8-ban is a medek felé kell venned az irányt vele.
Most néztem, hogy a 4600 sebzésre IS-6-tal csak 127e kreditet kaptam, a 112 pedig 1200 sebzéssel kevesebbre kapott 120ezret, talán azért, mert top tier voltam a csatában. -
Fel
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Ez sem kéri...
---------------------------------------------------
9.13 Public Test is UP .. vagy legalábbis le lehet tölteni a frissítést. Belépni nem lehet.
Első ránézésre elég jó kis csomag lesz ez. Na nem a cseszkók miatt, hanem a a sok kis apró buff miatt. Hmm... A T-44-re nagyon kíváncsi leszek..
-
Argh!
senior tag
Van teszt szero, sztem OP a 10es cseh tank.
-
Ha valaki szokott low tierben játszani, akkor a következő pár napban nyerhet valamit, ha sikerül sokat sebeznie

Szabályok:
- a legtöbbet sebző nyer
- tier 5 vagy alacsonyabb tank, prémtankok kizárva
- a csatának 2015.11.25 és 2015.12.01 23:59:59 között kell lennie
- a jelentkezést dec. 2. előtt kell megtenni
- szakasz kizárva
- csapattárs sebzés nem lehet
- több eredményt is beküldhetsz
- kell képet csinálni a csatajelentő első és részletes oldaláról is, és a replayt fel kell tölteni a wotreplays.eu oldalra
- egyenlő sebzés esetén a több alap xp-t elérő játékos nyer
- csak az EU szerver játszikDíjak:
1. hely: Skoda T 40 + bonus code
2. hely: SU-85i + bonus code
3. hely: Churchill III + bonus code
4. hely: FCM 36 Pak 40 + bonus code
5. hely: Tetrarch + bonus code[Link], itt van a hivatalos kiírás, illetve ide kell feltölteni a képeket és visszajátszások linkjét.
A nyereményjátékot Ph3lan csinálta.
(A fordítás az én művem, a hibákért semmiféle felelősséget nem vállalok, mindenki a hivatalos oldalról tájékozódjon)
-
Jolet
őstag
Valaki feltette már a catalystot leváltó új AMD drivert? Van valami változás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azért (is) szép ez a játék, mert nem csak egyfajta sémát lehet követni, ahogy a ti esetetekben is látszik. 

Úgyhogy egyszer ennek még neki kell majd futni.

Szóval a mai stream egy jó része teszt szerver lesz!

Így aztán egy kicsit dimbes-dombos pályán forgatom, mint mókus a mogyorót, hogy megtaláljam vele a megfelelő pozíciót.
Bár szerintem ebből vesznek vissza...ez így túl szép, hogy igaz legyen.