Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
Közben meg privátban fenyeget

-
galervin93
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Repeszpáncél-projekt törölve. :-D Inkább ventillátor, az tovább csökkenti picit a célzásidőt is, meg nem kell 300k-t elcsapni rá, mert van raktáron.
uff: nem szeretem a félisteneket. :-( -
Jolet
őstag
Én a japán heavykre tettem és vicces tud lenni amikor alig sebződök
-
törölt tag
válasz
galervin93
üzenetére
Csak az artymágnesekre pakolok, amik nagyok, lassúak és esetlenek.
TOG, Maus, T95 - szerintem ezekre megéri.
Amíg fel nem adtam a japó heavy vonalat, azokoon is volt, de az annyit kapott a levegőből, hogy nem segített rajta. -
emre
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Semmi gond.

Legfeljebb megkérdezem Diarmand-ot is mi a véleménye a dologról.
-
"Nem tudom mennyit számít a véleményem, de 134 gép van a garázsomban," = azt hittem ez már elég nyilvánvaló volt eddig is ?
Jah a lényeg kimaradt .semmit 
Bocs a reggeli vicces kedvemért ,de már korán reggel itattak itt az irodában és amúgy én egy tankomon sem használtam még repeszpáncél , már ha számít az én véleményem ?

Enzolord nincs itt ? -
törölt tag
Sziasztok!
Fejlesztésnél egyikre van keret,
KV3 vs Pamther;
Persze később meglesz a másik is.
Szerintetek? -
emre
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Nem tudom mennyit számít a véleményem, de 134 gép van a garázsomban, és egyiken sincs extra repesz páncél.
-
galervin93
addikt
ST-I-re a repeszpáncél halott ötlet? Vagy csak szimplán van helyette jobb is? Mist vert.stab. és célzásgyorsító van rajta, a legények a harmadik skilljüket tapossák BiA-val, javítással meg egyéni skillekkel.
-
h1mpi
félisten
válasz
üzenetére
Én végig nyomtam, bár a 3-as kapott 2K freet, mert kivoltam tőle. Aztán észre vettem, hogy 40K creditem van, úgyhogy gyorsan összefarmoltam 600K-t a CDC-vel
Elképesztően jól hozza a creditet, eddig is ilyen jól hozta vagy csak nekem nem tűnt fel? 2K dmg alatt is bőven fizet 60-70K-t prémmel. Az assist dmg-et beszámolja már a fizetésbe? -
h1mpi
félisten
Ki hogy halad a cseh ággal? A 3-as tragédia volt Nekem, a 4-es már jobban tetszik egy fokkal.
-
-
mynames
senior tag
Secret Santa 1 euróért csak kitüntetést ad?

"Congratulations!
Now you're a Secret Santa. You will receive a special medal when the event ends. " -
Fel
addikt
EU1, vannak fent vagy 85.000-en. Nem tűnik kiemelkedően soknak, mégis lagzik ez az izé. Gyakorlatilag játszhatatlan... Időről időre 300+ ms-os ping, meg irányíthatatlan tankok.
Nincs valami jó netem, de érdekes módon, ha az orosz klienssel lépek fel az RU3-ra, ami elvileg ugyanott van helyileg, mint az EU-1, akkor nincsenek olyan ping megugrások... -
emre
veterán
válasz
Tarill
üzenetére
Én azt mondom, hogy a prémium fiók mindig többet ér egy prémium tanknál. Ha van kínai meded aminek a legénységét tudod benne húzni akkor esetleg kifizetődő lehet.
De közben megkérdeztem Diarmand-ot, és azt javasolja, hogy nézz meg pár replay-t és ha tetszik vegyed.
-
zodo
nagyúr
válasz
fradi81
üzenetére
Nálam ma Winterberg-en ünnepeltek.
Tegnap azt már észre vettem hogy valami nem stimmel a havas pályákon mert az úttestre szánt hó réteg a tankom tetején látható és ennek "mintázata" a haladás irányával és sebességével változik mintha egy hóréteg alatt közlekednék. Elsőre azt hittem, ingyen téli álcahálót kaptam.

-
kchryss
veterán
válasz
fradi81
üzenetére
Remélem nem lesz rosszabb. Ahogy olvastam a tornyát megerősítették, bár az eddig sem volt gyenge. A kupolájánál változtak a szögek amitől kicsit nagyobb lett az effektív páncél de attól még így is könnyen belőhető, viszont megnövelték a kupola méretét, ez a része szerintem nerf. Az orránál is variáltak a szögeken valahol kicsit nagyobb lett az effektív, valahol kicsit kisebb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Meg még egy medál karacsony utan oszt szevasz. Azert ritka nem lesz, 30e felett volt egy oraja a titkos telapok szama.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
Nem a IX-es WZ-111 model 1-4 -el kevered?
Legalábbis a mai Version: 9.13: Changes to Vehicle Stats cikkben ez szerepel.Szerk: Bocs, másik cikkben van a 111-ről is infó.
(#106433) ollie
Naptári megjelenése után kb negyed órával a prém shopban is megtalálható ahova a naptár vásárlás gombja is vinne. Shop-ban a special fülön találni.
VIII 59-PATTON;
1 GARAGE SLOT;
GOLD: 3,750.
12,661.71 Ft (39.99 EUR) -
Tarill
őstag
Hy! Ez az 59 patton milyen gép? Komolyan elgondolkodtat vennék egy csomagot
a goldnak is meg lenne a helye -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Kilövése beleszámít a pattonok völgye kitüntetésbe?

Amúgy milyen az amcsi med ág? Van olyan, mint az orosz vagy a német?
-
Valaki látja rendesen a mai akciót? Az megjelenik ,hogy az 59-Pattont lehet megvenni, de a kép alja eltűnik, így nem látszódnak a részletek, és a megvásárlásra sem lehet kattintani.
-
kchryss
veterán
Valaki próbálta a WZ-111-et az új páncéljával? Mi a vélemény a változásokról ez most buff lett vagy nerf? Mert nekem nem egyértelmű.

-
Warton
őstag
Ez a Secret Sánta event azoknak jó, akinek két accja van.
-
jr1994
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Pár hsz a fórumból
"100g for 1 EUR, jesus that totally stupid ... "
"I just wonder if this whole thing counts as gambling or lottery and WG is breaking helluwa lots of laws because I bet they dont have gambling licences. " - na jó ez azért kicsit erős
"Got 4100 gold and 21 repair kits. Which is crap for 20 euros. "hadd ne folytassam...
-
zodo
nagyúr
-
jr1994
addikt
válasz
DaveHutt
üzenetére
Persze, de én először úgy értelmeztem hogy tök ingyen csak rányomsz a részvételre és valaki (bárki) véletlenszerűen kap valamit. És ha szerencséd van te is kapsz valamit majd valamikor, de nem biztos, viszont ha kapsz mittudomén 500 aranyat vagy 3 nap prémiumot, akkor örülsz a fejednek. A WG-nek semmibe nem kerülne, a játékosok meg örülnének. Na ehhez képest tessék értelmezni a fenti reakciómat. Mert a valóság az, hogy ezért ugyanúgy fizetsz, csak még azt sem tudod mit kapsz. De drágább ajándékot nem fogsz kapni annál amennyit fizettél, ebben biztos vagyok.
-
ballington
addikt
Hát, ez a Pershing grind nem indul valami jól: 7 csata, folyamatos T10, 1 győzelem.
-
h1mpi
félisten
Gratulálok a WG-nek ehhez az új Pilsen maphoz... Artyval kb. fél perc és meghaltál.
-
DaveHutt
őstag
válasz
jr1994
üzenetére
Így is lehet nézni, meg úgy is, hogy ajándékot küldesz vkinek, és majd te is kapsz meglepetést.

Más: marha jó ez a T8-10 15% akció, visszavettem az E75-öt, T-54-et, megvettem az E50-et. Bevallom free exp-ztem mindent rajta, nem volt kedvem szenvedni. Hatalmas mind a három tank. Az E75 pedig gyönyörű, igazi bestia.

-
Rellind
senior tag
Küldött/kapott már valaki ajándékot az új eventben? Secret Santa
-
DaveHutt
őstag
válasz
galervin93
üzenetére
Használható, de a pen hiánya miatt vigyél több gold lőszert.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Na jó, ez igaz. Vissza kellen rakni az off-ba, ahogy írjátok.

Most végeztem az E50M ággal és késztetést érzek ezen írást olvasva nekiugrani annak a britt tanknak.

-
Zizifull
csendes tag
válasz
odrif
üzenetére
Amit en tudok legutolso LEHETSEGES mod az Quickybaby-n keresztul lehetett, lehet.
(Ki az a Quickybaby? Ird be youtube-on, nepszeru wotos csatornat vezet)
A wargamming adott neki 20 premium tankot (ebbol 5 Type59 volt), hogy annak adja akinek gondolja. O hiredetett egy versenyt, lehetett bekuldeni replayeket. Most posztolja folyamatosan a nyerteseket. -
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ahogy írtam szerintem nagyon jó jellemzés volt a tankról. Név nélkül vissza lehetne másolni, mert nagy segítség a tankkal nem boldoguló embereknek.
-
válasz
üzenetére
Talán az OFF topikba kelet volna rakni és legközelebb a kitiltott felhasználónevet elhagyni az írás elől és helyette a játékos nevet berakni . Abban a formában nem lehet senkinek kifogása ellene ! Amúgy elég nyilvánvaló ki volt aki kifogásolta .......... nem nem H1mipre gondolok
-
Vigneau
félisten
válasz
fradi81
üzenetére
Aslain-t használok jó ideje, de eddig nem volt gondom vele. Ennyit változott volna az XVM az idők során? Mert ha igen, akkor az oldalán letiltok minden pipát és - gondolom - a probléma megoldva.
Remélem, a J1mb0, a DMG log és panel, AutoAim, Max Fairplane, valamint a White Tank és Wagon modok már csak nem okoznak problémát.
Köszönöm a választ!

-
törölt tag
válasz
MinionFlasH
üzenetére
Egyetértek. Ezzel az elemzéssel senkit sem bántott!
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
oké köszi!
-
Megkérnék mindenkit főleg téged Kakumix , hogy ezt itt ebben a formában ne ! Töröltem az a hozzászólásodat , mert nem volt idevaló és talán így elejétt vettem a további sértő kommenteknek !
H1mpi .: Pont azért töröltem , hogy ne legyen folytatás , de a modik úgy is vissza tudják nézni , tehát szived joga jelenteni a dolgot !
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jah a lényeg kimaradt .semmit 

igaz a felét jótékonysági célra ajánlja fel, na de akkor is