- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poultier
tag
-
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból beállnék a bujkálók(Arty) közé.Melyik nemzet bujkálóját javasoljátok?Melyik Tier 4-es körüli volna jó elkezdeni,aminek a folytatása is jó?
-
jano_77
nagyúr
Lenne egy gyors kérdésem. Ha a teszt szerveren a Type61 legénységét átképzem az STB-1 be, akkor a rendes szerón ez ugye nem fog megtörténni?
-
Jolet
őstag
sajnos csak napközben érek rá ezzel foglalkozni, szakaszhoz meg most nincs TS-em
viszont elég lent van most a tankász a T49-el úgy érzem, tegnap szétszopatott a játék bármivel is mentem
-
Jolet
őstag
Ti mivel csináltátok meg az ölj meg meddel két szinttel nagyobb nehéz tankot?
jelenleg csak a type 58 van a garázsban ami adhatna 2 tierrel nagyobb tankot a többi tier limites vagy 5-ös tier
de az esetek 90%-ában toptier vagyok a többiben meg vagy csak eggyel nagyobb tankok vagy nincs heavy :-(
mentem már vagy 50 csatát vele mióta próbálom és elegem van -
A H-BT milyen magyar klán? A stoki35 nevű tag elkezdett lőni (saját csapatból), és le is akart lőni a játék legelején, szó nélkül.
-
rlazol
veterán
válasz
Tarill #104181 üzenetére
eddig az volt a fáma, és az orszoknál a nyáron így is zajlott, hogy az fv4202 helyére kapsz egy másik tankot (értelemszerűen az azt leváltó 10-est, EU szerveren az action X-et) PLUSSZ egy lehetőséget, h az FV4202 prém változatát megszerezd.
dvids: ha a lightoknak nem lenne extra szar az MM-je, nem lenne szükség ennyire brutál tűzerőre. Azért kell nekik ekkora puska, hogy a +3 Tierben is legyen esélyük. Így viszont +1Tben OP a legtöbb.
-
Tarill
őstag
Most mi? Kiveszik az fv4202-t és nem adnak helyette semmit? És akinek ez az egyetlen Tier x tankja??
-
törölt tag
Használok, de ugyebár ALT-al kikapcsolható
Kiszedtem Hellcat-el egy KV-1S-t full HP-ról... -
wwenigma
Jómunkásember
-
Fel
addikt
válasz
szbalogh #104168 üzenetére
Többnyire nálam is 40-50 ms között mozog, de pár pillanatra felugrik 150-300 közé... A legváratlanabb pillanatban. Izgi..
Maradjunk annyiban, hogy xar ez. (EU1)
-----------------------------------------------------------
Van frissítés a 10.0 teszthez, és elvileg megy is.
Az orosz wot oldalra kikerült, hogy miként lesz majd az FV 4202 - Centurion Action X váltás. A 10.0-ba ugye bekerül az Action X, és az FV 4202 távozik egy időre, hogy majd később tier 8 prémiumként visszatérjen. Azonban 2015 január 19-től egy küldetéssorozat keretében ingyen is hozzá lehet majd jutni, de csak azoknak, akiknek addigra az Action X is ott lesz a garázsában (gondolom csak nekik jelenik meg a feladatsorozat). -
dvids
aktív tag
válasz
nyunyu #104162 üzenetére
No, azért egy 7-es light tanknak a matchmakingje miatt egy 8-as tanknak kell megfelelnie. Belövik a hasad? Kezdjük ott, hogy ha bedöntöd akkor nem nagyon lövik már be, másrészt neked van jóval több életed, több dpmed is.
T71-em nincs, a Bulldogot készséggel elismerem, hogy talán egy picit túl erős. A helyzet az, hogy a TD-k és artyk miatt folyamatosan átalakuló mapok nagy része már alkalmatlan scoutolásra, a mozgás közbeni camo ami a különlegessége a tankosztálynak kihasználatlan marad, bármilyen OP is volt a T50-2, ma már semmire nem lenne jó. Szükségszerű volt az új light tankoknak tűzerőt adni, különben totál értelmetlen lenne játszani velük. Most kvázi szuperkönnyű medium tankként kell rájuk tekinteni, amik egy tierrel magasabb MM-et kapnak.
-
jano_77
nagyúr
mi a szar van a szerverekkel?!? 150-200-as ping!
-
Tarill
őstag
válasz
Tuco Ramirez #104159 üzenetére
ez engem is érdekelne
leo talán jobban páncélozottabb
-
nyunyu
félisten
válasz
SoulReaver #104158 üzenetére
Light: T71 tier7, egy lövés vagy szinte minden TD-nek, ha úgy adja az rng.... vagy leég a maradék vagy ammo rack. Vagy nem figyelsz és T49 kilő a világból...
T71 vagy a Bulldog is rohogve atlovi pl. az E50 hasat szembol alap ammoval.
Kilences meddel rejtozkodjek a kettovel kisebb lightok ellen? Nevetseges.
-
kchryss
veterán
válasz
Télapó_ #104150 üzenetére
Rengeteget lehet spórolni ha az ember folyamatosan figyeli az eventeket.
Én a tankjaim 90%-át leárazva vettem. Minden évben van minden tierben többször is leárazás csak ki kell várni.
Most már a fogyócikkeket is mindig akciósan veszem. Leakciózzák akkor bevásárolok annyit amennyi kitart a következő akcióig. ezzel is spórolok 50%-ot.
Minden évben van egy-két magasabb tierű prémium tank amit meg lehet szerezni valamilyen küldetéssel. Persze ehhez sokszor kell egy alap tankállomány. Ha sikerül megszerezni akkor prémium tankkal a kredit farmolás sokkal hatékonyabb.
Prémium napokat is lehet ingyen szerezni ha figyel az ember. Szoktak lenni ilyen-olyan bónusz kódok vagy eventekben küldetéssel is összejöhet pár nap. Ha sikerül pár nap prémiumot szerezni azt ki kell használni, akkor sokat kell játszani.
Aranyat is lehet sokszor szerezni. Én például egy fillért sem költöttem a játékra és most van 30 garázshelyem, de már várom a következő garázs leárazást, mert összejött 3000 arany amiből akarok venni még 20-at. -
galervin93
addikt
válasz
SoulReaver #104158 üzenetére
"ezekkel tudni kell játszani..."
Nem tagadtam én sem, sőt! Ali tud játszani az úgy is tudna. Most viszont akár kiállhatok egy heavy elé is, mert gyorsabban osztom a sebzést (jó eséllyel még talán pattan is rólam egyet a heavy). Na ez a vicc. A med flankeljen, ha megvan a sebessége. Ha nincs, akkor legyen heavy-med hibrid. Azt sem bánnám, ha ezáltal a heavyk túlsúlyba kerülnének. Az lenne a dolguk. -
Tuco Ramirez
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb a Leo PTA/Leo1 és a AMX 30 prototype/AMX 30B páros közül? Az adataik alapján elvileg nem sok különbség van köztük, gondolom a játékstílusuk is hasonló..
-
SoulReaver
veterán
válasz
galervin93 #104157 üzenetére
Én sok med és light csatát lenyomtam már. Mikor úgy oszt el az mm, hogy ellenfélnél rakás TD van, akkor azt a kis 1900 meg 2000 hp-t nagyon meg kell becsülni, mert, ha nem figyelsz, 2 lövésből eltűnik, mivel páncélod az nem sok van...
Light: T71 tier7, egy lövés vagy szinte minden TD-nek, ha úgy adja az rng.... vagy leég a maradék vagy ammo rack. Vagy nem figyelsz és T49 kilő a világból...
ezekkel tudni kell játszani... Nem úgy van az, mint MAUS nál, hogy mész és bízol a páncélban.
Jól van ez így.
-
galervin93
addikt
válasz
Szepi1979 #104156 üzenetére
Engem a rengeteg hp-ja idegesít sok tanknak. Irreálisan sok ahhoz képest, ami előnyt egyéb képességeik adnak. Így a közepes tank uralmat egy átfogó hp-nerffel próbálnám orvosolni. Tizes med hp-ja legyen 1500-1600, aztán slussz. Nyolcas lightok? Banyek olyan hp-juk van mint az azonos szintű medeknek, egy-kétszáz hp-val kevesebb csak. Valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy egy Y szintű med hp-ja legyen mondjuk egy Y-1 szintű heavy hp-ja, ugyanez light-med relációban (persze a tankok tulajdonságait figyelembe véve lehetne +-10%, hasraütöttem... Na befejeztem. :-D
-
Szepi1979
senior tag
válasz
dvids #104154 üzenetére
Amikor bejött a buffolt E5 akkor zavart hogy már majdnem OP lett, aztán rájöttem hogy egy tízes nehéz legyen egy picit op, meg kelljen küzdeni vele, főleg ha azt nézzük hogy egy tízes med mit tud. Egy kilences nehéz ne legyen már komolyabb páncélzatú mint a tízes társai. Szerintem.
-
dvids
aktív tag
válasz
Szepi1979 #104152 üzenetére
Azért a különbség az, hogy a bélának nincs dpmje, piszok lassú, nagyon sebezhető ha egyedül marad és/vagy több oldalról támadják. Nyilván nem fair közvetlenül egy 9-est egy 10-essel összevetni, de az E5 összemérhető frontpáncélja mellett rendelkezik a jó tűzerővel, valamint nagyságrendekkel fürgébb mind fordulásban, mind gyorsulásban és végsebességben. Én a VKB-t nem érzem túl erős tanknak, marha könnyen kijátszható, nem az első tank, amivel ha szembe találkozom sok esetben egyszerűen ott hagyom a fenébe, egye meg a kefe, ha elkezd nyomulni akkor simán kilőhető.
Amúgy szerintem is ráfér egy kis nerf az E5-re, de a magam részéről egy kicsit kevésbé félek tőle amióta rájöttem hogy a kupola még mindig weakspot, csak az alját kell célozni - igaz el is kell találni.
-
adamgreen
senior tag
- According to statistics, the winrate of HD T110E5 skyrocketed on RU server from 49 percent to 52,6 percent, it's possible it will be nerfed, developers will have a look at it
Hopppá
-
Szepi1979
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #104130 üzenetére
Egyszer volt egy hónap premem az elmúlt 2 évben. Most 30millió ezüst és 3 tierX van a garázsban jó néhány kilences társaságában. Prém nélkül 9-10 szinten a csaták könnyen minuszosak lehetnek, de megoldható.
-
Bingisz
addikt
Na. Aki akár az AW-t akár a WT-t akarja a WoT-hoz hasonlítani ,vagy fordítva, az kulturált keretek között megteheti ezt a WoT offtopicjában. Itt ez viszont flame keltésnek minősül mostantól.
-
Jadro
veterán
Ezzel a csomagvesztéses lag sztorival kezdhetnének valamit, mert így játszhatatlan. AW tökéletesen megy, nem hinném, hogy a netemmel van a baj. Esetleg az új székház csinosításánál lecsíphetnének egy kis összeget és lehetne bővíteni a szervereket.
-
Tomi0703
addikt
válasz
Áprilisig annak mondhattam magam. Majd 3 évig játszottam prém és prémtank nélkül. Prémmel jóval könnyebb, de prém nélkül is lehet boldogulni, persze ehhez nem árt tudni is játszani.
Viszont, amint lett havi prémem (+ normális klán - természetesen a K_H is az, csak ott nincs SH - a kreditbónuszhoz) simán tudtam venni 2-3 10-est abban a hónapban. Az xp is gyorsabban jön, de igazán a krediten veszed észre.
-
jr1994
addikt
válasz
grizlisandor #104128 üzenetére
Röviden: tankot lehet kapni. A mostani kampányban a legjobbak FCM 50-et (1000 db), illetve további 9000 T23E3 tankot lehet szerezni. Olyan mint a cw, ahol a térkép területekre van osztva és ezek birtoklásáért megy a harc. De itt csatákra kapott pontok - fame point - gyűjtése a cél. 10 nap van rá, szóval ez "kis" kampány, a fő kampány 30 napos.
Ha hülyeséget írtam, majd kijavít aki járatosabb a témában -
DVlad
őstag
válasz
Nagyon erōsen függ (a teljesítményedtōl függetlenül) attól is, hogy milyen osztályban játszol, illetve, hogy miket használsz (lövedék, extrák, stb.).
-
emre
veterán
válasz
Ha a saját hp-dat nem tudod lesebezni átlagban akkor elég nehéz.
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Van köztetek F2P játékos? Szerintetek is nehéz haladni prémium nélkül? -
Greentea
senior tag
válasz
Pete55555 #104127 üzenetére
Való igaz, t54ltwt kiváló toronypáncéljáról megfeledkeztem.
Ru-nak a mozgékonyságával nekem nem volt gondom, megvettem, viszonylag gyorsan kihúztam a PTA-t és pihentettem.
A PTA kifejlesztése után kb 2 héttel mentem pár csatát a Ru-val de valahogy nagyon nem adta vele így eladtam én is.
Küldikhez most jól jönne, ha lesz valami akció akkor elgondolkodom a visszavételén, de legszívesebben kihúznék egy másik light ágat, leginkább a szovjetet, csak t34-mt25 pároshoz semmi kedvem.. -
Pete55555
addikt
válasz
Greentea #104125 üzenetére
LTTB, ltwt mindkettőnek van páncélja. Ltwt-vel nem ritka, hogy 200-feletti átütésű ágyúkat pattintok, nyilván ehhez beesési szög is kell, de a RU-val ez nem menne. Plusz ez a két tank repesz álló, míg a többi light... hát kevésbé.
(#104126) ollie
Visza a régi (nem szarránerfelt) T-50-et -
-
Pete55555
addikt
válasz
Quan-Chi #104122 üzenetére
"Egyetlen hibája a nagyon lassan, ívesen szálló lövedék"
Meg lassan fordul. Meg nincs páncélja - repesz beüti lásd: T49.
Én is nagy reményekkel vettem meg, hogy na milyen OP lesz, de nem jött be. El is adtam, a fentebb írt okok miatt nem fekszik nekem a tank. Ellenben az ltwt-vel imádok játszani, pontosabb a lövege, mint a RU-nak (hiába nem az papíron) mozgás közben is rengeteg leadott lövés talál, és a T-49 nem lő széjjel 2 lövésből.
Ráadásul sokkal mozgékonyabb is, mind fordulékonyságra, mind gyorsulásra. -
Quan-Chi
őstag
válasz
lionskull #104120 üzenetére
A RU nagyon jó, sajnos sokkal jobb mint én. Ergó a közös teljesítményünk szűk keresztmetszete én vagyok. Egyetlen hibája a nagyon lassan, ívesen szálló lövedék + szerintem a kamója nem hozza azt az értéket mint amit megadtak neki. Indokolatlanul sűrűn észrevesznek.
-
lionskull
tag
Huh, kezdetben nagyon idegenkedtem az új(másnak már nem annyira) német felderítőtől, a Spähpanzer SP I C-től. Hátrány: táras de csak 3 lőszer. Viszont kiváló a domb mögül sunyiban átlődözgetni, közben halálra idegesíteni a forgolódót ellenséges td-ket taktika végrehajtására. Nem tudom miért, de nekem jobban bejön mint az axm ág, ott a VII-es tankot elég gyengusznak éreztem. Szerintetek mire fejlesszek először? Ru251 vagy Indien? Az indien hogy áll mozgékonysággal? Ha kb mint a Panther akkor nagyon jó, azzal remekül összebarátkoztam, habár biztos köze van hozzá a pontos ágyújának is.
-
zodo
nagyúr
válasz
kchryss #104103 üzenetére
Köszönöm.
Ismerem és szoktam is használni a helyes "sidescraping" beállást de láttam mikor lesunnyogott a gödörbe az
AT8 és tőle jobban tartottam így hozzá viszonyítva egész jó testtartásban álltam.
Szerettem volna ha ő nem tud belőni míg a hegy mögötti Pz-el kardozok.
Sajna közel mentem a hegy lábához és ott persze emelkedőre kell hajtani és a kis lövegsülyedéssel szinte képtelen voltam eltalálni de kifelé sem akartam volna menni mert akkor tuti kiszednek ha más nem a második sorból.Akkor megnyugodtam azt hittem hogy valami óriási buff-ról van szó mert nem tűnt annak.
Gold az így is úgy is végez vele max egy két pattanóval többet bír majd a kerekítések véget de ha leláncoltak már úgy is mindegy lőhet sima lőszerrel is.(#104113) rlazol
Azért csak nyári mert nálunk sincs kolbászból a kerítés és a garázsban mindig látni azt az egyet is.
-
jr1994
addikt
Köszi!
Nagyon jó csata volt, mindenki tette a dolgát. Mikor rámesett két 50 100 majdnem befostam, de szerencsére sikerült behúzódni fedezékbe. Az érzés mikor kb 6:3-ra vezetünk és látszik hogy már egészen biztosan meglesz, az nagyon király
-
jr1994
addikt
Nagy halat fogtunk, ez a klán 3. helyen áll a kampányban
Még egy kép.
-
rlazol
veterán
válasz
lacibacsi #104095 üzenetére
zodo: a csak nyárinak meg mi értelme?
igen és spórolós és kényelmes vagyok.
lacibacsi: itt a replay. Semmi extra, azt leszámítva, h T6 csatában lett 4200 spot. Malinovkán délről beálltam a HP határán lévő bokor mögötti domboldalra úgy, h csak a tank eleje lógott ki. A többiek meg lőtték a spottom. A végét elrontottam, amikor elkezdtem volna rambózni. Festés+bino+álcaháló. Meg talán venti
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #104111 üzenetére
Osszes fajlban, ami tartalmazza.
Mivel nekem oldschool konfigom van, igy eleg volt az xvm.xc-n tolni egy Ctrl+H revealed Enter spotted Enter-t.
Konkretan ezeken babraltak.
Elhalálozott tagokhoz hogyan tudom a dead halálfejet rendelni?
Pont ebben a nightlyban babraltak a texts.xc-t is, ott a pelda a halalfejre.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77 #104104 üzenetére
Egy hete nagyon faragtak az XVM minimapot, de a vegleges 6.1.5-ben visszatettek a korabbi bealllitasokat.
Par nappal korabbi nightly a tankok nevei helyett mindenfele roviditeseket pakolt a minimapra.Ja, XVM konfigban le kell cserelni az osszes revealed stringet spotted-re.
Valoszinuleg emiatt nem megy rendesen a spot jelzes.Egyebkent kb. a 6.1.3 ota egyszer sem fagyott ki a WoT, szoval XVM is okozhatta a rejtelyes desktopra dobasokat.
Egyebkent meg itt a full log, hogy mi valtozott ket nighly kozott.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #104106 üzenetére
Changes in latest version 6.1.5:
— Minimap label settings was completely reworked. See minimapLabels.xc file.
— “mapSize” config section moved to the root of the “minimap” and “minimapAlt” sections
— * “revealed” renamed to “spotted” everywhere * Added option “minimap”/”iconAlpha” – vehicle type iconsRead more http://worldof-tanks.com/xvm-full-mod/
Ehh a kolléga gyorsabb volt nálam
-
zozyk
addikt
válasz
jano_77 #104106 üzenetére
Bár néha megnézné valaki az XVM changelog-ot...
Kiemeltem a lényeget.XVM-6.1.5:
* Minimap label settings was completely reworked. See minimapLabels.xc file.
* "mapSize" config section moved to the root of the "minimap" and "minimapAlt" sections
* "revealed" renamed to "spotted" everywhere
* Added option "minimap"/"iconAlpha" - vehicle type icons transparency on minimap
* Added macros: {{vtype-key}} - vehicle type table key value {{sys-color-key}} - key value for system color table These macros can be useful in conjunction with {{.}} macro
* Increased config version to 6.1.0
* Personal missions: added "Incomplete" filter (Started + Improve)Source: http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
Azért tölti az alap villanykörtét,mert nem tudja értelmezni a "revealed" változót...
-
kchryss
veterán
válasz
Ha eddig jó volt akkor minek frissítetted?
xvm-ben a text.xc-ben vannak a spotted rész után a jelzett ikonok elérési útvonalai ha képekkel van megoldva, vagy a karakter kódja ha fontkészlettel van megoldvaA text.xc jónak tűnik. Gondolom a hozzá tartozó script lett hibás az új xvm-ben. Megvárod míg kijavítják egy újabb verzióban vagy visszateszed a régit.
-
jano_77
nagyúr
válasz
igyekeztem mindent egy képernyőre kitenni, hogy miként is néz ki a texts.xc file tartalma és hogy az elérési útvonalon milyen ikonok találhatóak az adott néven. Vmiért mégis az onmap.png aktiválódásakor nem a kis zöld "szemet" teszi ki, hanem a nem létező fehér villanykörtét!? Tudja vki, hogy mi lehet az oka ennek?
Nagyon megköszönném, ha tudna vki segíteni! -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Tudna abban segíteni nekem vki hozzá értő, hogy vajon mi változhatott ismét az XVM-ben? Vmiért nem a megszokott spott ikonok szerepelnek a players panelben az enemy oldalnál.
Így néz ki jelenleg:és ilyennek kellene lennie:
Semmit nem változtattam, ASLAIN modpackből a 4.6.35-ös van fent az XVM_6.1.5 verzióval.
Aslain Icon mapjában ott vannak a szokásos ikonok, de a villanykörte nincs, mégis azt jelzi ki.....miért?! -
kchryss
veterán
"Ha láttad a visszajátszást akkor ismét csak a "szerencse faktort" tudnám emlegetni mert az M41 kivégzése biztosan kellett az ászhoz és egyáltalán nem tudom mit keresett azon a helyen, közvetlen előttem."
Itt most egyáltalán nem a szerencsén múlt. Ezt szépen csináltad, jól helyezkedtél, okosan használtad a fedezéket és jól lőttél. Akinek itt marha nagy mákja volt az az AT8 akinek végig a kupakját próbáltad lőni ahol kell csak az rng az összes lövésed a szélére dobta.
Két megjegyzés:
1. A vk-nak elég jó az oldal páncélja is így én inkább fordítva forgattam volna be:
Te így csináltad:
Így talán még jobb lett volna, ezt hívják sidescrapingnek:
De végülis a lényeg az, hogy nem így jöttél ki, ezt ne csináld:
2. A végén a puha tankokra PzIVH és az arty egyszerűbb lett volna az auto aimet használni, mint sniperben keresgélni őket mikor ott voltak előtted. Sok auto aimes lövést akarsz látni, akkor nézd meg (#104093) Jolet hozzászólásánál a replay-t. Mondjuk ő túlzásba is vitte, ha többször vált sniper nézetbe fele ennyiszer lőtt volna mellé"Elnézést ha lámaság de ez a KV-1 változás nem épp inkább gyengítés?
Azt néztem hogy a két patch színskáláinak értékei eltérőek."
Sokat számít a döntöttség. [Itt] van egy egész jó összefoglaló erről angolul.
A hitbox képen a színskála a páncél vastagságát jelzi, nem az effektív értéket. Ha mindenki sima lőszerrel lőne azt mondanám ez egyértelmű buff, de így hogy szórja mindenki az aranyat nem lesz nagy változás. Arannyal eddig sem volt nehét átlőni a kv-1-et eztán sem lesz az. -
-
zodo
nagyúr
válasz
jagada #104083 üzenetére
Köszi a segítő véleményezést.
Egyelőre az L/70-es löveggel használom amíg nem lesz meg a nagyobb motor aztán talán rátenném a Waffe löveget. Minimálisan nagyobb sebzés és kicsit jobb töltés idő végett vagy el kell gondolkodnom a gold használatán a nagyobb sebzéshez.Köszi.
Ha láttad a visszajátszást akkor ismét csak a "szerencse faktort" tudnám emlegetni mert az M41 kivégzése biztosan kellett az ászhoz és egyáltalán nem tudom mit keresett azon a helyen, közvetlen előttem.(#104091) rlazol
Nekem a KV-1 az első tankom amivel úgy ahogy összeszoktunk és úgy gondoltam, örök darab és megérdemel egy álcafestést. Nincs meg a teljes paletta csak nyári van rajta.
Tudom hogy heavy ahol nem sokat tud a történeten de így szebb ha ég.
Sokadjára derül ki hogy spórolósak egyesek (lásd. periszkóp pakolgatás) de ezzel nincs is baj, nem vagyunk egyformák és ha még jó darabig játszom akkor lehet nekem is megváltozik a költekezési szokásom.(#104096) kchryss
Elnézést ha lámaság de ez a KV-1 változás nem épp inkább gyengítés?
Azt néztem hogy a két patch színskáláinak értékei eltérőek.
Én így értelmezem a látottakat:Elől nézet ...
Hasán megmaradt a narancssárga 75 mm igaz kicsit döntve.
Piros sáv 115 mm-re lecsökkent egy vékony sávba 100 mm-re plusz 65 mm-re.
Orr tején a sárga 65 mm uv zöld 50 mm-re csökkent.
Levették ugyan a két gyenge pontot a függőleges narancssárga részről.
Torony előtti vízszintes felület nem változott.
Torony pirosa gyengült 5 mm-rel, lilája 20 mm-rel míg a világos lila 0 mm értéket kapott, igaz kerekebb forma.Oldal nézet ...
Nagy változást nincs de a fenti torony részletezésben írt piros és lila a gyengült pont.Hátsó nézet ...
Alsó narancs szekció változatlan.
Sárga 60 mm uv zöld 50 mm-re csökkent.
Hátán a zöld felület megmaradt 40 mm.
Toronyról lekerült a 40 mm pont.Ennyit számítana a kerekebb, döntöttebb forma hogy a papíron vékonyabb páncélzat mégis nagyobb védelmet jelent?
Tudom hogy azonos paramétereknél sokat jelent a kerekebb/döntöttebb forma mielőtt bármire is gondolnátok.
Minden esetre én csak örülők hogy a kedvencem kap egy minimális pluszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest