Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ma visszament a 8.1 a surface-re.
Nem volt rossz a 10, de nem volt az igazi, és voltak idegesítő apróságok, főleg tabletes használatnál.
Az appok amik még nem frissűltek, nem igazán szeretik az ablakban futást, váltástogatást tablet és asztali mód között. Illetve ezekben az appokban a charms bar hiányában a beállítások elérése elég esetlen volt.
Az e-mail app szebb és jobb volt, de valamiért lassan töltötte be az e-maileket és az olvasottsági állapot visszaküldése is lassú volt.
Lehetne több kapcsoló is a gyors kapcsolóknál.
Az osztott billentyűzet elég idegesítő, hogy két ablak, ami lebeg a programok felett, mert így nem tolódik fel a szöveg mező, és sokszor nem láttam, hogy mit gépelek.
Nem tudom, hogy másnál is volt-e ilyen probléma, de a surface-en voltak gondok a type cover-el és az alvó állapotból való ébedéssel, illetve szerintem valamivel rosszabb a hangzás jack csatlakozón.
Az edge nem használta annyira a procit, mint az ie szerintem, de nem stabil, és eléggé rossz tabletes használatnál, hogy a tabok és a címsor fent van. Ja és a kicsi X a taboknál szerintem túl kicsi.
De azért voltak jó dolgok is.
Sokkal szebb. Az értesítési központ jó dolog. A vissza gomb megoldás a win 8 legzavarób részére tabletes használatnál, hogy az appokban a vissza gomb a bal felső sarokban van.
A kapcsolható ne zavarjanak mód is nagyon hasznos.
Nem rossz a win 10, de még van hova fejlődni, főleg tabletes használathoz.Azt jól tudom, hogy Pro-n ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést? Ha igen hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- 3D nyomtatás
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- HP ProDesk 600 G2 Mini,i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest