Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha már megszólítottál, akkor próbálok valamit mondani.
Szerintem ezekkel a feltételekkel nem fogsz semmit találni, bár cáfoljon meg valaki, ha tévedek.
Az első dolog a dual boot, ezzel ha jól tudom akkor csak a kínai gyártmáyok maradtak bent a pakliban. Sokat nézelődtem, sokmindennel találkoztam már, de kínai tabon wacom (vagy hasonló) ceruzást még nem láttam.
A másik, bár kisebb dolog a hdmi kimenet, a mai vezeték nélküli világban már nem akkora követelmény, a legtöbb wifis tv támogatja a képátvitelt. Ha monitorra kellene kötni akkor esetleg miracast dongle féle eszköz is jó lehet, arra sem kell hdmi.
Úgyhogy szerintem vagy a wacomot vagy a dual bootot hanyagolni kéne, akkor van választék, és akkor ezek közül kellene a hdmi kimenetesekre szűrni.Csak windows-osból vannak pl. a samsung ativ pc-k, de abban vannak még régi z27.. atom procisak is, azt szerintem már annyira nem kellene erőltetni, de vannak akár i5-el is. Van még a surface pro széria, esetleg wacom cintiq-ből van ami önálló tab is, ezekhez sokat kell gyűjteni. Van még pl. toshiba encore 2 write 8" és 10"-ban is, amazonon pl. lehet rendelni. Nem olcsó, plusz rájön a postázás és a vám-áfa amerikából. Asus vivotab note 8 lenne még jobb áron de se android se hdmi.
Ha sürgős akkor erősen kompromisszumos a dolog, ha nem akkor várni kell és bízni a kínai innovációban.
És akkor még nem is beszéltünk a vesszőparipámról, ami pl. a hdmi használatnál gyakran követelmény, hogy külön csatlakozón lehessen tölteni és használni az OTG-t. Ami vagy a microusb melleti töltő csatlakozó, vagy láttam olyan megoldást, hogy a micro hdmi mellett van még egy full usb aljzat a perifériáknak (jellemzően 10" környékieken). Na ez még nehezebb dolog, és a specifikációkban se nagyon szokták emlegetni, a termékfotókról kell jellemzően kimazsolázni hogy milyen aljzatok vannak rajta, vagy van-e olyan kép a töltőről ahol látszik a dugója.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest