Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Jó lett volna, ha leírod, hogy mit is jelent az, hogy "nem lett az igazi". Lehet nem arról van szó, amire én gondolok, így feleslegesen írok, de...
Nálad is ugyanaz szenzor van, mint nálam meg mr.nagy-nál?
Amit mr.nagy linkelt, annál nálam fordítva érzékelte a tájolást, állónál fekvő lett s fordítva. Kikapcsoltam a driver automatikus keresést, s illesztőprogram frissítésével (fontos, hogy nem törlés, majd telepítés, hanem frissítés) visszatettem az érzékelőknél a "koinix sensor fusion device" win 8.1 alatt mentett illesztőprogramját s a Sensor I/O-nál a "Kionix KXCJ9..." illesztőprogramját. Így már helyes irányba fordul a kép.
Esetleg feltölthetem az általam mentett két illesztőprogramot is, ha szükséges.Most már úgy nagyjából működik minden, egyedül a Win gomb nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- iPad gen 7
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest