Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Jó lett volna, ha leírod, hogy mit is jelent az, hogy "nem lett az igazi". Lehet nem arról van szó, amire én gondolok, így feleslegesen írok, de...
Nálad is ugyanaz szenzor van, mint nálam meg mr.nagy-nál?
Amit mr.nagy linkelt, annál nálam fordítva érzékelte a tájolást, állónál fekvő lett s fordítva. Kikapcsoltam a driver automatikus keresést, s illesztőprogram frissítésével (fontos, hogy nem törlés, majd telepítés, hanem frissítés) visszatettem az érzékelőknél a "koinix sensor fusion device" win 8.1 alatt mentett illesztőprogramját s a Sensor I/O-nál a "Kionix KXCJ9..." illesztőprogramját. Így már helyes irányba fordul a kép.
Esetleg feltölthetem az általam mentett két illesztőprogramot is, ha szükséges.Most már úgy nagyjából működik minden, egyedül a Win gomb nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest