Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
agent_k
üzenetére
Jó lett volna, ha leírod, hogy mit is jelent az, hogy "nem lett az igazi". Lehet nem arról van szó, amire én gondolok, így feleslegesen írok, de...
Nálad is ugyanaz szenzor van, mint nálam meg mr.nagy-nál?
Amit mr.nagy linkelt, annál nálam fordítva érzékelte a tájolást, állónál fekvő lett s fordítva. Kikapcsoltam a driver automatikus keresést, s illesztőprogram frissítésével (fontos, hogy nem törlés, majd telepítés, hanem frissítés) visszatettem az érzékelőknél a "koinix sensor fusion device" win 8.1 alatt mentett illesztőprogramját s a Sensor I/O-nál a "Kionix KXCJ9..." illesztőprogramját. Így már helyes irányba fordul a kép.
Esetleg feltölthetem az általam mentett két illesztőprogramot is, ha szükséges.Most már úgy nagyjából működik minden, egyedül a Win gomb nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest