Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
graver40
üzenetére
Ott nem tudom mennyi, az euronicsban ma láttam 39900-ért a csomagot. De szerintem nem éri meg, múltkor volt nálam javításon ilyen beex flash mert beleturkéltak a szoftverébe és nem indult. A kijelzője szörnyen rossz, a tablet maga meg a frissen helyreállított rendszerrel is dög lassú lagos volt. Rányomtam valamire, először azt hittem hogy érzéketlen az érintő mert másodpercekig nem történik semmi, utána jön a homokóra csak, rettenetesen lassú benne az emmc flash, ha az enyém lett volna akkor biztos földhöz csapom és megugrálom, annyira idegesítő így használni. Ráadásul az a lassú tárhely még kevés is, alig van hely, és csak szemből nézve olvasható a képernyő. A telefon sem egy erős ajánlat. Nemrég írták hogy valahol 40 körül akcióznak toshiba-t, de volt más acer w4-820 2/64-es is nem sokkal drágábban, én inkább néznék ezért a pénzért valami márkás legalább 2/32-es készüléket, vagy esetleg 220volt-nál chuwi vi8 super is van, én is most ilyenről írok, ég és föld a kettő. Vagy esetleg még kínai rendelés...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest