Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: Számítógép.hu
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Huzamosabb ideig együtt a kettőt (Z2760 vs Z37xx)? Csak mert én így próbáltam az említett fél órán át. Z2760-at asszem huzamosabb ideje próbálom nálad. Konkrétan több hónapja.
r3dsnake: de az 1/16-os meg berendeled. Grat! Az biztos sokkal jobb
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?