Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elavult cucc. Nincs mit mondanom ezek után
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.Mindegy. Majd mindenki eldönti, hogy mit szeretne. De le-elavultazni csak azért mert van újabb, elég sznob és ........ gondolkodásra vall. Leírtam, hogy milyen prociktól gyorsabb és igen, azóta van egy újabb atom processzor család, ami gyorsabb/jobb, de ettől ez még nem lesz szar, bármennyire is szeretnéd. Csak azért mert valamit elbaltáztál....hát, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.