Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Ne haragudj, de nekem ez személyes tapasztalat. Nem fogtam ki, a net tele van ezzel, hogy win 8.1-re nem tud rendesen frissíteni. Nem csak az Asus, a Samsung sem. Képtelen volt egy hr után végigcsinálni, napokig próbáltam, de mindig beleesett egy végtelen ciklusba, és nem frissült. Több géppel is eljátszottam ezt. Én eleve semmiféle tabletet nem vennék garancia nélkül.
Akksiidőre, meg nekem a miix 2 10 simán hozta 8 órát, pedig fullhd.
Én biztos nem vennék már ilyen elavult cuccot. Saját tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest