Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#1751) tlac


tlac
nagyúr

8" mennyire használható desktop módban?
itt is nagyítani kell ahhoz, hogy olvasható és tapogatható legyen?

[ Szerkesztve ]

(#1752) tjb007 válasza Fecniii (#1746) üzenetére


tjb007
nagyúr

Itthon esélytelen, hogy ennyiért találsz egy 10 hüvelykes 3G-set, Kínából viszont megoldható egy ilyen beszerzése (pl. CHUWI V10HD, áfával együtt kijön 100 ezer forintból).

(#1753) verybigboy


verybigboy
senior tag

Ramos tabletekről mi a vélemény itthon, külföldön? Milyen kategóriát képviselnek, mennyire vállalhatók?

(#1754) Bogyó bá' válasza tlac (#1751) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Olvasni jó, tapogatni néha már nehézkes: a probléma kényelmes megoldása a BT-s egér!

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#1755) Fecniii válasza tjb007 (#1752) üzenetére


Fecniii
tag

Nagy kár, akkor lehet lesz egy t100 és mellé egy erre alkalmas router.

(#1756) gery2123 válasza tlac (#1751) üzenetére


gery2123
őstag

Nincs rajta, de mirecast van, USB mhl támogatott, tehát ha a lehetőség adott arra, hogy külső monitorra kösd vagy így vagy úgy. Remélem nem tévedek az információkkal.

-- PSN_ID: GerY2123

(#1757) ooszi


ooszi
senior tag

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy meg vettem a HP ElitPad 900 - t, erre milyen uton módon tudok szűz windowst rakni, hogy ne az előző tulaj dolgai legyenek rajta, és beállításai?

BY ooszi

(#1758) Rambovits


Rambovits
senior tag

Sziasztok,
nagyon megtetszett az Asus transformer t100-a, erről szeretném a véleményeteket kérni. Olvastam pár cikket, a kérdésem, hogy a tapipad tényleg annyira szörnyű? Az alvásba küldés meg van már oldva valahogy? A töltési idővel még megbírkózom, mert felrakom éjszakára, had töltse magát :)
Filmezésre, netezésre, szövegszerkesztésre használnám, játszani nem szándékozom rajta, bár láttam már karón varjút.

Best-bytenál találtam rá, ahol mellé dobnak egy 630as lumiát is :)
A másik verzió, hogy 500 gigás háttértárral adják (ez azt hiszem a TA verzió), ami nem tudom mennyire praktikus, ha napi 2*70 percet zötykölődök vele a buszon.

Válaszaitokat előre is köszönöm.

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#1759) Necc válasza Rambovits (#1758) üzenetére


Necc
addikt

Hasznalhato, csak klikkelni ne akarj vele mert igen kemenyen buntet erte. :U

Ezt az alvasba kerdest nem ertem, ugy mukodik ahogy kell. :F

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1760) q2w3


q2w3
senior tag

Sziasztok!
Nem rég értem haza Bécsből egy Lenovo Thinkpad 8 társaságában. Eddig nagyon tetszik, viszont van 1-2 dolog amit nemtudok. A vonat úton sikerült letölteni a magyar nyelvcsomagot és most nagyjából mindenhol magyar kivéve a bekapcsolásnál az üdvözlő szöveget és 1-2 szoftverben pl időjárás. Az lenne a kérdés hogy ezeket van mód valahogy lefordítani (pl reinstall) ?

Másik ami aggasztóbb hogy amikor bekapcsoltam a gépet akkor neten nem állt be az aktuális időre hanem maradt valami júniusi dátum, és a lenovo szoftvere ezt regisztrálta be, és miután beállítottam az időt, azt írja márcsak 278 nap van a garanciából. Ezen esetleg reinstall segíthet? Bár nem hinném...

Előre is köszi!

(#1761) Rambovits válasza Necc (#1759) üzenetére


Rambovits
senior tag

Olvastam olyanokról, hogy be kell zárni minden programot, különben nem megy el tényleges alvó módban, és merül az akku. Meg hogy ha monitorra van kötve, alapból nem lehet altatni.

Van esetleg más tablet ilyen kategóriában, amire érdemes figyelmet fordítani?

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#1762) tlac válasza q2w3 (#1760) üzenetére


tlac
nagyúr

(#1763) gbela


gbela
senior tag

Bedobok egy kis updatet a Miix2 10-em állapotáról. Szóval volt a power gomb és elmegy a hang problémám.
Mint kiderült (lekopogom, de egyelőre minden jel arra mutat), valamirét a BT csinálta, ha kikacsoltam nem jött elő a dolog. Örülés, amúgy sem használok BT eszközt, meg amúgy működik, szóval amikor kellene megy.
Pár nap eltelik, és egyszer csak lehalkul a tablet, de úgy h konkrétan fülemhez kell tartani, hogy halljam. Természetesen minden hangerőállítási lehetőség átnézve, minden jó, meg fülesen is tökéletes. (Erről is találtam jelentéseket lenovo forumon). Driverek újrahúzása, semmi. Agy felb@x, Win újrahúz (mellesleg tudna vki egy rövid de lépésről lépésre leírást, hogy hogyan is importálok drivereket Win8 isoba?)
Lényeg ami lényeg, hang megjavul. Örülés.
Erre tegnap akarok skypeolni, és nem hall barátnőm. Fasza, mikrofon tesztel, Recording devices között ott van, az "equalaizer mozog is ha kopogtatom". Próbálom sound recordert, csak sistergést vesz, és nagyon halványan néha belehallatszik valami foszlány abból amit beszélek. Grrr. Megint realtek driverek keresése, 2-3 verzió kipróbálása...addig eljutottam h mostmár teljesen süket, sistergés sincs, nem is jelzi h venne fel hangot. Mellesleg megírja vki h milyen verziójú driver van a gépén? Nem kell lenovos, úgy találtam h mindegyikben ugyanaz a realtek cucc van.
Szóval most itt tartunk, egyelőre még külföldön vagyok, továbbra sem tudom visszavinni, még azért próbálkozom vele. Illetve ha van vkinek ötlete erre (hálistennek úgy néz ki minden más gond megoldódott) azt szivesen veszem.

[ Szerkesztve ]

(#1764) Necc válasza Rambovits (#1761) üzenetére


Necc
addikt

Mi az hogy "tenyleges alvo mod"? :F
Megmondom oszinten azt nem figyeltem hogy mi van akkor ha monitorra van kotve, vagy mar elfelejtettem.

Van mas tablet is, ami egy kategoriaba esik a T100-assal: Lenovo miix 2 10 illetve acer switch 10.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1765) NGA válasza gbela (#1763) üzenetére


NGA
addikt

Hihetetlen számomra, amiket írsz. Én megvettem a Miix2 10-emet, és amióta bekapcsoltam, tökéletesen működik. Ezt is ezen írom, Microsoft Wedge BT billről, és semmi baja. Naponta kb 1 órát skypeolok anyukámmal, még soha nem ment el a hang. Nem lehet, hogy egy hibás darabod van?

(#1766) r3dsnake válasza gbela (#1763) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Kezdem érteni miért ilyen olcsóak a lenovo táblák.

(#1767) NGA válasza r3dsnake (#1766) üzenetére


NGA
addikt

Én nem általánosítanék. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és semmi baja. Annyi nem tetszik benne a Surface után csak, hogy nincs kitámasztója. (A Wedge bill fedelét használom hozzá, ami kitámasztó) Egyébként baromi jó, stabil, simán hozza a 8 órás üzemidőt, 2-3 naponta töltöm csak fel. Baromi szép a kijelzője, pdf magazinoknál ütős a FullHD feletti felbontás, és hogy nem 16:9, hanem 16:10-es, így 2 oldal tökéletesen látható rajta, és olvasható is.

[ Szerkesztve ]

(#1768) peterk válasza gbela (#1763) üzenetére


peterk
senior tag

Itt van egy hosszú, részletes video arról, hogy hogyan integrálj drivereket a win 8.1 telepítőbe egyszerűen (külön program használata nélkül).

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#1769) gbela válasza NGA (#1765) üzenetére


gbela
senior tag

Dehogynem, egyértelműen hibás darabom van, nem is állítom, hogy a Lenovo in general szar lenne. De az tény (és erre ezen hibák után való nyomozás közben jöttem rá), hogy elég sok tipushiba van, ami nem mindegyiknél, de relative soknál előfordul. Ilyen a power gomb problémája, és a mikrofon nem működése is. Ami inkább zavar, hogy Lenovo support sem tud mit tenni, azon kívül, hogy majd vihetem az otthoni szervízbe...amiről meg rémtörténeteket olvasni :S Szóval nem lehúzni akarom én a cuccot, csak leírom a tapasztalatot, illetve segítséget kérek, hátha valakinek tippje:)

@peterk: Köszi! megnézem és gyártok egy jó imaget.

[ Szerkesztve ]

(#1770) peterk válasza r3dsnake (#1766) üzenetére


peterk
senior tag

Az egyik partnerünk Lenovo win8 tabletekkel (nem miix) indult egy (nem hazai) pályázaton. Egy ottani közszolgáltató autóiba kerültek lenovo tabletek. Kiderült, hogy a 3G modul időnként nem éled fel standby után. Ilyenkor csak leállítás, sim kártya ki-be és újraindítás segít. Még a sima újraindítás sem elég.... Körülbelül 200 eszközt küldtek vissza végül a gyártónak, mert nem tudott a problémára megoldást találni. Azt nem tudom, hogy hibás gyártói sorozat volt-e (ekkora rendelésnél előfordul, hogy beüt egy hibás sorozat), vagy általános hiba. Mindenesetre Surface-ek lettek végül helyettük (nem is olyan sokkal drágábban).

Mindezek mellett consumer szegmensben véleményem szerint nem rosszabbak, mint bármelyik másik. Asus, Dell, HP, mindegy. (Igen, még Dell is). Az alsó kategóriába szánt eszközeikbe mindegyik kb. ugyanannyi K&F-et és anyagot szán, így az eredmény is hasonló. Általánosságban - úgy, hogy "a Lenovo", v. "az Asus" nem olyan jó - ezért nem is igaz az állítás. Inkább az van, hogy vannak szerencsésebben sikerült és kevésbé szerencsésen sikerült modellek mindegyik gyártónál.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#1771) q2w3 válasza tlac (#1762) üzenetére


q2w3
senior tag

Köszönöm !!! Megoldotta a problémát.
A Lenovonak pedig írtam a garanciával kapcsolatban, van egy ilyen form-uk amit ki lehetett tölteni ilyen esetre, úgyhogy valószínűleg nem egyedi eset.

(#1772) joergie válasza gery2123 (#1756) üzenetére


joergie
őstag

Rossz helyre nyomtad a választ. Kérlek, ha megérkezett, és működik az MHL(vagy nem működik), beírnád ide? mindenképp érdekel. Miracastot asztali felhasználásra felejtsd el. Szerintem.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#1773) gery2123 válasza joergie (#1772) üzenetére


gery2123
őstag

Ha megjött és megvan az mhl átalakító, (ami nem most lesz szerintem) írok mindenképp.
Miért is felejtsem el a mirecast asztali használatra? Office és film, kis net. Erre csak jó nem?

-- PSN_ID: GerY2123

(#1774) zoltan6 válasza gery2123 (#1773) üzenetére


zoltan6
őstag

a lenovo miix 2-őn az usb-s mhl nem müködik 1000%,csak a vezetéknélküli mirecast,meg az EZcast müködik.

(#1775) gery2123 válasza zoltan6 (#1774) üzenetére


gery2123
őstag

Na hát ezt is jó tudni akkor. És van aki használja így a Tabot? Tényleg nincsenek nagy igényeim de ha kell ekkor egy beadandót vagy önéletrajzot tudjak rajta megcsinálni, és egy filmet megnézni.

-- PSN_ID: GerY2123

(#1776) joergie válasza gery2123 (#1773) üzenetére


joergie
őstag

késleltetés miatt nem az igazi a mirAcast/EZcast. húzod az egeret, de az még mozog(rövid távon el fog durranni az agyad tőle-ahogy nézem olyan 1-200ms lehet). Szóval nem az adatátviteli sebességgel van gond. Filmet még csakcsak...

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#1777) dudi6


dudi6
senior tag

Sziasztok!
Egyik barátom ilyet szeretne venni. Van ilyen árban jobb vétel általános használatra? Jól látom, hogy itt pár ezerrel drágábban adnak hozzá egy 50 ezret érő telefont? Ez ugyanaz a tablet?
Maximum 140-150 ezerig el lehet menni árban ha van olyan windowsos tablet ami jóval többet tud mint ez az asus.
Köszönöm

(#1778) dudi6 válasza dudi6 (#1777) üzenetére


dudi6
senior tag

Ez is ugyanaz telefon nélkül? Ebben benne van a billentyűzet, ha igen akkor jó nagy árkülönbségek vannak?

[ Szerkesztve ]

(#1779) Rambovits válasza dudi6 (#1778) üzenetére


Rambovits
senior tag

Jól láttad. Euronics-be is lesz ugyanez az akció, és ott is 114 lesz, viszont ezekben nincs 500 gigás vinyó, az edigitalosban van.
Valamint igen, amit linkeltél 109-ért, az ugyanez, csak telefon nélkül és 500 giga hdd nélkül.

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#1780) dudi6 válasza Rambovits (#1779) üzenetére


dudi6
senior tag

Értem és köszönöm. Megéri megvenni ezt a tabletet, vannak esetleg tapasztalatok? Van jobb vétel? Edigitalos és amit Te linkeltél BestByte-shoz is adják a dokkolót? Mert a képeken rajta van de sehol nem írják.
+500 Gb Hdd-snek van valami hátránya-előnye a simához képest? Jobban melegszik, jobban merül stb...Mert végül is ha felpakolok mindent a Win8.1-re akkor az olyan 30 gb-t fog használni így maradna még 34Gb ami talán elég lesz a haveromnak...

[ Szerkesztve ]

(#1781) Rambovits válasza dudi6 (#1780) üzenetére


Rambovits
senior tag

Szerintem mindenhol adják hozzá, elvileg a csomag része. Nem tudok róla mondani semmit, el kell menni, meg kell tapogatni. Teszteket olvastam, videókat néztem, nekem tetszett. Csak sajnos én is a magyar beteségben szenvedek, és nincs miből megvenni :D
Érdemes megnézni milyen alternatívák vannak ilyen árban, Necc kollega hozzászólásában már említette.

A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.

(#1782) Necc válasza dudi6 (#1780) üzenetére


Necc
addikt

Ha az Asus T100 mellett dontesz jol fontold meg, hogy kell-e az a +500GB HDD (ami amugy barmikor hazilag kicserelheto egy masik SATA-s hattertarra), mert utolag beleszerelni HDD/SSD-t nem lehet.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1783) dudi6 válasza Necc (#1782) üzenetére


dudi6
senior tag

Nagyon az Asus felé hajlok vagy esetleg még az Acer switch 10, bár nem nagyon pörög a topikja, 1-2 hibát is olvastam és csak 1 év garit adnak. Bejött egy harmadik is a képbe: t200 vagy ez a t200
Melyiket vennétek? T100, Acer, T200

(#1784) Necc válasza dudi6 (#1783) üzenetére


Necc
addikt

Ezt a dontest helyetted nem hozhatjuk meg.

Merlegelj az alapjan, hogy mire hasznalod a tabletet. Mezei tartalomfogyasztasra mindegyik alkalmas, ha inkabb desktop modban hasznalnad akkor ugyelj a kijelzo felbontasara, ugyanis ez esetben a kisebb a jobb, illetve ha sokat szeretnel rola pl. filmet nezni akkor bar a kijelzo felbontasa nem szamit, de talan jol johet a dokkoloban levo HDD. Ha nagyon sokat olvasol, akkor celszeru a nagyobb kijelzofelbontasra menni, illetve azt is fontold meg hol hasznalnad a tabletet, ugyanis kulteri hasznalatnal nem mindegy a kijelzo fenyereje, es tukrozodese sem.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1785) Samott


Samott
addikt

GPS ugyben tud valaki segiteni? Van egy CHUWI VX8 win8-as tablagepem, a leiras szerint nincs benne GPS, de bekapcsolaskor a tulajdonsagok kozt megjelenik egy GPS felirat is (proci meg egyeb adatok mellett), kinai cucc szoval ez akar lehet kamu is, viszont az eszkozkezeloben az erzekelok kategoriaban van egy Broadcom GNSS 4752 Geolocation Sensor nevu eszkoz. Probaltam GPS programot keresni a storeban de elkeserito a kinalat, a Nokia Here pedig csak ugy kb. lovi be a helyzetemet. Hogyan tudom ellenorizni ezt hogy mukodik-e?

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#1786) Bogyó bá' válasza Samott (#1785) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Kikapcsolod a WiFi-t (Here onnan "lopja" a földrajzi helyzetet, ha nem megy a GPS), és kimégy az udvarra. Kell neki 5-10 perc, amíg megtalálja a holdakat. (Lenovo Miix 2 ugyanilyen)

szerk: a Here appban a térkép jobb alsó sarkában a pöttynek folyamatos zöldre kell váltania, akkor működik.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#1787) hito


hito
nagyúr

Én most az Acer W4-re és a Thinkpad 8-ra vagyok rápörögve.

Van valakinek első kézből tapasztalata bármelyik géppel kapcsolatban?

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1788) Samott válasza Bogyó bá' (#1786) üzenetére


Samott
addikt

Koszonom, megnezem majd!

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.

(#1789) dudi6 válasza Necc (#1784) üzenetére


dudi6
senior tag

Nem azt várom el, hogy helyettem döntsetek, hanem pár infót akinek esetleg van ilyen tabja. pl. hogy ne vegyek asus t100-t mert gagyi műanyag a hátlapja és recseg-ropog a zsanér és gyűjti az újlenyomatot, vegyek Acert mert szebb a kijelzője stb. vagy épp fordítva Asus t100 minőségibb mint az Acer aminek az akksija nem bírja sokáig csak 5 órát. Valami ilyesmire számítottam, noh de sebaj, marad az angol fórum, azt el tudom dönteni magam, hogy kell-e 500 hdd vagy sem. Egy kérdés: melyik jobb eMMC (T200-ban) vagy SSD (T100-ban)?

(#1790) pengwin válasza dudi6 (#1783) üzenetére


pengwin
addikt

inkább a 64GB-os T200-at vedd, ha nem elég, akkor nagyon egyszerűen lehet annak a billentyűzetébe is HDD-t/SSD-t tenni, viszont a 32GB-os mindig 32-es marad.

(a billentyűzeten állítólag csak 1 csavar tartja a HDD foglalatot takaró fedelet)

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin

(#1791) gbela válasza gbela (#1763) üzenetére


gbela
senior tag

Írok ismét, hogy kerek legyen a történet a Miix2 10-emről.
Hosszas driver frissítgetés, downgradelés után megjavult a mikrofon is, szóval most lekopogom, minden műküdik, power gomb (BT mellett is), hang, mikrofon. Tehát hardveresen teljesen jó a cucc. Fontos megjegyezni, hogy minden hibám gyakorlatilag a szűz, alapból rajta lévő (csak updatek voltak) Winowson jött elő, és azután sikerült mindnet megoldani, hogy újrahúztam (nem recovery) a Wint, aztán driverekkel szenvedtem manuálisan.
Lényeg ami lényeg, egyelőre úgy tűnik csak szoftveres gondjaim voltak, mondjuk az nem kevés, de a gép maga egyelőre 100%-os :)

(#1792) Necc válasza dudi6 (#1789) üzenetére


Necc
addikt

Mert ezek a leglenyegtelenebb dolgok, semennyire se befolyasolja a hasznalhatosagat egy eszkoznek az, ha picit recseg a haza, vagy az hogy "gagyi" muanyagbol van, vagy az, hogy most az eMMC egy hajszallal gyorsabb-e vagy sem.

Valahogy ezek a dolgok eltorpulnek amellett, ha pl. buszon utazva szeretnel filmet nezni, de semmit se latsz a kijelzobol mert pont olyan tabot vettel, vagy ha ~4 ora hasznalat utan lemerul, de te ~8 ora uzemidot szeretnel.

A nyers specifikaciokat a neten megtalalod, viszont ajanlani valamit inkabb az alapjan tudunk, ha nagy vonalakban tudjuk, hogy mire kell az eszkoz.

Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!

(#1793) r3dsnake válasza Necc (#1792) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Szerintem meg totál nem lényegtelen dolgok. Fontos a user experience, az összhatás.

[ Szerkesztve ]

(#1794) Bogyó bá' válasza r3dsnake (#1793) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Hát igen, nyers specifikáció alapján szinte minden windowsos tablet "egyforma", miközben az egyiket undorral dobod félre, a másikat meg öröm használni....

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#1795) pengwin


pengwin
addikt

1. Dell Venue 11 Pro-val volt már valakinek dolga?
2. a benne levõ Core i-xxxxY-os processzorok ugye passzív hûtésesek?
ez utóbbiak teljesítményben milyenek?
3. mennyire komoly probléma a thermal throttling, és kb. mekkora terhelésnél jön elõ?
4. a Dell meg ugye világgaranciát ad? vagyis idehaza is érvényes a külföldön vett tablet garanciája?

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin

(#1796) hito


hito
nagyúr

Basszus, az ideg szetver. Most hoztam el T-tol a Miix8-at, erre annyi szufla nincs benne, hogy bekapcsoljam :W Termeszetesen ma kivetelesen este 10-re erek haza, addig meg marad a remeges, hogy kaptam egy gyari hibas szart, vagy csak az akksi 0-as :W

Mindenki be tudta egybol kapcsolni, nem?

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1797) Bogyó bá' válasza hito (#1796) üzenetére


Bogyó bá'
nagyúr

Az én bontatlan, gyári fóliás gépemben nagyjából 50%-on volt az akku töltöttsége.

(#1798) hito: nem lehet, hogy csak a "szokásos" bekapcsológomb mizériád van? Erősen, és sokáig (3-4 mp) kell nyomni neki.

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

(#1798) hito válasza Bogyó bá' (#1797) üzenetére


hito
nagyúr

Remek hir :O

Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

(#1799) hroberto válasza hito (#1796) üzenetére


hroberto
veterán

Én kettőt rendeltem anno egyszerre, úgy rémlik mindkettőben volt valamennyi töltés.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#1800) AxBattler válasza hito (#1798) üzenetére


AxBattler
félisten

Ha neted rendelted, akkor elállhatsz a vásárlástól, és holnapra berendelsz egy másikat.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50, Silverstone Milo ML03 ..............................................................................................

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Windowsos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.