Hirdetés
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
Bedobok egy kis updatet a Miix2 10-em állapotáról. Szóval volt a power gomb és elmegy a hang problémám.
Mint kiderült (lekopogom, de egyelőre minden jel arra mutat), valamirét a BT csinálta, ha kikacsoltam nem jött elő a dolog. Örülés, amúgy sem használok BT eszközt, meg amúgy működik, szóval amikor kellene megy.
Pár nap eltelik, és egyszer csak lehalkul a tablet, de úgy h konkrétan fülemhez kell tartani, hogy halljam. Természetesen minden hangerőállítási lehetőség átnézve, minden jó, meg fülesen is tökéletes. (Erről is találtam jelentéseket lenovo forumon). Driverek újrahúzása, semmi. Agy felb@x, Win újrahúz (mellesleg tudna vki egy rövid de lépésről lépésre leírást, hogy hogyan is importálok drivereket Win8 isoba?)
Lényeg ami lényeg, hang megjavul. Örülés.
Erre tegnap akarok skypeolni, és nem hall barátnőm. Fasza, mikrofon tesztel, Recording devices között ott van, az "equalaizer mozog is ha kopogtatom". Próbálom sound recordert, csak sistergést vesz, és nagyon halványan néha belehallatszik valami foszlány abból amit beszélek. Grrr. Megint realtek driverek keresése, 2-3 verzió kipróbálása...addig eljutottam h mostmár teljesen süket, sistergés sincs, nem is jelzi h venne fel hangot. Mellesleg megírja vki h milyen verziójú driver van a gépén? Nem kell lenovos, úgy találtam h mindegyikben ugyanaz a realtek cucc van.
Szóval most itt tartunk, egyelőre még külföldön vagyok, továbbra sem tudom visszavinni, még azért próbálkozom vele. Illetve ha van vkinek ötlete erre (hálistennek úgy néz ki minden más gond megoldódott) azt szivesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest