- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Elöször egy chipsetdrivert tettem fel (nem vettem észre, hogy benne van), másodszorra egy Omega drivert. Újraindítás után, csak megy a folyamatjalző kék csík vagy öt percig és nem tölt a vinyó, ráadásul a NUM-Lock-ra sem reagál. Kétszer azt hittem behalt. Harmadszorra, mondom, most már megvárom mi lesz. Elindult.
A DVD-s dologra nem tudok rájönni, a CD íróm működik. A DVD-be nem merek semmit betenni, meg már kedvem sincs itt szarakodni. Az eszközkezelő ezt írja: ''Az eszköz (\Device\Ide\IdePort1) a határidőn belül nem adott választ.'' Mondom, eddig jó volt.
Meg ha már ennyire nyomja a win az arcomba a frissítések fontosságát, mondom kipróbálom. Eddig egy már volt is, le is töltötte, de én telepítek. Eddig tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest