Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• U.S.R

csendes tag

hi all:D

winxp sp2 , már borsózik a hátam ha valamelyik haver msn en megkérdezi hoyg leszedje e:d , eddig jót még nem hallottam róla:D , van egy csomó számtech céges ismerősöm meg rendszergazdák meg minden:D ...

ééééés
    ugye bejött winfos update , sp2 , mindenki meggondolatklanul leszedegette:D és szevasz reinstall:D többekközt amiröl tudok , kb 40 haver otthoni gépét baszta el, egy teljes iskola , koli, hálóját vágta szétt, és egy bank rendszerét szal csak ajánlani tudom , ha mindenáron egy fél napot azzal akarsz tölteni hoyg rendbereakod a géped:DDDD

nagy szar az egész mint általába bilgéc találmányai ami direkjt hiibákkal jön ki:D

és pont most olvastam egy cikkel hoyg több mint 100 millióan szedték le az sp2 , grat nekik:D sok sikert:)

állitólag ki fog jönni egy kompatibilitást vizsgáló progi az sp2 höz:d cégeknek.... namost egy windows xp service pack 2 esetében:D mi a jóég az hoyg jancsibácsi tojásszámláló masinájával , vagy egy bank progijával nem kompatibilis az xp?:DDD ez tiszta röhely, mostmár minden ugy fog kijönni hoyg ez az oprendszer , ezzel kompatibilis az meg azzal , valamelyiken csak a daemon tools fog menni a másikon az alcohol a hermadikon meg semmi?:D

hogyisvanez?:D

felhasználóbarát környezet az megvan mint álltalában:D nodemind1:D szo*juk a faxt:))) sorry deh suxx ez az egész rendszer:D

sp1 em van és tökjól megy minden:DD szal én nemszedem le az tuti , de amilyen lámák ott a nagyokosok , tuti az lesz fél éven belül hogy belép a winfos és kijön az ablak 2 gombbal......''download sp2'' ''shut down''... fényes jövő előtt álunk:D

nah csákó all , ha már nemtudtam elaludni az éjjl akkor nyomom a hülyeségeimet:D

ßyeZz

Új hozzászólás Aktív témák