Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
U.S.R
csendes tag
hi all

winxp sp2 , már borsózik a hátam ha valamelyik haver msn en megkérdezi hoyg leszedje e:d , eddig jót még nem hallottam róla
, van egy csomó számtech céges ismerősöm meg rendszergazdák meg minden
...
ééééés
ugye bejött winfos update , sp2 , mindenki meggondolatklanul leszedegette
és szevasz reinstall
többekközt amiröl tudok , kb 40 haver otthoni gépét baszta el, egy teljes iskola , koli, hálóját vágta szétt, és egy bank rendszerét szal csak ajánlani tudom , ha mindenáron egy fél napot azzal akarsz tölteni hoyg rendbereakod a géped
D
nagy szar az egész mint általába bilgéc találmányai ami direkjt hiibákkal jön ki
és pont most olvastam egy cikkel hoyg több mint 100 millióan szedték le az sp2 , grat nekik
sok sikert
állitólag ki fog jönni egy kompatibilitást vizsgáló progi az sp2 höz:d cégeknek.... namost egy windows xp service pack 2 esetében
mi a jóég az hoyg jancsibácsi tojásszámláló masinájával , vagy egy bank progijával nem kompatibilis az xp?
ez tiszta röhely, mostmár minden ugy fog kijönni hoyg ez az oprendszer , ezzel kompatibilis az meg azzal , valamelyiken csak a daemon tools fog menni a másikon az alcohol a hermadikon meg semmi?
hogyisvanez?
felhasználóbarát környezet az megvan mint álltalában
nodemind1
szo*juk a faxt
) sorry deh suxx ez az egész rendszer
sp1 em van és tökjól megy minden
szal én nemszedem le az tuti , de amilyen lámák ott a nagyokosok , tuti az lesz fél éven belül hogy belép a winfos és kijön az ablak 2 gombbal......''download sp2'' ''shut down''... fényes jövő előtt álunk
nah csákó all , ha már nemtudtam elaludni az éjjl akkor nyomom a hülyeségeimet
ßyeZz
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP ZBook Firefly G9 - 14" hibás kijelző, i7 1255U, 16GB RAM, Nvidia T550 4GB VGA, hiányos bill.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D
) sorry deh suxx ez az egész rendszer
szal én nemszedem le az tuti , de amilyen lámák ott a nagyokosok , tuti az lesz fél éven belül hogy belép a winfos és kijön az ablak 2 gombbal......''download sp2'' ''shut down''... fényes jövő előtt álunk