Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz vigyori78 #40212 üzenetére
Csoda történt, ez a frissítés 10586.420-ra megoldotta a hibát, amivel régebben rengeteget kínlódtam, de már lemondtam róla, hogy kijavítsam. Újra mennek a beépített windows alkalmazások és az áruház. Remélem a media lejátszáskor történő, akadás is megszűnt, de azt még nem próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
-
hape60
aktív tag
válasz vigyori78 #45290 üzenetére
Igazad van; a win helyből az ajánlott (igen) beállítást alkalmazza telepítés után. (ezért volt beszürkítve). Átállítottam, a wushowhide-vel elrejtettem a video frissítést, utána már lehetett a régi drivert felrakni. Miután a többi frissítést nem akarom letiltani, az "igen" van újra beállítva. (Csak a video frissítés van elrejtve.)
-
norba69
senior tag
válasz vigyori78 #46180 üzenetére
Megnéztem a használatijaidat.
A [link] LB650-esében ugyanaz a szöveg a miracastra, mint az én 47LB630V-m [link] leírásában.
A [link] LF652V használatijában már nincs benne ez a korlátozás.Valszeg az LG üzletpolitikája változott.
A régebbi LG TV-k esetében érdemes ellenőrizni a miracast támogatást.[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz vigyori78 #46180 üzenetére
És akkor én most dobtam egy hátast.
A W10-et 5 hónapja tesztelem, és 5 hónapja küzdök a képernyő tükrözéssel, de sehogy sem jött össze. Ezzel az "Átvitel eszközre" viszont valóban működik a film, kép megjelenítés. Ez a két választható módszer közül a felső, nem tudom mi ez. Az alsóval való próbálkozás a képernyő tükrözés lenne (ezt a TV kiírásából látom), de így nem működik, mint azt pár napja írtam.
Tehát filmet, képet ezzel a "felső" módszerrel át tudom vitetni a TV-re, de pl böngészőt, stb.-t nem. -
tordaitibi
veterán
válasz vigyori78 #46246 üzenetére
IrfanView portable.... lenne.
De se ezt, se az SmPlayert mediaplayernek nem lehet ebbe az istenverte w10-be beállítani.
Csak a Paint, a WinMediaPlayer, és az "Alkalmazás keresése az áruházban" opciók vannak.
Nem működik az alkalmazáson belüli fájltársítás sem, a gépházba meg a részletes beállításokba mazsolázza végig a fene. Azt a kismillió kiterjesztést, de sztem. akkor se fogadna el portable programot alapértelmezettnek.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
válasz vigyori78 #46259 üzenetére
Tesco errefelé nincs. Viszont TP-Link-et találtam és az csak kb3.5K lenne. Köszi az ajánlást! Lehet végül berendelem ezt.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
quailstorm
nagyúr
válasz vigyori78 #47213 üzenetére
Én anno nem találtam módját a 8-8.1-nek. 10-et meg se próbáltam (csak utánaolvastam) mert amúgy is kaka volt az installom.
Felteszem neked eredeti Enterprise van. Ha már tudsz kulcsról beszélni.Másik hogy a kérdést feltevő fórumozónak friss installált ősrégi 10-re nem sok értelme lett volna ráfrissíteni, szóval inkább új ISO a netről.
(#47214) Feherfy : EasyBCD 2.3 nevű BCD editorral kitörlöd azt a menübejegyzést.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz vigyori78 #49683 üzenetére
Ez digitális szemét. Valószínűleg az upgrade hátrahagyott szemete.
AMD és Dell mappa szintén szemét.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
netpeti98
addikt
-
SP4C3
veterán
válasz vigyori78 #49716 üzenetére
Igen a telepítők amit a software telepítés után elfelejt eltávolítani.
@quailstorm - Szerinted.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
bobalazs
nagyúr
válasz vigyori78 #50326 üzenetére
Ez, a második dolog, jó válasz és segített is, viszont konkrétan a DumpCount bejegyzések csak a LocalDumps mappán belüli mappákon belül állitható. Átállitom én a minimum 1-re, vagy 0-ra, ez igy jó is lenne, arra lennék kiváncsi hogy lehetne leszabályozni hogy minden programra csak 1 vagy 0 példány kerülhessen a crashdumpba.
Kép, talán jobban érthetőMegpróbáltam úgy hogy csináltam egy 32bites duplaszót DumpCount néven a LocalDumps-ba, mert alapértelmezésbe nem volt ott ilyen bejegyzés, és beállítottam neki 1-et. Nem tudom így mire lesz jó.
Azért köszi a segítséget ez kb. a legértelmesebb válasz napok óta.[ Szerkesztve ]
-
Muerte68
addikt
válasz vigyori78 #52101 üzenetére
Asus X554L i3500su 2,0ghz 8gb ram nvidia geforce 920m Win 10-64bit
A TV Go msi-kell neki letöltöm de legközelebb is le akarja tölteni,ha letöltöm még egyszer akkor el kell távolítani csak azt ajánlja fel,ha megint feltelepítem kezdődik előröl
Azt hol látom?
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
addikt
válasz vigyori78 #52890 üzenetére
Még egy kérdés, csinált a win 10 telepítésnél egy 100 megás meghajtót (partíció), (fogalmam sincs hogy ezt most miért látom itt a rendszerben, máskor is csinált már ilyet valami rendszer számára fenntartott akármi) le tudom ezt valahogy tiltani hogy ne lássam itt a saját gépen belül?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja