- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz
#92888064 #51323 üzenetére
Túlvagy már ilyen elcsépelt dolgokon mint az sfc /scannow futtatása, hibanaplók átnézése?
Ha még nem akkor kezd ezekkel + nézd meg a frissítési előzményeket hogy nem-e települt valami.
Vírusra meg az adwcleaner-el meg más spyware cuccokkal is érdemes néha ránézi mert nincs tuti kombó. -
törölt tag
válasz
#92888064 #51131 üzenetére
ezzel kapcsolatban milyen irányba induljak el?
újrahúztam a rendszert, minden jó volt egészen a mai napig. nem tudom, hogy mi váltotta ki ismét a dolgot. skype ugyanúgy nem indul mint újratelepítés előtt, és a tallózás/megnyitás menü is crash-eli a programokat (pl.: vlc).
tegnap még skype-oztam, ma már el sem indul. visszavettem minden tuninggal kapcsolatos dolgot alapértékre, és változatlan, szóval nem ennek köszönhető. eset smart security+malwarebytes kombó miatt kizárnám a kártyékony szoftvereket is. milyen keresőszavakat használjak? browse menu helyett browser-t dob a kereső, szóval elég reménytelennek néz ki a dolog. -
törölt tag
válasz
#92888064 #50479 üzenetére
elvileg megoldva.
ki kellett húzni az összes kábelt a routerből, illetve csak azt kellett bedugva hagyni, amelyik gépen akarom létrehozni a csoportot...
bár sose tanultam/oktattak ezen a területen (tudom látszik), de akkor is kiakasztó tud lenni egy ilyen szituáció. win frissítés miatt elszáll a melós hálózat, és másnap dolgozni kell rajta. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
#92888064 #44129 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, eszi a laptop APU GPU-t 100%-ra ez a szar. Ami érdekes, hogy ez az issch.exe a winrar appdata mappájában van... Ha kihúzom a töltőt, akkor egyből leáll, megszűnik a terhelés, és ha visszadugom nem jelentkezik a következő rebootig. Ki lehet lőni feladatkezelőben is, de azért idegesítő.
-
Doky586
félisten
válasz
#92888064 #45377 üzenetére
Itt szpisti -nek volt hasonló kérdése, és többen azt állították hogy ugyanazon OEM licenszet 'korlátlan' számú gépen lehet használni, csak minden gép ugyanazon fiókhoz tartozzon.. őket kéne kérdezgetned, sikerült-e ezt megvalósítani..
-
törölt tag
válasz
#92888064 #44022 üzenetére
valaki meg tudja mondani, hogy melyik szolgáltatást tiltsam le?
issch.exe
installshield update service scheduleregész nap ment a gép, de azóta is teljesen terhel egy proci magot, és 50%-ra terheli a videokártyát
.
szóval le szeretném tiltani, de így hirtelen nem találtam a szolgáltatások között. -
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
#92888064 #35679 üzenetére
Nyugi, nem te vagy a kivétel.
Nálam ugyanezt csinálja. Ritkán használom a TV kimenetet, de néha velem is előfordul, hogy az AMD HDMI out-t nem tudja bekapcsolni.
Windows újraindításon kívül még az is segít, ha az eszközkezelőben letiltod, és újra engedélyezed a HDMI hangot.Nagyonritkán Win7-el is előfordult ez a dolog, de Win10-en már sokadszor.
-
törölt tag
válasz
#92888064 #35679 üzenetére
közben használtam a gyorskeresőt.
akkor ez a hdmi hang probléma köztudott, és ne is próbáljak vele foglalkozni? szóval fogadjam el, hogy sz@r és kész?az ikonra is rákeresem "fehér" és "ikon" keresőszavakkal, de érdemi választ nem találtam.
amúgy ilyen hamar még nem próbáltam egy új oprendszert sem, és eddig a fenti problémákat leszámítva elég pozitív az összkép. kb még egy év és használható lesz akár céges környezetben is. otthon már simán elmegy kategória, ha nem használ az ember hdmi-t. energiagazdálkodás terén pedig még mindig keresem az állam a földön. gta 5-nél mintha megszűnt volna a proci limit, egy új nagyon durva szaggatás jött helyette, amit egy szimpla alt+tab és fél perc megold.
(#35685) vlevi
win7-nél nálam csak akkor kergült meg, ha egy program használta az egyik hangkimenetet. itt is ilyen hibaüzenetet dobál, csak a programot már rég bezártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest