Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
pocokxx
üzenetére
Mivel írtad hogy minden asztalid megkapta, ezáltal totál egyszerűen el tudod dönteni hogy örülj vagy sírj.

Viszont ha a Gépházban a Frissítés oldalon rányomsz a További információ-ra, ott elvileg le tudod szedni a frissítő appot (régebben ment, most nem tudom, nem néztem)
-
cigam
titán
válasz
pocokxx
üzenetére
Valószínű másik gépben formáztad, vagy később újrahúztad a rendszert, de az is lehet, hogy egy másik gépből lett átemelve a merevlemez.
A jelenlegi rendszereden már nincs ilyen azonosítójú user. Simán eltávolíthatod, ha nem ő a tulajdonos. Ha igen, akkor előbb cseréld le a tulajdonost egy létező felhasználóra, aztán töröld.
Persze ha nem piszkálod tovább, abból sem lesz gond ;-) -
AlyrArkhon
senior tag
válasz
pocokxx
üzenetére
Egyszerüen állítsd be magad tulajdonosnak, és a jogaidat a teljes elérési úttal, a régimagad meg szedd ki. A jelenséget vélhetően az okozza, hogy [régitelepítés]/pocokxx, aki létrehozta és jelenleg full jogu rajta, nem ugyanaz a win-nek, mint [ujtelepítés]/pocokxx, még akkor se, ha közben mind a felhasználónév, mind a jelszó ugyanaz maradt.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Amíg nincs gond vele addig szerintem felesleges.
Plusz nehogy úgy járj mint én, hogy hiába lett már egyszer frissítve, clean install után már csak azért sem aktiválja be magát.
Én most másodjára is újratelepítettem a Win 10-et, hátha elsőre félrement valami, de nem. Most sem aktiválja be magát. Pedig semmi nem lett cserélve a laptopba, a telepített Windows verzió megegyezik azzal, amire frissítette az eredeti Win 7-et, és termékkulcsot sem adtam meg telepítés közben.
Most megy vissza a Windows 7, és maradni is fog ameddig nem jár úgy mint az XP.
Valahogy a Microsoft-nál semmi sem úgy működik, ahogy mondják. -
Popes
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Win 7 legyen friss(SP1 stb) utána mehet a frissítés a Media Creation Tool-al.
-
törölt tag
Az Infoworld munkatársai sem gondolták volna, hogy ez a kis áprilisi tréfájuk be is jön.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Rápróbálsz és kiderül hogy van e frissítés opció.