- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#19617792 #41743 üzenetére
Nekem azzal van bajom, hogy pl. a játékok vagy a dokumentumokba, vagy az Appdatába állnak neki menteni, mert úgy egyszerű a profilok kezelése... Pl. szerencsétlen Xcom2 egy végigjátszása kitett vagy másfél gigányi mentést a rendszerpartíción.
King Unique: egyszer majd megnézegetem őket.
-
válasz
#19617792 #40793 üzenetére
Mindíg is mondtam, hogy a csavarokban van a lehallgatóegység. A tápban pedig van egy kicsi rejtett szünetmentes, ami ha kikapcsolod/áramszünet van, akkor is lehetővé teszi a totális megfigyelést. Ezenkívül a chipset alapvető része egy ~400MHz-es wifi egység, ami nagy távolságra képes forgalmazni.Reggeli híreink: t72 kollégát kora reggel váratlan szívroham érte, miközben leesett a lépcsőn, majd véletlen beesett a busz alá.
-
vlevi
nagyúr
válasz
#19617792 #38316 üzenetére
Nem lenne őrültség PC-n sem a nagyfelbontás, csak ez a skálázás dolog...
Wan olyan prohram, amiben működik a skálázás, hagyományos, desktopon is, de nagyonhamar bele lehet futni olyanba, ahol nem. Ésakkor megette a fene az egészet.
Az előbb gyorsan kipróbáltam, beállitottam 125%-t. Firefox, kodi, izé, normálisan nézett ki, mert azokban nem csak átméreteződött a kép, hanem nagyobb betűtípust használt,, de pl. a portableapps inditoja az már vacak volt. Ahogy a taskbar ikonjai közül is alig volt olyan, amelyik megfelelő lett volna.Telefonon más egy kicsit a felbontás dolog, mert a mostani telefonos oprencerek az első kapavágástól kezdve fel voltak készítve a méretezésre. Így ott a felbontás csak annyiban számít, hogy mennyire finom vonalakat tud kirajzolni. 5"-os, 800*600 kijelzőn is ugyanoda teszi rendszer a századmiliméter vékony vonalat, meg Qhd-n is, csak utobbinal kicsit jobban néz ki. Hogy hol az értelmes határ a telefon felbontásban? Kitudja. Mert a telefonszám bepötyögésére majdnem mindegy, de a turistautak.hu szintvonalas térképeit azért csak jobb fulld-ban nézni.
Nekem pl. volt 9.7"-os kinai tabletem, 2048*1536 felbontással. A mostani 10.1"-os, 1900*1200-ban. Nem mindom, hogy szar, sőt, ez is jó, de az apró részleteknél van érzékelhető különbség.
-
-
daimonion
senior tag
válasz
#19617792 #30543 üzenetére
Bölcs az a progi csak valaki ész nélkül használja akkor belefuthat pár "fura" dologba.
De konkrétan itt egy képAhol hiba van ott van lehetőség használni a legördülö menüt.Azt nekem ne mondja senki hogy olyan roppant nehéz belekukkantani, hogy vajon mit talált ? Megnézed és ha nem akarod NEM TÖRLÖD .Csak ugye könnyebb azt mondani egy progira hogy szar ne használd mert Nálam ezt meg azt eltüntetett mint bevallani hogy figyelmetlen voltam és ezért történt a dolog.Én azóta használom Win 10 alatt amióta a win 10 megjelent és soha semmi probléma nem lépett fel még az áruházzal a progi használata után..
-
vlevi
nagyúr
válasz
#19617792 #28258 üzenetére
Hát, nem tudom, amikor tisztán telepitettem a gépet, múltkor, próbaképpen, akkor a 10586-t raktam fel üres vinyóra, és nem találtam a régi képnézegetőt.
Ahhozképest pedig, hogy elvileg a windows10 az egybites usereknek készült, elég sokszor bukkannak itt fel registryk, powershell scriotek, és egyebek -
-
törölt tag
válasz
#19617792 #715 üzenetére
nem
nekem akkor is a ctrl alt nyilak állnak jobban kézre, de egye fene szokható
legalább tényleg bejött az amiért imádkozok már régóta, legyen natív win cucc ez a funkció, akkor normálisan, gyorsan fogja csinálni a dolgát. és láss csodát tényleg
3 telepakolt asztal között pikkpakk.
-
Mate
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#19617792 #358 üzenetére
Úgy fél évtizede. Amúgy keresgéltem egy cikket, és véletlen találtam rá. Nem pont ezt kerestem, egy HWSW-s vagy Indexes, vagy Origos cikk volt, persze azt pont nem leltem meg, de a HVG-nél a nick az ismerős volt
Szerk: szerintem a techline volt ahová írtál, csak egybeolvadt a kettő
-
törölt tag
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest