Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Hogyan tudom azt beállítani, hogy a fiókomhoz tartozó Dokumentumok, Letöltések, Képek, és hasonló alapértelmezésben a Windows meghajtóján lévő mappák átkerüljön egy másik meghajtóra ?
Úgy, hogy ne csak a link legyen a másik elvárt helyen, hanem a tartalom is !
Üdv.
Astra
-
general
addikt
helló!
akadt egy olyan gondom, hogy bekapcsolom a win 10-et, és a Fájlkezelő nem mutatja/látja 2 vinyómat, pedig a lemezkezelőben ott van, nem jelez hibát, viszont nincs betűjele és nem is enged hozzárendelni, ki van szürkülve az opció. hogyan lehet ez, mi lehet a megoldás szerintetek?
előre is köszönöm, ha reagál valaki!

(legális win 10 home)
-
gerner1
nagyúr
válasz
ntamas97
üzenetére
Azokat nem ismerem. Én ebben a cikkben olvasható helyről vettem (többször is). Eddig semmi problémám nem volt, és szerintem az árat nézve is igen "kedvező".
-
Cs1csó
titán
válasz
ntamas97
üzenetére
Persze hisz azért árulják máshol 25 ezer forintért mert amúgy lehetne 2 ezer forintért is.
Ezek valamilyen VL licenc keretein belül létrehozott kulcsok, mondjuk van egy nagyvállalat az nem kap egy raklap dobozos Windows-t hanem csak egy MESTER kulcsot amivel mondjuk a vállalat összes gépét lehet aktiválni. Aztán az ilyen módon készült kulcsot árulják aztán ha túl sok ilyen kulcs lesz vagy lehet az is számít hogy melyik IP-ről jön - nem a vállalat IP-je akkor lelövik őket.
-
ntamas97
csendes tag
Sziasztok!
Láttam eBayen, hogy Windows 10-es termékkulcsokat nagyon olcsón, 800-2000 forint körüli összegekért adnak. Az lenne a kérdésem, hogy ezek megbízhatóak? Frissítés után is aktiválva marad a Windows vele?
Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest