Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #86868 üzenetére
Nyilván, aki tartósan és/vagy nagyobb mennyiségben tárol adatot a munkaállomásom, annak célszerű, de nálunk pont nem sok értelme lenne, mert csak néha, keveset, rövid ideig és akkor sem csak ott tárolunk.
A feleségem ha itthonról dolgozik, akkor eleve ment mindent a céges környezetbe, de még úgy is rászoktattam, hogy a fontos dokumentumokat...stb. egy külön pendrive-ra is mentse (már amit lehet, illetve szabad, bár illetéktelen ellen védhető a pendrive is), az a biztos.
Én is pendrive-on és/vagy külső merevlemezen tárolok mindent, amellett még felhőben is, korlátlan mobilinternetem van, így a telefonnal és a laptoppal is szinte bárhonnan elérek akármit ott is.
Ettől függetlenül is neheztelek kicsit a fejlesztőkre a frissítés okozta adatvesztés miatt és ahogy a neten olvasgatom a hasonló problémákat, nem csak én...
Igaz, engem már nem érint, az előző két frissítés okozta problémákkal sikerült elüldözniük 20 év után a Windows-ról, de a feleségem laptopjával attól még kell foglalkoznom, neki meg muszáj adott szoftveres környezet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Spórolós topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- OLED TV topic
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest