- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remélem jó helyen járok.
Egy HP 8560p laptopot használok itthon kvázi asztali gépként, dokkolóval.Néha esténként az ágyban fekve szoktunk filmezni. Sokszor a gépet bekapcsolt állapotban veszem ki a dokkolóból, s nagyon ritka, hogy a fedelet felnyitva minden probléma nélkül köszöntsön a desktop.
Legutóbb fekete képernyő fogadott, se kép se hang, újraindítás segített. Máskor az alábbi hibaüzenet szokott fogadni. (elnézést a pocsék minőségért, ugyebár csak fotózni tudtam, sötétben ennyit tud a skodálatos telefonom)
Nem tudom számít-e, lehet-e itt a gubanc (gyanítom, hogy nem, mert kb. háromból egy alkalommal viszont elindul a gép minden probléma nélkül), ezek a fedél lehajtására vonatkozó beállításaim:
Találkozott esetleg más is hasonló problémával? Mi a teendő? (azon felül, hogy vegyek új gépet vagy váltsak Linuxra
)
Intel HD 3000, 8GB ram, SSD (Win) és háttértároló (Sata-2) van a gépben.
Build: Win10 Pro 1803Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest