Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
üzenetére
Ez még mindig nem magyarázza meg azt, hogy miért ne kapcsolhatnám ki akármelyik szoftver komponenst (kivéve az aktiválással és licenceléssel kapcsolatos részt).
Az pedig, hogy a temréket licencelik, nem pedig eladják, pontosan arra vonatkozik, hogy amikor veszek egy dobozos temréket (szoftvert, nyilván), akkor annak csak egy példányát kapom meg (vagy ahányat megveszek), de ettől még nem vagyok jogosult a forráskódra, sem a brand-et nem kapom meg, sem semmi egyebet. Viszont a licence amit vettem (és nem béreltem), és amivel jogot formálhatok az adott számú kópia használatára, az nagyonis az én tulajdonom, számlával tudom igazolni a vásárlás (és nem bérlés) tényét, és a felhasználáshoz sem tartozik semmilyen időbeni korlát.
Ha valóban bérelném, akkor az lenne oda írva, hogy "The software is
licensedrented/leased, not sold." Egyébként léteznek 1,2, x évre vásárolható licencek is, ahol világosan fel van tüntetve, hogy adott időtartamra szól a szerződés tárgya. Itt eről szó sincs.Ezzel csak annyit tisztáz a cég, hogy amikor veszek egy Windows 10 példányt, nem vásároltam meg tőlük az egész brand-et, csupán egyetlen kópiát. (például ha a Microsoft eladta az Apple-nek a Windows-t, értjük hogy itt nem egy kópiáról van szó).
"ne engem fárassz"
Te erőlteted ezt a bérlős témát....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Villanyszerelés
- X140M1F4N károsultjai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi