- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#77646080 #83668 üzenetére
Valószínű a kollégát elviszi az infarktus, ha valami 5 helyett 10 másodpercet tölt. Mondván halál mindenre ami az SSD előtt volt!
Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?A másik fele az, hogy amikor megvettem a gépet, akkor még SSD-vel igen drágán lehetett volna venni új ketyerét.
Amire használom, arra (jelenleg) ez bőven elegendő.
Nem fogok csak azért valamibe pénzt ölni, mert jaj de szuper új, meg lerajtolja a másik gépeket.
Minek?
Ez olyan, mintha a lakásom és a munkahelyem közti távolságra egy pl. Opel Astra helyett Ford Mustangot vennék. Mondván amíg az Astra a 3-ast keresi a Hungárián, én addigra 2-esben az Árpád hídnál vagyok.
Ennek a körnek a vége pedig maximum a fütyülő skálázása lenne, semmi más.Alanyi joga tudtommal mindenkinek olyan gépet, rendszert, telefont, autót, stb. dolgot használni ami neki tetszik.
Életünk végén majd ugyanúgy vagy a kazánba sütnek ropogósra vagy gilisztapartit csinálnak.
Addig pedig lehet nyugodtan élvezni az életet mindennemű #deszaratiéd duma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- macOS PC-re
- Linux haladóknak
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest