- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#09819904 #83670 üzenetére
"Sosem értettem, hogy az emberek egy amúgy is rohanó világban mégis hova kapkodnak még?" - pedig trivia: egyetlen olyan dolog van az életedben, amit nem kapsz vissza: az eltelt idődet.
Inenntől egy lassú hardverre várni - csak azért, mert nem tol bele a tulaj 15e ft-ot egy SSD-be, hogy legalább a rendszer a maga kis 120 GB-s ssd-jén elfuthasson - gáz. Ha a hardver a "haveré, mert szívességből én, aki értek hozzá, minden IT-s problémáját meg tudom oldani, 0 ft-ból" mentalitású pajtié, akkor Ő lopja el azt az idődet, amit
- a kedveseddel;
- az unokáddal;
- sétálással;
- alvással,
- vagy netán sörözéssel
is eltölthetnél, de nem, mert más kiszúr veled. (és nem is akarja ezt belátni.)Tőlem használhat bárki hdd-t, amíg nem nekem sír, hogy "lassú ez a szar"
Szép napot.
ui: a fórumtárstól a balta a lassú hardvernek szólt, és véleményem nyomokban megértést tartalmaz.
ui2: Nem egy lassú gépet láttam win 7 helyett win 10-el, és egyáltalán nem mondanám, hogy a 10 rosszabbul kezelte volna az adott hardvert, sőt: amiket én láttam, azokon egész jól futott. Persze, azt nem tudom, ebben mennyi szerepe volt annak, hogy természetesen minden esetben tiszta telepítés történt, azaz, új volt az op.rendszer.
-
törölt tag
válasz
Van egy 5400 RPM-es XP gépem régi játékokra, megvennéd? Úgyis ráérsz és végül is használható. Tök jó hogy te nagyon türelmes vagy, de ne gyárts már hozzá filozófiát. Vitathatatlan tény az SSD az elmúlt évek egyik leghasznosabb cucca ami a felhasználói élményt érinti. És másodszor írom az SSD nemcsak arról szól hogy boot idő és lerajtolja a HDD gépeket induláskor... nem kell ez a mai rohanó világ duma. Nem tudod miből maradsz ki és még egyszer: tök jó te elégedett vagy a régi vasaddal is, attól még szakmailag 2018-ban bármilyen oprendszer alá ALAP az SSD, azzal kezdődik minden. A drága érv felett is eljárt már az idő 15 ezer forintért már lehet nagyon jót kapni.
-
pc360
addikt
válasz
Nem 5 mp különbségekről van szó (nyilvánvalóan jóval többről, ha pl. egy PS telepítésről van szó), hanem az alapvető reszponzivitásról. HDD-vel böngészni pl. olyan, mintha a mostani 5 ms-es TFT képernyőmet kellene egy 500-as kivetítőre cserélni, plusz ott a hang, amit én már képtelen vagyok elviselni. Hallgattam eleget azt a kurva kerregést már...
A HD filmekről se tudnék már visszaszokni SD felbontásra, és szemfolyató CRT-re se állnék már vissza. Ugyanaz a szintkülönbség.
Szóval felőlem azt csinálsz, amit akarsz, csak ne próbáld már meg beadni, hogy alig van különbség! Azt én értem, és elfogadom, hogy te a számítógépezést a kerregésre meditálással szereted ötvözni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged