- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Kékes525 #82217 üzenetére
Nah, erről beszéltem. Azt sem tudod, miért, csak megszokásból használod. Hagyjuk ezt itt! Az a manager már a Win 7 idejében megbukott, mert az ingyenes, jól átlátható GIGATweaker pótolta minden tudását úgy, hogy idióta tisztítókat nem tartalmazott. Azóta azt váltotta a Winaero, ami a későbbi rendszerekkel is kompatibilis. Hiába sorolod a hülyeséget pontokba szedve, akkor se nyer értelmet a program. Teljesen triviális, hogy egyesével tudod állítani a beállításokat, nem is értem, ezt minek kiemelni, mint valami előny. Ez nem alapozza meg azt, hogy miért kéne másnak is lewarezolnia / megvásárolnia azt a szart, amit az ingyenes programok károkozás nélkül pótolnak. Szóval off a téma, noob-októl semmi szükség programjálóra, mint ahogy már említettem.
tibike8: Ebből csak a CCleaner (és a lemezkarbantartó) ér valamit, a másik kettő humbug. Ne hallgass Kékesre, ilyenekre semmi szüksége a rendszernek. Főleg reg takarításra... Értem, hogy nálad is megszokásokról van szó, de gyakorlati haszon nélkül ezeket érdemes elfelejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest