- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Windows 8.1 hívő vagyok (stabilabb volt mint anno a win10, a win7-nél meg jobb/gyorwsabb a win8.1). Már anno is úgy voltam, hogy a windows10 majd jobb lesz.
Most föltettem egy másik partícióra próbaképp, és gondolkozom, hogy a win8.1-et fölfrissítem. DE.Van még a windows10-ben rollback (anno volt olyan, hogy 30 napon belül vissza lehet térni a régi os-re)? Ez nekem sokat jelentene (főleg ha még kijjebb is lehetne tolni).
Másik problémám a samba megosztás. Asus routereim vannak (2 aimesh módban gyári fw-vel), aminél NAS funkciónál nem lehet állítani, hogy milyen módban legyen (smbv1, vagy v2) (merlin fw-nél lehet v2, de nekem kell a gyári fw az aimesh miatt).
Egy szó mint száz, a merlin megosztást látja (ott v2 van beállítva), a gyárit nem (az valószínűleg smbv1). Lehetne valahogy az smbv1-t csak az adott ip-re engedélyezni (gondolom azért lett tiltva a v1, mert valami nagy biztonsági rést találtak...)?Harmadik problémám a beállítások megtalálása (vezérlőpultból mindent kidobáltak), de ehhez csak hozzá kell szoknom, meg kell tanulnom. (sokkal több dolog van itt, mint a gépházban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest