Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Üdv!
Windows 8.1 hívő vagyok (stabilabb volt mint anno a win10, a win7-nél meg jobb/gyorwsabb a win8.1). Már anno is úgy voltam, hogy a windows10 majd jobb lesz.
Most föltettem egy másik partícióra próbaképp, és gondolkozom, hogy a win8.1-et fölfrissítem. DE.Van még a windows10-ben rollback (anno volt olyan, hogy 30 napon belül vissza lehet térni a régi os-re)? Ez nekem sokat jelentene (főleg ha még kijjebb is lehetne tolni).
Másik problémám a samba megosztás. Asus routereim vannak (2 aimesh módban gyári fw-vel), aminél NAS funkciónál nem lehet állítani, hogy milyen módban legyen (smbv1, vagy v2) (merlin fw-nél lehet v2, de nekem kell a gyári fw az aimesh miatt).
Egy szó mint száz, a merlin megosztást látja (ott v2 van beállítva), a gyárit nem (az valószínűleg smbv1). Lehetne valahogy az smbv1-t csak az adott ip-re engedélyezni (gondolom azért lett tiltva a v1, mert valami nagy biztonsági rést találtak...)?Harmadik problémám a beállítások megtalálása (vezérlőpultból mindent kidobáltak), de ehhez csak hozzá kell szoknom, meg kell tanulnom. (sokkal több dolog van itt, mint a gépházban)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest