Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#78590) Sub-ZeRo válasza Kékes525 (#78569) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Érdekes, nekem semmi bajom a rendszerrel. Chrome, Firefox is fent van és köszönöm, tök jól működnek hiba nélkül. Igen, hiba nélkül.
Gondolom érdekel, hogy hogyan lehetséges ez. Leírom jó, mert látom, hogy a 10-et még mindig fikázod, bocs a kifejezésért mert így sz@r, meg úgy sz@r meg minden hiba van benne.

Szóval, veszel egy 10-et, ami mindegy, hogy Pro, vagy Home változat. felrakod. A vga drivert leszeded hozzá, a hangkártya drivert felrakod hozzá és nagyon nem kell vele mást mókolni. Persze, ha van még perifériád akkor annak a gyári driverét is felrakod. Az ilyen tweak, meg f&@szom rendszergyorsitó hülyeségeket messze el kell kerülni. A regisztriben sem kell kutakodni, mert nincs értelme. Ha mégis belenyúlsz, onnantól nem a Windows hibája, hanem a Useré, mert tök hülye hozzá mit csinál.
Szóval, ez ha megvan, akkor jöhet az update, meg az egyéb programok. Lásd Chrome, Firefox. Felrakod és használod. Öröm bódottá..
Képzeld el, nekem így van a rendszer telepítve és semmi bajom nincs vele! Nincs tweak, nincs optimalizáló program fent, nincs windows 7 kinézet buheráló hülyeség stb., stb., stb.
Ugye milyen érdekes! Képzeld el, hiba nélkül megy a gép!
;]

Az, hogy te nyúkálsz a regisztrációsd adatbázisban, az már a te bajod, mert ahogy olvasom, oda is szívesen betértél jó pár hozzászólással ezelőtt. Ez meg már a te nyűgöd, de hogy tisztán láss, ez nem XP rendszer. Ez már nem így működik mint annó. Ha meg a 10-el bajod van, akkor nyugodtan használhatsz linuxot (na ott túrhatod a rendszert könyig, bár az új linuxok már grafikusak) vagy esetleg 7-.et is használhatsz, vagy netán XP-t.
Amúgy meg ha a rendszernek valami driverrel baja van, akkor nem egyből a windows a szar, hanem lehet hogy a perifériát készítette cég szarik a driverre és nem érdekli hogy megy vele vagy csinálna egy új drivert.
Vegyél új hardvert ami támogatja a 10-et. Ezt kell szeretni, ezt nyomják a gyártók.
Ugyan így van a programokkal is.
Ott van nekem a G25 kormány. A 10-hez 1 darab driver jó. Nem a rendszer a hibás, mert "új", hanem Logitech, hogy egy több éves driver jó csak a majdnem 0 kilométeres rendszerhez.
Ennyi a történet.

Elnézést kívánok a hozzászólásért, nem kell rá válaszolni, nem kötelező. :R
Használom a működőképes gépemet!
Vagyis nem, mert megyek melózni. ;]

Na szép nyarat és működésképtelen rendszert mindenkinek! :))

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.