- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Dell precision m2800 szuz win 10 pár hete hasznalom es par napja nem tudom shutdownolni mert ujra indul. Sleepben ott marad. Amit talaltam mar kiprobaltam gyorsindulas kikapcsolas, shiftet nyomva tartom shutdownkor. Hardwer hiba eseten ujraindul cumputer properties advance fulon, eszkozok nel letiltva hogy ujraindithassak a gepet power managementben, stb. Most ott tartok hogy drivereket frissitek. A dell support utility szerint minden friss rajta bar van par 2015-6 os is. Talatam driver easy nevu utilityt az meg talalt vagy 30 drivert ami szerinte elavult. Erdemes ra hallgatni es letölteni rafrissiteni? Amit nem ertek hogy kiprobaltam parat eszkozkezelobol frissiteni es win szerint legujabb van fent de ha elmegyek a gyarto lapjara akkor azt adja ki amit a driver easy javasol.
Szoval mar majdnem ket kerdes.
Megoldhatja e ez a shutdown problemat? Es a win szerint miert a legfrissebb van fent ha meg sem az van?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest