Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SecRS
tag
Sziasztok!
Nemrég szembesültem azzal a hibával, hogy az SSD-re telepített Windows bizonyos boot partíciókat az egyik HDD-re pakolta, tehát ha a HDD nincs a gépben nem bootol be. Épp emiatt újratelepítettem a Windows 10 Pro 1506-os buildet, ha minden igaz és most már úgy, hogy csak az SSD volt bedugva telepítéskor. Még arra is figyeltem, hogy a BIOS-ban (MSI Z170-A Pro) a Windows 8.1/10 WHQL be legyen kapcsolva és úgy telepítsem fel. A windows fel is települt szépen, DE:
Eredetileg a bekapcsolástól az asztalig 22-23 másodperc telt el, viszont mióta újratelepítettem ez az idő kb. 33-35 másodperc, holott szűzebb a rendszer, mint azelőtt. Probáltam már mindenféle energiagazdálkodási beállításokat, hibernálás ki-, bekapcsolását, Fast Boot és Fast Start up (BIOSBan és OS-ben is) beállítások ki- és bekapcsolását, automatikusan induló programokat, a boot sorrendet is átállítottam... de egyszerűen nem tudom lejjebb tornászni ezt az időt. Mi lehet a probléma nyitja?
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest