Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51773) Voice24


Voice24
őstag

Hali!
Nem biztos, hogy win10 probléma, de hátha:
arról van szó, hogy valamiért a gépem össze-vissza kezeli az usb portokat. A ház fronton lévő portban használok több pendrive-ot is, mostanában mindegyikre azt írja ki, amikor bedugom, hogy probléma lépett fel az eszközzel, nem fog megfelelően működni. Persze ettől még műxik, de akkor is, mitől van ez?
Továbbá ma nyomtatót cseréltem, és az újat, amikor usb-n rádugtam (ezt persze hátul), ott is azt írta ki, hogy probléma van, és a windows nem ismeri fel az eszközt, tényleg nem is látta a nyomtatót. Utána megcseréltem hátul két eszközt, tehát másik aljzatba dugtam a nyomtatót, egyből felismerte, látta, és lehetett telepíteni. De hogy ne legyen minden szép, később kikapcsoltam a nyomtatót, és amikor ismét vissza lett kapcsolva (még mindig ugyanazon a porton, amin korábban már felismerte), már a szokásos jelzés jött, hogy probléma lépett fel, a windows nem ismeri fel az eszközt.
Én már a hajamat tépem néha, mi a fene baja lehet a portokkal a gépnek? Nem hiszem, hogy egyszer jók, máskor meg nem jók.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.