Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- E91 blog 2. rész
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Befrissítettem a win7-et win10-re, és igazából gördülékenyen fut, komolyabb gondom nincs vele.
Ami furcsa, és nem tudom, hol lehet a bibi, az a képernyővédő (vagy ahogy most írják, képernyőkímélő). Hiába állítom be, hogy 15 perc múlva lépjen működésbe, a következő bekapcsoláskor már nem emlékszik rá, és egyrészt 1 percen van ismét a várakozás, másrészt egyáltalán be sem kapcsol a képernyőkímélő.
A másik gondom az lehet, hogy a Mozillának a gondja (de lehet, hogy nem): annyi van, hogy egy bizonyos oldalra (zaol.hu) kattintva jó pár másodpercre befagy a böngésző (ki is írja fent, hogy nem válaszol), majd betölti az oldalt rendesen. Eddig, a win7-tel soha nem csinált ilyet. Ez mitől lehet, a böngésző vagy a win10 lehet a ludas? Ez amúgy egy sima megyei hírportál, semmi extra nincsen rajta. -
Voice24
őstag
Hali!
Múltkor már kérdeztem, de nem érkezett válasz, megpróbálom újra.
Az a gondom, hogy hiába állítom be a képernyőkímélőt, a következő bekapcsolásnál már elfelejt minden beállítást. Tehát beállítom pl. 15 percre, következő bekapcsolás után már ismét az alapértelmezett 1 percen van, és ráadásként be sem kapcsol a beállított kímélő. Mit és hol lehet még állítani? -
Voice24
őstag
Valaki erre ? Nem döföm mellbe magamat miatta, de azért érdekelne.
-
Voice24
őstag
Hali!
Milyen frissítés jött ma a win10-re? Mert a délelőtti bekapcsolás után kiírta, hogy a frissítések telepítése miatt újra fog indulni (ez eddig is így volt), rá is okéztam, de utána úgy ment végig az egész (kb. 1 órán keresztül), mintha most telepítené vagy frissítené be win7-ről a win10-et. Tehát nem egy egyszerű frissítés volt, hanem valami más, több. -
Voice24
őstag
Hali!
SOS segítségre lenne szükségem!
Fiam gépén összegyűlt hirtelen egy csomó szemét, és valamelyik úgy kikapcsolta a Defendert, hogy nem lehet visszakapcsolni, és anélkül a rendszer visszaállítás sem működik.
Mit tudok tenni a leghatékonyabban és leggyorsabban? Az avast-ot letöltöttük, de nem talál vírust a gépen. -
-
Voice24
őstag
Hali!
Olyan gondom van, hogy pár hete folyamatosan feldobja az ablakot a gépem, hogy a kémprogram kergető adatbázis elavult, frissítsem. Rákattintva ugye bejön a Defender felülete, ott elindítom a frissítést, amin a zöld csík szinte a legvégéig elmegy, de utána kiírja, hogy nem sikerült a frissítés, nem sikerült kapcsolódni. És ezt játssza már több hete.
A gépházban az update ablakban pedig ez látható:Mi a fene lehet a gondom? Nem állítottam el semmit tudtommal.
-
Voice24
őstag
Hali!
Nem biztos, hogy win10 probléma, de hátha:
arról van szó, hogy valamiért a gépem össze-vissza kezeli az usb portokat. A ház fronton lévő portban használok több pendrive-ot is, mostanában mindegyikre azt írja ki, amikor bedugom, hogy probléma lépett fel az eszközzel, nem fog megfelelően működni. Persze ettől még műxik, de akkor is, mitől van ez?
Továbbá ma nyomtatót cseréltem, és az újat, amikor usb-n rádugtam (ezt persze hátul), ott is azt írta ki, hogy probléma van, és a windows nem ismeri fel az eszközt, tényleg nem is látta a nyomtatót. Utána megcseréltem hátul két eszközt, tehát másik aljzatba dugtam a nyomtatót, egyből felismerte, látta, és lehetett telepíteni. De hogy ne legyen minden szép, később kikapcsoltam a nyomtatót, és amikor ismét vissza lett kapcsolva (még mindig ugyanazon a porton, amin korábban már felismerte), már a szokásos jelzés jött, hogy probléma lépett fel, a windows nem ismeri fel az eszközt.
Én már a hajamat tépem néha, mi a fene baja lehet a portokkal a gépnek? Nem hiszem, hogy egyszer jók, máskor meg nem jók. -
Voice24
őstag
Kicsit off:
Hardverfejlesztés esetén hogyan tudom megúszni a win10 újratelepítését? A vinyót, amin rajta van, vinném tovább a másik gépbe is, de oda később majd tennék SSD-t.
Ha jól sejtem, amennyiben minden változik, tehát alaplap, proci, memória, akkor nem nagyon tudom megúszni a dolgot.
Tudom, kicsit láma a kérdés, dehát azért a fórum, hogy okosodjunk... -
Voice24
őstag
Hali!
Mivel win10-et használok, talán itt is elmegy a kérdésem:A lényeg az, hogy szereztem egy újabb gépet, és a régiből átraktam ebbe a hdd-t, a win10-el együtt. Az újabb gép vinyójára átklónoztam a windows-t, el is indul róla a rendszer (tehát ezzel a részével nincs gond). Szándékom szerint a régi vinyót csak tárolásra szeretném használni, így azt a partíciót, amin a win10 volt (illetve van még mindig) törölni szeretném. De valamiért ez lett a C, és nem is engedi átnevezni, így formázni sem, mert a gép szerint ez a rendszerindító. De a biosban ez a vinyó már le is van tiltva a bootolásnál, tehát nem arról fut a rendszer, miért látja mégis ezt elsődleges rendszerindítónak? És hogyan tudnám átnevezni akármire, hogy a másik vinyón az átklónozott partíció lehessen a C?
-
Voice24
őstag
válasz quailstorm #55829 üzenetére
Igen, az lesz, amit mondtál, lehúztam a régi vinyó csatlakozóját, és el sem indul a rendszer, a winload.exe fájlt hiányolja, hibakód: 0cx000000e.
Tehát a régiről indította el magát, hiába volt a biosban beállítva az újabb.
Van erre valami okosság? Mert igazából win10 lemezem nincs, win7-ről lett frissítve anno.Vagy ha nagyon nem jó így az egész, és macerás a javítás, hagyom a francba az egészet, és marad a régi vinyó a rendszernek, és az új, kisebb vinyó lesz a tárhely.
-
Voice24
őstag
-
Voice24
őstag
válasz quailstorm #55866 üzenetére
Ez oké, de ahogy írtam, a két hdd-vel is úgy jártam, hogy a régi nélkül nem indult el az új, a klónozott os, mert hiányolta a winload.exe-t. Vagy ha a klónozás után egyből lehúzom a régit, akkor nem lesz ilyen gond?
-
Voice24
őstag
Hali!
A win10-ben a fiókokkal van egy kis gondom, eléggé láma vagyok ebben a témában. Pár napja csináltam egy friss telepítést, és szokásom szerint csak egy nevet adtam meg a windowsnak, nem jelentkeztem be a telepítésnél a microsoft fiókommal. Mivel jelszót sem adtam a név mellé, minden kérdés nélkül ment a bekapcsolás, így szoktam meg. Tegnap viszont letöltöttem az Áruházból pár játékot, és ehhez viszont be kellett jelentkeznem a microsoftos fiókomba. Most viszont már bekapcsolásnál megáll a bejelentkező képernyőnél, és ki kell választanom, hogy a microsoftos email címmel és jelszóval, vagy pedig egy nevesített fiókommal lépjek be. Ezzel a névvel meg az a fura, hogy nem az a név, amit a legutóbbi telepítéskor megadtam (mert ott elütöttem egy karaktert), hanem a korábbi, jól megszokott felhasználónevem. Hogy ez honnan került oda, nem tudom, talán a microsoft emlékezett rá a fiók adatai alapján. Ha arra a névre kattintok a belépésnél, akkor nem kér jelszót (mert ahhoz nem volt megadva), de egy szinte teljesen szűz windowsba lép így be, ahol a most telepített progikat, beállításokat nem is látom. Ha a microsoftos fiókkal lépek be, akkor jutok abba a windowsba, ahol tegnap este hagytam a gépet, progikkal és beállításokkal.A lényeg az, hogy hogyan tudnám visszaállítani a dolgot, hogy ne kelljen bekapcsoláskor fiókokat válogatnom és jelszót beírnom? Nézelődtem a fiókbeállításnál, de nem találtam ilyesmit.
-
Voice24
őstag
válasz Voice24 #56454 üzenetére
Még várom a segítséget, de közben annyi van még pluszban, hogy a régebbi felhasználóneves fiókom lett a rendszergazdai fiók, és ha a microsoftossal vagyok bejelentkezve, több dolognál is kiírja, hogy itt bizony rendszergazdai hozzáférés kellene. Ha a telepítőlemezzel indítom el a rendszert, akkor javítással tudok a fiókon állítani, hogy a már telepített dolgok ne vesszenek el?
-
Voice24
őstag
Az 1-es pontban leírt elérési utat én nem látom, pontosabban valószínűleg rendszergazdai bejelentkezés szükséges.
De a legjobb lenne, ha a még tegnap is meglévő felhasználónevet, és a hozzá kapcsolódó beállításokat hozhatnám vissza. Továbbra sem értem, hogy hogyan lehet a rendszergazdai fióknak olyan neve, amit a teljes újratelepítés előtt használtam. Meg a tegnapi napig csak egy fiókom volt, és az volt a rendszergazda. Majd miután bejelentkeztem a microsoftos fiókba, akkor jelent meg immár két fiók, ami engem zavar (ráadásul a kettő közül egyiknek sem az a neve, mint volt tegnap ). Rakjam újra az egész rendszert? Azt lehet úgy, hogy valamilyen módon a telepített dolgok ne vesszenek el totálisan? -
-
Voice24
őstag
Hali! Olyan dolog történt, hogy délután egy játék leállítása után nem teljesen, de kb. 80%.ban lefagyott a rendszer. Sok mindenre nem reagált, amire meg igen, arra is csigalassúsággal. Le akartam állítani, de azt több próbálkozásra kezdte el, és bár a monitort már lekapcsolta, teljesen nem volt hajlandó leállni, a gombbal kellett befejeznem. Ezután már normálisan, a megszokott sebességgel indult újra, és rendben mūködik is, azonban az asztal alaphelyzetbe állt vissza, pl. eltūnt a sajátgép ikon, és mindent beömlesztett balra, holott előtte én rendszereztem a saját igényem szerint az ikonokat. Mi történhetett a rendszerrel? Egy nem aktivált win10 pro az os.
-
Voice24
őstag
Hali!
Egy-két hete tűnt fel, hogy egy fájl vagy mappa törlésénél már nem dobja fel a biztonsági kérdést, hogy valóban a lomtárba akarom-e dobni azt a dolgot, hanem csak rákattintok, hogy törlés, és már kész is.
Én biztos nem állítottam át (szándékosan) semmit, ez valami frissítésnek az okossága? -
Voice24
őstag
Hali!
Az mitől lehet, hogy szinte bármilyen pendrive csatlakoztatásakor azt írja ki a win10, hogy probléma adódott ezzel a meghajtóval, ellenőrizzem és javítsam (amúgy működik, tehát tudok róla és rá másolni). Szerintem nem hibásak a pendrive-ok, és az eszközkezelőben sincs felkiáltójel semmilyen usb cucc mellett. -
Voice24
őstag
Hali!
Nem biztos, hogy windows10 probléma, de nem tudok jobb helyet a kérdésemre.
Arról lenne szó, hogy pár napja veszem észre azt, hogy a C: meghajtó szabad helye vészesen elfogy, mégpedig nagyon gyorsan. (SSD-ről van szó). Megnézve a mappákat, a dokumentumok temp mappája hízik fel szinte szemmel láthatóan.
Az alábbi fotón láthatók a hízó fájlok, fogalmam sincs, mik ezek. Ahogy nézem, a 10 gigás nőtt tegnap este, ma meg elkezdett egy újat hízlalni. Simán lehet törölni, de idegesít, hogy mi ez. Három napja, amikor először észrevettem, nem találtam meg egyből a dolgot, és a C: pár mega híján el is fogyott...Valami kártevő garázdálkodhat? Vagy win hiba lehet?
-
Voice24
őstag
Talált, süllyedt!
Megnéztem jobban, nem a dokumentumokban volt, hanem a felhasználó/appdata/local/temp mappában vannak ezek a fájlok. Törölni akartam az éppen most is hízót, és valóban azt írta, hogy nem törölhető, mert a OneDrive használja.
Amúgy én nem használom ezt a progit, simán letörölhetem? Nem okoz gondot a windowsban?Ja, amúgy azt régóta ki szokta írni pár napos rendszerességgel, hogy probléma adódott a OneDrive frissítésekor, de én ezzel soha nem foglalkoztam.
-
Voice24
őstag
válasz MK VII #65157 üzenetére
Nem töröltem le a OneDrive-ot, csak kiléptem belőle, illetve beállítottam, hogy ne induljon automatikusan a windows-al. Elvileg (láthatóan) nem is futott, ma mégis megint elkezdett nőni egy olyan fájl, már 18 gigánál tart. És mivel a tálcán a rejtett ikonok között nincs is ott most az app, le sem tudom állítani. A fájl meg továbbra sem törölhető, mert a OneDrive-ban nyitva van. Hát elég bosszantó a dolog...
-
Voice24
őstag
Hali!
Hang akadozási problémával írok megint.
Olvasgattam a témában különféle fórumokat, és ennek hatására letöltöttem a latencymon nevű progit. El is indítottam, és szép zöld volt minden sáv, amíg el nem indítottam a firefoxot (esr verzió). Na, akkor a második sáv szépen a végéig kipirosodott.
Bemásolom ide a képet, ez alapján rá lehet jönni valami okosságra, hogy mi a problémám?Ja, még annyi, hogy elvileg minden driver a legfrissebb, bár maga a gép nem mai gyerek. (egy Fujitsu gyári gépről van szó)
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Erre esetleg valaki?
Köszi
-
Voice24
őstag
Hali!
Lehet, hogy banális, amit kérdezek:- mitől lehet az, hogy mostanában több alkalommal is a Mozilla automatikusan indul a gép bekapcsolásakor?
Nincs az automatikusan induló programok között, és este kikapcsolás előtt is mindig be van zárva a böngésző. -
Voice24
őstag
Esetleg erre valaki? Vagy rossz helyen tettem fel a kérdést?
-
Voice24
őstag
Hali!
Az mitől lehet, hogy egyre gyakrabban nem nyitja meg a hivatkozásokat a rendszer? Eleinte csak pl. az edigital oldalán tűnt fel, hogy a kategóriákban még tudok válogatni, azonban már egy alkategóriánál hiába kattintgatok a választott sorra, nem csinál semmit. Csak úgy tudom megnyitni, hogy jobb gomb, majd hivatkozás megnyitása új lapon. Ma meg már azt vettem észre, hogy az Outlookban az email-ekben hiába kattintok az ott lévő hivatkozásra, azt sem nyitja meg, ott is csak jobb gomb, hivatkozás címének másolása, majd böngészőbe beillesztés a járható út. Elvileg nem bántottam semmit a beállításokban, és elég idegesítő ez így. Az egeret a hivatkozásra vive a nyíl átvált mutatóujjas kézre, ahogy kell, de hiába kattintgatok, semmi. -
Voice24
őstag
válasz pusszycat #106519 üzenetére
Elvileg rendben van, mert böngészésnél és játékoknál is jól működik, úgy veszem ki, hogy specifikus, mikor nyit meg egy hivatkozást és mikor nem. A kattintás megtörténik, ez látható pl. az emailben a link "viselkedésén" is, csak a kattintásra való reagálás, tehát a tényleges megnyitás nem történik meg. Olyasmi nem lehet, hogy valami biztonsági tiltás akadályozhatja ezt (ami tudtomon kívül lépett működésbe) ?
-
Voice24
őstag
Pitiáner dolog miatt fordulok ide, de hátha van rá egyszerű megoldás.
Arról van szó, hogy nemrég tönkrement a vga-m, ami ezért cserélve lett. A "hatalmas" problémám az, hogy azóta gépindításkor, a bejelentkező képernyőn, amikor üdvözli a win10 a felhasználót, a korábban megszokott gyönyörű háttérképek helyett valami színes elmosódott pacát látok csak. Utána természetesen az asztal már normálisan jelenik meg, az általam beállított háttérképpel már nincs gond. Nyilván nem befolyásolja a dolog a használatot, de mégiscsak zavaró kicsit. Tudatosan nem állítottam el semmit, kicseréltem a vga-kat, meg amíg nem jött meg az új, engedélyezve volt az alaplapi. -
Voice24
őstag
Hali!
Az milyen beállítástól van, hogy egy második hdd-n lévő meghajtón létrejön egy FileHistory nevű mappa, ami lassan kihízza a 60 Gigás méretét? Azért írom, hogy második hdd, mert a rendszer egy SSD-n van, ez meg egy sima vinyó. Egy csomó minden mégegyszer megvan ebben a mappában, ami alapból az SSD-n is, a dokumentumoktól kezdve a képeken át szinte minden. Ami fura, hogy ebben a FileHistory mappában minden fájl neve után zárójelben ott van egy dátum és egy UTC felirat, pl. így: "ebank2_setup_156.download (2017_04_16 21_02_36 UTC)"
Lehet ezt a mappát törölni, és be lehet valahogy állítani, hogy ne hízzon feleslegesen ekkorára? -
Voice24
őstag
Köszönöm a segítségeket! Nem tudom, hogyan és mikor lett ez bekapcsolva, én nem szoktam ilyesmiket állítgatni, kapcsolgatni vakon. Abban szinte biztos vagyok, hogy rövid idő alatt hízott nagyon nagyra az a mappa, mert az a meghajtó szinte üres szokott lenni. Párom használja még a gépet, ő meg pláne nem nyúl ilyesmibe, csak netezik és játszik néhány játékkal.
Mindegy, most már a segítségetekkel tudom, hol kell ezt kontrollálni, egyelőre töröltem a régebbi másolatokat, aztán majd eldöntöm, hogy teljesen kikapcsolom-e.
-
Voice24
őstag
Hali!
Az alábbi problémával fordulok hozzátok segítségért:
A tegnapi napon lecseréltem a torrent kliensemet, utorrentről qbittorrentre. Nem tudom, hogy ezzel összefüggésben van-e, de utána azt vettem észre, hogy fél-egy óra tétlenség után a gép alvó állapotba került, hiába mozgattam meg az egeret, csak kattintásra ébredt fel, és kérte a bejelentkező jelszavamat. Ez azért volt nagyon fura, mert egyrészt nálam ki volt kapcsolva teljesen az alvó és a hibernált állapot, másrészt az elejétől fogva úgy van beállítva a windows, hogy ne kérjen bejelentkező adatokat. Most pedig elindítás után be kell jelentkeznem, ráadásul a bejelentkező képernyőn a bal alsó sarokban nem csak a mostani, hanem a korábbi fiókom is megjelenik.
A gépházban a fiókbeállításoknál a jelenlegi fiókomnál meg ugyanabból három jelent meg, mármint a fotómból, és elvileg lehet váltogatni a három ugyanolyan közül. Ez is fura.
Mi állítódott vajon el? Mert én nem nyúlkáltam bele a fiókbeállításokba, és az energiagazdálkodásba sem, az biztos. -
Voice24
őstag
válasz Voice24 #124968 üzenetére
Közben tovább kutakodtam, ennek eredményeképpen belementem a netplwiz parancsszóval egy fiókbeállítási menübe, de ott nincs/nem volt pipa annál, hogy a windows felhasználónevet és jelszót kérjen az indításakor. Aztán ahogy agyalok, arra gondoltam, valamiért létrehozott egy új fiókot (vagy duplikálta a meglévőt), és ezért kéri a bejelentkezést. Amúgy most alapból a fotó nélküli fiókkal akar elindulni, de vagy azt írja hibának, hogy a név vagy jelszó nem megfelelő, vagy azt, hogy nem sikerült hálózathoz csatlakozni, és csak utána jön be az a kép, ahol a két fiók közül választhatok. Nem tudom hova tenni ezt az egészet.
[kép] [kép] [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
válasz King Unique #124979 üzenetére
Köszi a választ!
Én sem tudom, hogyan állítódhatott el ennyi minden, miközben én nem nyúlkáltam bele semmilyen beállításba.
Nem felejtettem el jelszót, és ahogy írtam, alapból az is van beállítva, hogy ne kérje. Szerintem azért kér mégis bejelentkezést, mert megjelent ott a másik fiók is, és alapból ezt a Fradi-címer nélkülit akarja indítani bekapcsoláskor, miközben amíg csak egy fiók volt, én voltam a Fradi-címeres júzer.Tudom, aktiválni kellene a windowst, de valamiért egy tavalyi frissítés óta nem hajlandó erre a rendszer. Addig jó volt minden, azóta nem tudja aktiválni, én meg annyira nem mozgatom magam miatta.
-
Voice24
őstag
válasz King Unique #124988 üzenetére
Ez így oké, értem. De a fő problémámra nincs valami orvosság?
Közben nézegetem, próbálgatom a beállításokat, és azt sejtem, hogy valamiért megkettőzte a fiókomat. A bejelentkező képernyőn a bal alsó sarokban (ahogy a korábban csatolt képen is látszik) két fiókot jelenít meg, a Fradi-címereset és egy arc nélkülit, de a felhasználónév elvileg ugyanaz. Ahogy írtam, alapból az arc nélküli profilt akarja elindítani, de szinte egyből kiírja, hogy a felhasználónév vagy jelszó nem jó, próbáljam újra. Itt az okéra kattintva jön be a bejelentkező képernyő, alul a két fiókkal. Most megpróbáltam, az arc nélküli fiókhoz írtam be a saját bejelentkező adataimat, elfogadta, viszont az üdvözlésnél már nem lett arc nélküli, hanem a Fradi-címereset üdvözölte. Ebből gondolom, hogy ugyanarról a fiókról van szó, csak valamiért megkettőzte, klónozta, és ezért kér bejelentkezést. Lehetséges, hogy az a beállítás, hogy ne kelljen bejelentkezni az indításkor, csak a Fradi-címeresre érvényes, erre a klónozott akármire nem veszi figyelembe.
Van erre valami okosság? A gépház csak egy fiókot mutat, ergo az arc nélkülit nem tudom törölni. -
Voice24
őstag
válasz Doky586 #125015 üzenetére
Ott igen, három Fradi címer van.
De a bejelentkező képernyőn két felhasználó látszik, egy Fradi-címeres és egy fotó nélküli, mindkettő ugyanazzal a névvel. De ahogy írtam, alapból a fotó nélkülivel akar indulni a windows, és jön az üzenet, hogy a felhasználónév vagy jelszó nem jó, próbáljam újra. Utána viszont mindegy, hogy a kettő közül melyiket választom ki, ugyanazokkal a bejelentkező adatokkal belép, és már a Fradi-címeresként üdvözöl. Tehát van para, mert idegesítő a dolog, otthon rühellem a bejelentkezősdit...
[kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
Voice24
őstag
Esetleg tudnál egy útmutatót adni arra, amit javasoltál? Nem vagyok annyira jártas a belebuherálásban.
Amúgy nem tudom, hol és hogyan cseszhettem el, mert kb. a win10 feltelepítése óta nem nyúltam a bejelentkezési beállításokhoz, ez a mizéria viszont vasárnap délután óta van jelen.
Viszont eszembe jutott valami: már írtam itt korábban is azt a "problémát", hogy rendszeresen szoktam kapni olyan üzenetet az Outlook indításakor, hogy probléma a microsoft fiókkal. Ilyenkor az Outlookban felül a menüsor alatt ott volt a javítás gomb, arra kattintva végigvitt az emailcímen, jelszón, majd eltűnt a hibaüzenet. Ez a dolog van, amikor szinte naponta jelentkezett elindítás után az Outlookot megnyitva, de van, amikor több hétig semmi, majd kezdte újból. Akár ennek is lehet köze a mostani problémámhoz. -
Voice24
őstag
válasz Voice24 #125049 üzenetére
Na, megoldódott a problémám. Látszik, nem vagyok egy windows-guru. Annyi volt a megoldás, hogy a gépházban a fiókadatoknál átváltottam helyi fiókra, na az volt a Fradi-címeres, az arc nélküli pedig a microsoft fiók. Utána meg kellett adnom a helyi fiókhoz egy új jelszót, majd mivel az indításkor kért jelszót, a netplwiz parancs után kivettem a pipát a jelszókérés mellől, és lőn csoda, megjavult.
De azt továbbra sem értem, mitől váltott át a helyiről a microsoft fiókra, én biztosan nem bántottam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest