- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Úgy gondoltam, hogy ideje az egyik gépemen lévő win7-et win10-re frissíteni, de valamiért nem sikerül. és ennek a megoldásához kérném a segítségeteket.
A tálcán lévő Win 10 beszerzése ikonra kattintva indítottam el a frissítést, a megnyíló ablakban a "Frissítés most"-ra kattintottam, ennek hatására megjelent a "Letöltés indítása" ablak, majd rövid időn belül átváltott a Windows Update ablakra ahol az az üzenet fogadott, hogy a Windows naprakész". És nem frissített win 10-re ....
Ilyenkor mi van, miért nem tudom a rendszert Windows 10-re frissíteni?
Megjegyzés:
2015-ben egyszer már ugyanezzel a módszerrel frissítettem win10-re, de mivel az egyik frissítést követően nem működött rendesen a win10 ezért visszaálltam Windows7-re (arra gondolva, hogy ha stabilabb/kiforrottabb lesz a 10, akkor újra megcsinálom a win10-re történő frissítést).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest