- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Hello!
Vettem egy Gigabyte n97m-d3h lapot, h tudjak használni raidet. Mert van 2 WD blue-m 1TB-s újak és mondom bekötöm őket raidba arra jóklesznek a progik. Szépen belementem a bios-ba majd átállittotam az ACHI-t RAID-ra. Reboot majd a raid-et beállitottam melyik 2 HDD-t, létre is hozta. Majd mikor reboot a windows 10 loadingkor kiirta, h nem megfelelő inditás és, h restartoljam a gépet. Majd kiirta, h ""INACCESSIBLE BOOT DEVICE". Ha visszaállitom ACHi-ra a vezérlőt BIOS-ban akkor szintén szépen elindul a windows semmi gond nincs vele. De ha visszarakom akkor megint ugyan ezt csinálja. Mi lehet a gond? Újra kell telepiteni a windows ilyen esetben ha RAID-et szeretnék v valami?! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest