- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
putu33
tag
Sziasztok!
Van egy problémám, amit nem értek miért lehet és nagyon idegesítő:
Próbáltam utána olvasni, de nem igazán találtam rá megoldást.
Vettem egy asztali gépet Thinkcentre S20, Nvidia Quadro FX1800.
Felraktam a Windows 7-et és azt vettem észre, hogy egy újraindítást követően a Chrome böngészőben azoknak a betűknek, amiknek nagyobbnak kéne lenniük kisebbek (nem minden weboldalon). És böngésző beállításaiban helyesen vannak beállítva. Összeollóztam egy képet.
Találtam egy ilyen problémát másnál is. Megcsináltam a leírtak szerint, de nem történt változás.
Frissítettem Windows 10-re, mert amúgy is váltani akartam és hozta magával a problémát.
Ezért csináltam egy tiszta telepítést és megint csak pár újraindításig volt jó. De most az az érdekesség, hogy nem csak Chrome alatt csinálja, hanem minden böngészőbe.
Találkoztatok ilyesmi problémával? -
Robertó79
tag
Helló! Abban tudna valaki segíteni, hogy win 10 re frissitettem a laptopot és az első frissités óta hol megy az usb-egér hol nem? Az eszközkezelőben "szabványos openhcd usb" nél van felkiálltójel!
-
junior11
veterán
válasz
netpeti98 #32286 üzenetére
Droidon hogy tudom kiszűrni, hogy melyik fér hozzá?
Win10 alatt ezeket szűrte ki: Google, Outlook, Twoo, OneCalendar, Microsoft Solitare Collection, Blood Pressure, Nokia, Feedly, Asphalt 8: Airborne, PlayTo, OneDrive Preview. Ezek többségét már vagy másfél éve használtam utóljára.
[ Szerkesztve ]
-
HD5570
aktív tag
Sziasztok!Win 10 pro-t telepítettem nemrég,és 10240 build-ig jöttek a frissítések,miközben látom már régóta van újabb build.Ez mitől lehet? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Ha egy XP-s gépről egy az egyben (docu and settings-estől) átakarok húzni egy másik gépre, kell valami különleges jog/beállítás, hogy az másik gépen is betudjak lépni a a docu and settings-be? (valószínűleg le lesz tiltva mivel másik felhasználóhoz tartózó mappa)
-
Jazz
veterán
válasz
E.Kaufmann #32270 üzenetére
Van rajta, de ha egyesítem a partíciókat törlődni fog minden. Nem? Így kénytelen vagyok adatmentést csinálni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos, feltettem SSD-re a win10-et. Ennél a rendszernél kell valamit állítani SSD-nél, vagy maradjon minden úgy ahogy telepítés után hagytam. (indexelés, töredezettségmentesítés stb.)
Más téma:
Létezik valami monitorozó program, ami nem zabál sokat és ki tudom tenni asztalra?
-
BBéci
legenda
válasz
CirrMee #32234 üzenetére
Mindenkihez szólnak, ez a fórumozás sajátossága.
Miért is off az, hogy a család két laptopján okozott elháríthatatlan problémákat a frissítés, amiket csak Windows 7-re történő visszaállítással lehetett megoldani?(#32235) netpeti98
Mindkét laptop remekül működött, apósomé 5, az enyém másfél éven keresztül. Viszont a frissítéssel mindkettő használhatatlan téglává vált.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék W10-et feltenni, de most tiszta telepítéssel. Ha bebootolok a telepítőről, akkor 4 particiót mutat. Ott van a C és a D meghajtó.
Rejtett particiónak van egy 450 Mb-os OEM, és egy kb. 90Mb.-os. A 450-est a Win10 hozta létre ugye amikor frissítettem. A másik, a kisebbik a Win-7-hez kellett - gondolom én. Ezt a kisebbet letörölhetem?
Vagy a nagyobbat?
Vagy mindkettőt?
Tiszta telepítésnél úgyis létrehozza megint nem? Vagy ebben vannak a licenc adatok?[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
válasz
qqcqqc #32267 üzenetére
Igen, tudom, csakhogy én nekem semmi közöm az Amazonhoz, alkalmazásom sincs rá, nem is vettem ott soha semmit..
AtHoS Köszi, megnézem, és kipróbálom a Kaspersky-t is. Androidon is meg lehet ezt valahogy nézni, hogy melyik alkalmazások férnek hozzá az Outlook-os mailemhez? Vmi lista vagy hasonló?
Amúgy továbbra is óránként megjelenik ez az IP cím, változás nélkül... Nektek nincs semmi hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz
E.Kaufmann #32264 üzenetére
Na most ez a vinyó 3 részre van osztva, mert eredetileg erre lett feltéve a win10, ezen felül gyárilag volt rajta egy 100Gb-os DOS-os partíció, meg egy 16Gb-os nem tudom mire való partíció (mivel tök üres, a system volume information és a recycle bin-en kívül semmi nincs benne).
A win10 beépített lemezkezelőjével formázzam meg, vagy inkább külön progit tegyek fel? (mert pl. a w10 beépítette nem jó "ezért és ezért...stb."). Vagy nincs ilyen és a W10-é tökéletes erre a célra?
Ez esetben mi a helyes menete? Egyesével törlöm a köteteket, meghajtókat, és utána egyben formázom vagy hogy?
-
Jazz
veterán
válasz
E.Kaufmann #32258 üzenetére
És milyen legyen a kötet partíció? GPT? MBR?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
junior11 #32249 üzenetére
Kaspy boot lemezt/pent készíts és arról indítva a rendszert végezz teljes rendszer ellenőrzést vele, hátha fennakad a horgon valami
Kasperksy Rescue Disk
Vírusirtás Kaspersky Rescue Disk 10 használatávalEgyéb hasonló cuccok:
- AVG Rescue and Repair Toolkit
- Avira Rescue System - How to use Avira Rescue System
- How to create a Bitdefender Rescue CD
- Emsisoft Emergency Kit - 100% portable - Ideal for USB flash drives -
Woodslave
félisten
elnézést hogy nem olvasok vissza vagy nem nézem meg a kézikönyvet.
Szinte friss előre telepített win 8-at frissítettem 10-re. Legálisan. A telepítésnél egyszer kiírta hogy valami hiba van, de aztán rendben lement (korábban már voltak problémák a 8.1-re frissítésnél, de elvileg a winyonak nincs baja most hoztam egy szervízből ahol kijelző csere volt éppen a gép lassulása miatt
)
Na a lényeg, hogy gyakorlatilag sem a start menűt, se a tálcán lévő értesítési ikonokat nem tudom klikkeléssel megnyitni. pegig a tapipad is működik. Meg egyébként is olyan nyögvenyelős a gép. Intel 2117U proci 1.8Ghz, 4 giga memória a winyón bőven van hely.
Mi lehet ennek az oka? Köszi akinek van ötlete
-
E.Kaufmann
veterán
Nekem még az alapértelmezett formázási paraméterekkel NTFS partíción sosem volt gondom, én gyorsformázást és a meghajtó tömörítését is bekapcsolom, még a filmes-vegyes 500-as winyón is jelentett 1-2 giga szabad helyet. Még ha hurcolászod is, manapság már NTFS-t olvasni minden tud. Nagyobb pendrivénél viszont érdemes az Ex-FAT-ot használni még.
-
Jazz
veterán
Ha van egy GPT/NTFS SSD a gépben, mire érdemes és hogyan formázni az adattároló vinyót?
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos