Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Elhiszem, de szerencséd volt eddig, véleményem szerint. Sok ember ugyanezt mondja a vírus kergetőkre is, de szerintem ez felelőtlenség. Nagyon sok sofőr azért telefonál -kézben tartva a telefonját- vezetés közben, mert azt gondolja, én jó vezető vagyok, eddig sem volt semmi balesetem. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy nem lehet.
-
King Unique
titán
Ez így nem sok infó, kb. 0...ahhoz, hogy valaki segíteni tudjon, nem ártana tudni pl:
- milyen laptop pontosan?
- előző rendszerről frissítés / tiszta telepítés?
- driverek terén rendben volt-e minden?
- telepített, elállított-e valamit, esetleg frissítés után lett ilyen?Ha nem áll helyre, esetleg megpróbálnám elindítani csökkentett módban, vagy egy Win10 telepítőt bebootolva ügyködni valamit.
-
rgeorge
addikt
A Windows upgrade, azaz a telepített operációs rendszer helyben frissítése mindig megtartja a processzor-architektúrát, tehát csak x86-x86 és x64-x64 frissítés lehetséges. A licenszek viszont nem kötöttek processzor-architektúrához, tehát adott licensz birtokában bármelyik telepíthető.
Ha tehát a Windows 7 Ult x64 helyben frissítése a kérdés, akkor egyértelmű, hogy csak x64 maradhat, a kiadás pedig Pro lesz. Ez után viszont a hardverhez a WIndows 10 Pro licensze kapcsolódik, tehát tiszta telepítéssel x86 és x64 is telepíthető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Google Pixel topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Tőzsde és gazdaság
- Iqos cigaretta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux felhasználók OFF topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocs, 3G mobilnet a kapcsolat, ezt elfelejtettem írni. Csak az előzmények olvasásából derül ki.