Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, végül is fél perc alatt felment.
-
zsizsef
senior tag
Üdv!
Nem tudom, hogy szoftver vagy hardver hiba.
W10, Rx470-es kártya. HDMI csatlakozás. Normál indításnál (még) minden rendben. Csökkentett mód indításnál nem ad képet. Csökkentett módban történt indítás után már nem működik a normál indítás, mintha alvó módba lenne a monitor. DVI csatlakoztatásnál minden rendben. Cseréltem drivert, ugyanaz. Köszönöm! -
King Unique
titán
válasz
arcitec
üzenetére
Nyilván fel, ha eleve azt ajánlja fel a Windows Update. Ha nem, akkor Pro kiadástól kezdve csoportházirendben megadható a funkciófrissítésnél másik célverzió is, valamint az aktuális (20H2) frissítési segéddel / MCT-vel / letöltött W10 20H2 ISO felcsatolása a fájlkezelőben és a
setup.exefuttatása a személyes fájlok, telepített alkalmazások megtartása módszerrel szintén megoldható. -
arcitec
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Apropó a 20H2 felmegy a 1909-re? Kihagyva a 2004-et?
Mert most azt töltöttem le ISO -ban. -
King Unique
titán
válasz
hhgygy
üzenetére
Mármint ha más telepíti a saját gépére egy adott szoftverkörnyezetben és nála teljesen oké, akkor nálad pl. egy másik gépen, másik szoftverkörnyezetben is biztosan az lesz, meg úgy hogy nem derült ki ezek közül érint-e valamelyik, mondja azt innen távolról az előbbiek ismerete nélkül hogy persze, nálad is teljesen oké lesz, telepítsed csak?

Illetve ha esetedben ez ekkora kérdés, akkor lehet inkább ne telepítsed, várjál vele, meg aktív életciklusú rendszernél amúgy sem feltétlen kötelező egyből felrakni egy új funkciófrissítést, meg pláne hogy csak választhatóként ajánlja fel a Windows Update is.
De egyébként ha most 2004-es verzión vagy, abba a havi összesítő frissítésekkel (CU) már eleve bele lettek pakolva a 20H2 funkciók, ilyenkor a Windows Update csak az Enablement Package frissítést telepíti, ami aktiválja ezeket, sőt az eltávolítása és ezzel a visszaállás 2004-es verzióra is egyszerű pont emiatt. -
ledgeri
nagyúr
válasz
movax
üzenetére
Nem hibáztatásként értelmeztem, csak valami beakad, hülye névvel, de problémát okozva, akkor -már megesett- hogy elkezdtem utánanézni, és kiderült, hogy ami a két nyelvet értve logikailag közelebbi keresés eredménye, az rossz, mert Jenőke okoskodott...
Az meg megint más kérdés, hogy hülye név ide, hülye név oda, miért van az hogy ami korábban működik, az bármilyen nemű user beavatkozás (vagy viselkedési methódus módosítás) nélkül egyszer csak bekakkant.
Komolyan, néha remélem, hogy lesz windows 11, mert még csak február óta vagyok w10-en de már jöttek elő olyan dolgok, hogy "visszasírom a régit".Emellett meg ez a probléma is: Egyszer előjött... mikor fog megint, ha eddig sosem csinálta? Minek a következménye, hogy most előjött? És a talált általános hiba megoldások: Ellenőrizd így> Ellenőrizd úgy > vonasd vissza ezt ha fentvan > updatelj ha nem tetted meg > gyáriba visszaállítás / OS reinstall... Kezd uncsi lenni ez a sorja.
-
hhgygy
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ez tiszta, igazából a tapasztalatokra lettem volna kíváncsi, van-e vele komoly probléma.
-
King Unique
titán
válasz
hhgygy
üzenetére
Lásd egy másik esetnél a 2004-es verzió kapcsán leírtakat, ami nyilván újabb funkciófrissítéseknél (pl. 20H2) is érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen processzort vegyek?
- Synology NAS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Arc Raiders
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert most azt töltöttem le ISO -ban.

De egyébként ha most 2004-es verzión vagy, abba a havi összesítő frissítésekkel (CU) már eleve bele lettek pakolva a 20H2 funkciók, ilyenkor a Windows Update csak az