Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Egész jó ez a dolog. 1x kékezett szomorú fejjel de akkor meg is hajtottam több telepítés egybe biztos összeakadtak. Amúgy eddig nálam szépen megy semmi hiba
Egy negatívumot tudok felhozni ,hogy kicsit lassabban indul de kibírható. Tetszik. Kereső még nem mindent talál meg magyarul ezt gondolom majd javítják (pl. Képmetszőt). Egy olyan kérdésem lenne ,hogy ha most fent van a 240-es build aktiválva akkor ez frissül majd 29-én vagy utána kicsivel ha jól értem ugye? Nem tudom bent vagyok e az insider programban nem emlékszem
egyszer régen volt már fent a 10-es kipróbálni de akkor még nem volt az igazi szóval szerintem bent vagyok ha jól tudom ez is számít a továbbiakban is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egy negatívumot tudok felhozni ,hogy kicsit lassabban indul de kibírható. Tetszik. Kereső még nem mindent talál meg magyarul ezt gondolom majd javítják (pl. Képmetszőt). Egy olyan kérdésem lenne ,hogy ha most fent van a 240-es build aktiválva akkor ez frissül majd 29-én vagy utána kicsivel ha jól értem ugye? Nem tudom bent vagyok e az insider programban nem emlékszem
egyszer régen volt már fent a 10-es kipróbálni de akkor még nem volt az igazi szóval szerintem bent vagyok ha jól tudom ez is számít a továbbiakban is.