- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Egész jó ez a dolog. 1x kékezett szomorú fejjel de akkor meg is hajtottam több telepítés egybe biztos összeakadtak. Amúgy eddig nálam szépen megy semmi hiba
Egy negatívumot tudok felhozni ,hogy kicsit lassabban indul de kibírható. Tetszik. Kereső még nem mindent talál meg magyarul ezt gondolom majd javítják (pl. Képmetszőt). Egy olyan kérdésem lenne ,hogy ha most fent van a 240-es build aktiválva akkor ez frissül majd 29-én vagy utána kicsivel ha jól értem ugye? Nem tudom bent vagyok e az insider programban nem emlékszem
egyszer régen volt már fent a 10-es kipróbálni de akkor még nem volt az igazi szóval szerintem bent vagyok ha jól tudom ez is számít a továbbiakban is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest