Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28301) TomPoe


TomPoe
tag

Sziasztok!

Frissen telepített Windows 7 Ultimate csak akkor hajlandó elindulni, ha bent van a telepítőlemez a gépben. Ha kiveszem, akkor azt írja, hogy "Hiányzó bootmgr". http://support.microsoft.com/kb/927392/hu -> ezen a segítségen már túl vagyok és nem segített a dolgon. A partíciót formáztam telepítés előtt, így elvileg előzőleg telepített oprendszer nem kavarhat be. Kérdés számomra, hogy a Win7 telepítője rendesen megformázza-e a vinyót, mert nekem feltűnően gyorsan végzett vele (pár másodperc alatt).

(#28302) TomPoe


TomPoe
tag

Még egy valami: telepítésnél volt egy olyan probléma, ami gyakorlatilag minden egyes telepítésnél előjöhet és nem mondhatnám, hogy ki vagyok vele békülve. Egy HDTV-t használok monitornak és amikor a telepítő végez mindennel és a számítógép nevét kéne beállítani, akkor átvált másmilyen felbontásra és/vagy frissítési frekvenciára és azt írja ki a kijelző, hogy nem támogatott felbontás, vagy valami hasonlót, a lényeg hogy nem jelenik meg semmi a képernyőn és így "kissé" nehézkes ugye beállítani a dolgokat, ha nem látom, hogy mit csinálok. Vagyis elkezdtem össze-vissza kattintgatni és kb. ennek köszönhetem, hogy tudom egyáltalán használni a rendszert. A kérdésem az lenne, hogy mégis milyen felbontásra és frissítési frekvenciára áll be ilyenkor a gép, hogy ennyire nem képes megjeleníteni a kijelző? 1024x768, 60hz-en megy pl. (a telepítés nagy része is ezen a felbontáson zajlik tudtommal).

(#28303) Cholard


Cholard
tag

Hali mindenkinek!
Két kérdésem van, bár az első nem feltétlenül csak ide való, de máshol nem kaptam rá választ (se):
-64-bites win7 alatt fagy az opera 10.61, szinte csak akkor, ha mail felugró ablak értesítés jelenik meg, vagy azt követően, vagy, ha a háttérben ellenőrzi az RSS vagy mail fiókokat. Más progi esetén nincs gond, de a korábbi telepítésemnél nem jeletkezett ilyen probléma (másik telepítőt használtam, ugynazzal a jogtiszta kóddal)
- a másik kérdésem, hogy a laptopomon 32bites win7 van, és a netmeter minialkalmazást használom. szerinte szinte mindig van kb 2-3 kb/s-os forgalmam. Mi a jófene turkál a nethez állandóan? A nejem gépé ugyanez a rendszer csak wlannal nem jelez semmit sem. már minden progit kilóttem amit csak engedett, de mégis fel-fellép valami. Hogyan lehetne ezt megnézni? Vagy valamelyik szolgáltatás? (a frissítéseket ellenőrző modulokat is mint pl. a java letiltottam, szal...)
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!

"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."

(#28304) Seto


Seto
csendes tag

Milyen ingyenes Total Commander-szeru filemanagert tudtok ajanlani ami 64bites kodban irodott?

(#28305) Morden24 válasza Seto (#28304) üzenetére


Morden24
nagyúr

Semmit. A Speedcommandernek van 64-es verziója.

Jegyzem meg, a Total Commander sem ingyenes, hanem shareware, tehát 30 nap után vagy fizetnekd kéne, vagy törölnöd. Ami ingyenes, az a FreeCommander.

Egyébké tök felesleges, semmivel nem lesz jobb vagy gyorsabb, és a 32 bites is ugyanúgy elfut.

Sectumsempra - For Enemies

(#28306) Morden24 válasza Cholard (#28303) üzenetére


Morden24
nagyúr

1.: Vagy mégsem jó a telepítő, vagy van olyan app, ami összeakad az O/A-val.
2.: A Resource Monitor network része mutatja a nethasználó appokat...

Sectumsempra - For Enemies

(#28307) Fire/SOUL/CD válasza Seto (#28304) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Ingyenesben csak az Unreal Commander-t javaslom, bár azt nem tudom, hogy van-e natív x64 támogatása, de az biztos, hogy a W7 x64 támogatott.(működik alatta rendesen)

Ami jó és biztosan natív x64-es verzióban is elérhető, az a SpeedCommander, de ez nem ingyenes...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28308) Cholard válasza Morden24 (#28306) üzenetére


Cholard
tag

:R Köszönöm a választ!

"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."

(#28309) Laccoss válasza TomPoe (#28302) üzenetére


Laccoss
addikt

Valószínűleg csak annyi a gond, hogy másik kimenetre állítja a windows a vezérlést. Fordított eset nem egyszer előfordul, hogy monitornál a tv kimenetre nyomja a jelet. Próbálj valahonnan szerválni egy monitort és kösd a vga kimenetekre, vagy az s-videó csatlakozásra egy tévét (gondolom a HDTV nem ott van).

(#28310) Seto válasza Morden24 (#28305) üzenetére


Seto
csendes tag

Jegyzem meg a Total Commandert is lehet hasznalni fizetes nelkul csak inditaskor felugrik egy ablak h nyomj meg egy szamot. Egyebkent full featureben mukodik.

Nem is a sebessegre gondoltam, hanem a kompatibilitasra, h mindenfele-fajta fajlmuveletet el lehessen vegezni rajta amit a 32 bites OS-en lehet.

@Fire
Koszi a valaszt, kiprobalom!

[ Szerkesztve ]

(#28311) Fire/SOUL/CD


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Az érdekelne, hogy van-e valakinek tudomása arról, hogy Önkormányzatoknak(itt konkrétan tényleg kis települési önkormányzatokról beszélek és max 2-3 gépről) létezik-e valamilyen vásárlási kedvezmény? (elsősorban Home Premium, de természetesen még a Home Basic is bőven megfelelne)

Seto
Külön lehet magyar nyelvi fájlokat(ezt a konfigurációs menüjéből automatikusan is megteszi) és súgót letölteni, valamint egy ingyenes regisztrálás után érhető el minden funkció...Pl FTP-re kattintva be is jön az ablak...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28312) Morden24 válasza Seto (#28310) üzenetére


Morden24
nagyúr

Nem lehet használni jogilag. Olvasd el azt a szart, amin nyomsz egy gombot.

De csak, hogy tuti ne okozzon problémát, belinkelem neked a TC honlapjáról származó szöveget:

Total Commander is a Shareware program. This means that you can test it for a period of 30 days. After testing the program, you must either order the full version, or delete the program from your harddisk.

Milyen kompatibilitásról beszélsz...? Milyen fileműveletet nem tudsz elvégezni?

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#28313) Valed


Valed
tag

Adott egy Toshiba laptop win7 x64-el. Tegnap délután óta egyszerűen nem működik rajta a billentyűzet és a trackpad. Külső egérrel működik a gép. Ma bekapcsolom és rögtön működik a billentyűzet, de újraindítás után már nem. Próbálgattam mindent de nem működik. Újraraktam a win7-et de továbbra sem működik se a trackpad se a billentyűzet. A billentyűzet prímán üzemel a biosban és ubuntu alatt, de a trackpad ott se működik. Próbálgattam bios beállítások megváltoztatását, de ezután sem lett jó.

Mi csináljak? Mivel a billentyűzet üzemel ubuntu alatt ezért kizárt hogy hardveres hiba legyen.

(#28314) Valed válasza Valed (#28313) üzenetére


Valed
tag

na biosban még turkáltam egy kicsit most már működik a billentyűzet, de a trackpad-et egyáltalán nem jelzi, az eszközkezelőben sem látom

(#28315) nfsu17


nfsu17
veterán

Sziasztok!

Van egy Intensa N410-es gps-em. Az előző win7-emen (ultimate) simán ment a mass storage (merevlemeznek ismeri fel a win7 a memkártyát), de az új home premiumon egyszerűen nem ismeri fel az usb device-t. Be van állítva, hogy automatikusan keressen akár update-n is, de sokadszorra is semmi. Nem ismeri fel. No device. :W A készüléken sincs elállítva semmi, mass storage, de tök mindegy, felismerni fel kéne akkor is.

Mi a túró van?
A vezpultban rámentem hogy illesztőprogram frissítése, keresi, és közli, hogy nincs újabb. Persze, mivel semmi nincs is fent.

Mondom, win7 alatt ez már simán ment korábban, magától települt minden egy szempillantás alatt. :(

Járt már vki így?

(#28316) Morden24 válasza nfsu17 (#28315) üzenetére


Morden24
nagyúr

Ez nem valami módosított szar, amiből a nagyon okos készítő vérpista kikapart néhány drivert, mert attól jobb lesz a Windows? :U

Sectumsempra - For Enemies

(#28317) nfsu17 válasza Morden24 (#28316) üzenetére


nfsu17
veterán

Hidd el, ha "olyanban" utaznék, akkor nem home premiummal cseszekednék, hanem ultimate-tel. :U
Sajnos ez eredeti HP. És a winupdate se talál semmit a jelek szerint.

(#28318) nfsu17 válasza Morden24 (#28316) üzenetére


nfsu17
veterán

Lehet a készülékkel van valami, mert xp-s gépen sem oké.
Bedugtam, kicsit várt, majd közölte, hogy kész, használatra kész. Majd megint közölte, hogy nem lehet felismerni az usb-s eszközt. Ennek ellenére a gps működik, mutatja hol vagyok, stb. :F

(#28319) Fire/SOUL/CD válasza nfsu17 (#28317) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Annyit próbálj ki, hogy kilövöd a gépet és minden USB-s eszközt lehúzól róla(legyen az nyomtató, kamera, rajtfelejtett pendrive stb). Ezután indítsd el a masinát, várd meg amíg teljesen feláll a rendszer, majd először a gép hátulján válasz egy USB portot ott próbáld meg.

Amúgy több usb porton is próbáltad?

Szerk
Ja közbe olvasom, hogy XP alatt is gond van. Akkor nem lehet, hogy a BIOS-ban lett letiltva, hogy kezelje a bővitett USB-s eszközöket?

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28320) nfsu17 válasza Fire/SOUL/CD (#28319) üzenetére


nfsu17
veterán

Meglett a megoldás, elég egyszerű volt, de szégyellem is magam. A készülék oldalán van egy on/off gomb. Na most ezt fölösleges használni, mert elég a powerrel kikapcsolni (másik gomb) és kikapcsol. Ez a kapcsolót nem szoktam használni. Most kikapcsoltam, majd be, gépbe be és újra próba és már megy is. :B
Kicsit olyan érzésem van, mintha kontaktos lett volna és a kábelszéthúzés megoldja ugye ilyenkor a problémát.

Köszönöm a segítséget és elnézést, hogy nem is win7 gond volt. :B :R

(#28321) dabgergo


dabgergo
őstag

Sziasztok!
Lenne pár fontos kérdésem a win7 felrakása előtt:

1.) Amikor felrakom a win7et, mekkora legyen a mérete annak a partíciónak, amire rakni szeretném az op rendszert? Elég 10GB?

2.) Anno amikor a Vista volt fen eredetileg akkor is külön partíción volt de az rejtve volt, ezt h lehet megcsinálni?

3.) Melyik partíciót érdemes alapértelmezettnek beállítani? Az oprendszerét vagy a másikat?

4.) Van annak vmi hátránya ha vki nem külön partícióra rakja az oprendszert?

(#28322) Recon666 válasza dabgergo (#28321) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

A win7 partíció legalább 25-30gb legyen (10gb-re rá se megy), Az a hátránya, hogy ha nem külön partícióra rakod, akkor az adott partíción elveszhetnek az adatok formázásnál. Alapértelmezettként az oprendszerét kell, de előtte ments le mindent ami kell a meghajtóról, és formázd, utána mehet a telepítés.

[ Szerkesztve ]

(#28323) Fire/SOUL/CD válasza dabgergo (#28321) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

1. nem elég, az MS által javasolt is 16 és 20G (x86 és x64). Ennek ellenére(főleg ha amúgy meg nagy kapacitású is a HDD), akkor ennyire ne spórolj a hellyel, adj neki 30 vagy több giga helyet, figyelembe véve azt, hogy mennyi helyet foglaló egyéb progi fog még felkerülni a W7 alá.

2. Akkor jön létre az a 100 megás rejtett partíció, ha a W7 telepítésekor minden partíciót letörölsz, majd létrehozol. Ha előre van particionálva a HDD (legalább 1 darab elsődleges partíció van már), akkor nem hozza létre a 100 megásat.

3. Nem igazán értem ezt a kérdést...Aktív partíció van, azt meg a W7 elintézi...

4. Működés szempontjából nincs, akkor lehet "kellemetlen", ha valamiért beborul a rendszer és újra kell teljesen telepíteni. Ilyenkor ugyebár leformázzuk a partíciót és minden adat elveszik. Ez ellen persze lehet tenni, fontos/pótolhatatlan cuccokat lemezre/másik hdd-re kell(ene) kiírni, csak gyakran a userek a nagy kapacitású hdd-k korában nem írogatják ki a cuccokat, aztán amikor meg kell az újratelepítés, akkor lehet lementeni az idők során felhalmozódott anyagokat, ami több száz giga esetén kellemes időtöltés...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28324) HardSanyeee válasza dabgergo (#28321) üzenetére


HardSanyeee
őstag

1) Esélytelen, nekem perpillanat 13.2 Gigát foglal. Ezen felül szerintem jobban jársz ha a programokat is ugyanarra a partícióra teszed amin az OS van, szóval ehhez mérten válaszd meg a partíció méretét. De egy 20-25 Giga mindenképp ajánlott alapból (programok nélkül).

3) Természetesen azt amin az OS van, sőt, lehet hogy nem is lehet másikat.

4) Hát ha újratelepíted a géped formázással együtt és egy partíció van, akkor az adatokat le kell mentened DVD-re, külső vinyóra, stb, viszont ha külön partíción van az OS és az adatok, akkor nem kell lementeni semmit, mert csak az OS partícióját kell formáznod. Persze lehet formázás nélkül is telepíteni, de ha valami brutális vírusod van akkor muszáj. Szóval én a külön partíciót ajánlom.

2-esre sajnos nem tudok válaszolni.

(#28325) dabgergo


dabgergo
őstag

Köszönöm mindkettőtöknek a gyors és precíz választ!

Még az lenne a kérdésem, hogy mik jönnek még az op rendszer partíciójára, ami miatt kevés lehet a hely? Közben feltoltam 15,2GB-ra és most azt írja egyelőre h 6,8 GB szabad még. Tehát még mondjuk jöhetnek ide driverek meg nem tom még mik de ezen kívül mire kellhet itt hely?

(#28326) pete_21 válasza dabgergo (#28325) üzenetére


pete_21
addikt

Ideiglenes fájloknak (bár ezeket át lehet rakni máshova), meg a Winupdate fájlainak, programok beállításai, szemetei. Illetve még ugye a nagyobb programoknak, ha ezeket ide fogod telepíteni.
Viszont ha nincs szükséged a hibernálásra, akkor a hibernációs fájl kiiktatásával tudsz még egy kis helyet nyerni.

(#28327) Fire/SOUL/CD válasza dabgergo (#28325) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hali!

Tipikusan eszközvezérlők(hangkari, VGA kari amik száz megákban mérhető mennyiséget pakolnak fel adott esetben), felhasználó progik(amiket Te használsz, amik frissítgetnek is pl víruskergető), meg a windows update, ami megint rendszeresen tölt le és telepíti fel a frissítéseket...

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#28328) dabgergo válasza pete_21 (#28326) üzenetére


dabgergo
őstag

(Közben látom írtatok még, köszönöm!) Na akkor ezeket átgondolva sztem újrarakom 30Gb-al és akkor az alapprogikat is ide fogom rakni (PS, Office stb.) Köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#28329) Sub-ZeRo válasza dabgergo (#28328) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nálam külön 80 gigás vinyón van. Most szabadhelyem 30 giga, de úgy, hogy a cod6 törölve lett, amúgy úgy 17 giga.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#28330) dabgergo válasza Sub-ZeRo (#28329) üzenetére


dabgergo
őstag

Hát nehéz a döntés:D Játékokat egyáltalán nem rakok fel szal az nem gond, remélem a 30 elég lesz. Najó legyen 40 :DD

[ Szerkesztve ]

(#28331) pete_21 válasza dabgergo (#28330) üzenetére


pete_21
addikt

30-cal már lehet valamit kezdeni, szerintem tedd újra. Azt a kis időt megéri. A mostani partícióméret nagyon kevés lesz.

(#28332) dabgergo


dabgergo
őstag

Na bocsánat de vmit még mindig nem értek, most látom h az asztal tartalma is az alapértelmezetten van tárolva meg a dokumentumok is, akkor ennek mi értelme, hiszen nem pont az lenne a lényeg h ha vmi gond van az oppal akkor csak azt formatálom és a dokumentumok meg egyéb cuccok megmaradnak amíg újrarakom az op rendszert? Vagy én értelmezem rosszul?

(#28333) drr


drr
őstag

Üdv mindenkinek!

Lenne egy "kis" problémám, talán ti tudtok segíteni. Az öcsém nemrég vásárolt egy akciós laptopot OEM Windows 7 Home Premiummal. Mivel nem volt a winyó particionálva, meg egyéb bajok is előjöttek megkért, hogy telepítsem újra. Kértem a cucchoz kapott CD-ket, de csak rázta a fejét, hogy ő nem kapott semmit. Végül a laptop legfontosabb drivereit és egyéb kiegészítő programjait megtaláltam az egyik könyvtárban, dehát windows telepítő CD nuku.
A laptop alján volt a termékkulcs a matricán, gondoltam akkor baj ne lehet. Szereztünk megfelelő telepítőt, fel is települt az szépen és utána aktiváltam is gond nélkül.
Pár nap után hív a tesóm, hogy felbukkan egy ablak induláskor, miszerint a termékkulcs nem megfelelő a windowshoz.
De! Home Premiumot raktam fel, a termékkulcsot pontosan írtam be és nem cserélt a laptopban ki semmit.
Mi lehet a gond? Megnéztük a Microsoft oldalán a windows eredetiségét, semmi gond. De akkor mért nem megfelelő neki a termékkulcs?

[ Szerkesztve ]

(#28334) Tappancs2001


Tappancs2001
senior tag

Sziasztok! Magyar nyelvű realtek alc883 audio drivert keresek Win7 Pro 64 bit oprendszer alá: Ha valaki betenne egy linket, azt előre is köszönöm. Üdv

(#28335) Morden24 válasza drr (#28333) üzenetére


Morden24
nagyúr

Hívd fel az MS termékaktivációs számát, majd hétfőn.

(#28334) Tappancs2001: Gondolom a Realtek honlapját kéne megnézni...? Egyébként egy driver hogy lehet magyar vagy akármi?

(#28336) Recon666: Ja, hogy mert app van hozzá... :B

[ Szerkesztve ]

Sectumsempra - For Enemies

(#28336) Recon666 válasza Tappancs2001 (#28334) üzenetére


Recon666
Közösségépítő

Parancsolj, igaz nem magyar, de szerintem magyart nem is fogsz találni: [link]

[ Szerkesztve ]

(#28337) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

Sziasztok!
1.WIN7 alatt használjátok-e a Ccleaner-t?Ha igen, akkor elég -e az alapbeállítás?Nyugodtan lehet-e törölni azokat, amiket a program kijelöl.
2.A WIN7 beépített töredezettségmentesítőjét használjátok, vagy valami mást?

(#28338) cigam válasza drr (#28333) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Milyen laptop? Nem volt/van rajta egy "szervíz" partíció?
Nem gépelted el a kódot?
Megfelelő? Eredeti, tiszta, vagy vmi turkált verzió?

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#28339) Morden24 válasza GEPESZ66 (#28337) üzenetére


Morden24
nagyúr

1. Lehet használni, alapbeállítás bőven elég, bár a thumbnail-ek és jumplistek ürítése alapban baromság. Az "advanced" rész piszkálása meg nem ajánlott.

2. Tökéletesen ellátja a feladatát, max. a fizetős cuccok tudnak többet, azok meg hát... fizetősök, szóval nem lehet egy lapon említeni velük.
Egyébként meg NTFS-ről van szó, nem kell naponta defragolni.

Sectumsempra - For Enemies

(#28340) drr válasza cigam (#28338) üzenetére


drr
őstag

De volt... Valami volt...
HP Compaq 610
Nem turkált verzió volt a windows.

[ Szerkesztve ]

(#28341) cigam válasza GEPESZ66 (#28337) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Használjuk, semmi gond, ismeri.
A beépített elég (nekem).

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#28342) cigam válasza drr (#28340) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Ugye :D Na azt nem kellett volna lenullázni :U Elég lett volna a gép indulásako F9(?)-et nyomni. De biztos kiírta, ill. a manuelben is írnak róla.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#28343) drr válasza cigam (#28342) üzenetére


drr
őstag

És akkor most mi van?

Egyébként nem írt ki semmit maga a laptop. Csak láttam, hogy van Recorvery Tools-nak menü az induláskor, de nem értettem minek az...

[ Szerkesztve ]

(#28344) cigam válasza drr (#28343) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Hát legyalultad nem?
Én a "szerzet" kópiára gondoltam, mert ha piszkált, kitudja milyen mod-ok vannak rajta, ami akár azt is okozhatja, hogy nem fogadja el a számot. Az is lehet, hogy mennyiségi licence-hez tartozó "corporate" telepítőt szereztél, és azt nem lehet beregisztrálni OEM licence-el. Lehet az legyártotta volna a telepítő CD/DVD-ket. Nem ismerem a Compaq-ok lelkivilágát. De ez 2 verzió szokott lenni. Recovery partíció, vagy program ami legyártja a telepítő médiát.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#28345) Tappancs2001 válasza Recon666 (#28336) üzenetére


Tappancs2001
senior tag

Szia! Letöltöttem az általad javasolt oldalról a realtek audio drivert, de telepítés közben kiírta a Windows 7, hogy nincs digitálisan aláírva. Utána bezártam ezt az ablakot, majd a telepítés befejezését követően újraindítottam a számítógépet, aminek következtében elment a hang a gépről. Ilyenkor mit tudok csinálni? Üdv
:W

(#28346) drr válasza cigam (#28344) üzenetére


drr
őstag

Igen, teljes format volt. A telepítő nem volt eredeti, de érintetlen, szűz windows másoltat volt. A lényeg a kulcs, ha jól tudom. De mit lehet tenni ilyenkor? Tudnál tanácsot adni?
Lehet amiatt nem kapott telepítő CD-t, mert egyszer felment és annyi?

[ Szerkesztve ]

(#28347) polonic válasza Tappancs2001 (#28345) üzenetére


polonic
félisten

Töltsd le a realtek oldaláról. Ott frissebb is van.
Sosem bíztam a chip oldaláról letöltött vackokban.

(#28348) drr válasza polonic (#28347) üzenetére


drr
őstag

Vagy az usite.hu-ról, ott is mindig friss minden.

[ Szerkesztve ]

(#28349) cigam válasza drr (#28346) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

Nem. Felmegy az több alkalommal is.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#28350) polonic válasza drr (#28348) üzenetére


polonic
félisten

Realtek driverből nincs magyar. Úgyhogy az is valami mókolt lehet.
Én a gyártók saját hivatatalos oldalait preferálom.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.