Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
drr
őstag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy "kis" problémám, talán ti tudtok segíteni. Az öcsém nemrég vásárolt egy akciós laptopot OEM Windows 7 Home Premiummal. Mivel nem volt a winyó particionálva, meg egyéb bajok is előjöttek megkért, hogy telepítsem újra. Kértem a cucchoz kapott CD-ket, de csak rázta a fejét, hogy ő nem kapott semmit. Végül a laptop legfontosabb drivereit és egyéb kiegészítő programjait megtaláltam az egyik könyvtárban, dehát windows telepítő CD nuku.
A laptop alján volt a termékkulcs a matricán, gondoltam akkor baj ne lehet. Szereztünk megfelelő telepítőt, fel is települt az szépen és utána aktiváltam is gond nélkül.
Pár nap után hív a tesóm, hogy felbukkan egy ablak induláskor, miszerint a termékkulcs nem megfelelő a windowshoz.
De! Home Premiumot raktam fel, a termékkulcsot pontosan írtam be és nem cserélt a laptopban ki semmit.
Mi lehet a gond? Megnéztük a Microsoft oldalán a windows eredetiségét, semmi gond. De akkor mért nem megfelelő neki a termékkulcs?
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest