Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Prof01
veterán
-
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Nekem-8
tag
válasz Fire/SOUL/CD #27144 üzenetére
A gép egy ASUS N82JV . A kari amint a képen látszik egy Nvidia GT335M -es. A Drivert az ASUS oldaláról szedtem le, kizippeltem és indítottam "setup.exe"-t. Szépen felrakta, majd volt restart...
A gép külföldi, mert itthon nem kapni. "Frissítettem" a német Win7-et. Most legyalulom egészet és felrakom újra, hátha összekuszálódott....
Kérdés: a géphez nem kaptam a gyári telepítőt. Hogy tudom visszaállítani a gyári állapotot, eredeti Win7-el ami rajta volt? Lehet kérni lemezt Asus-éktól?
8
[ Szerkesztve ]
Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Az aláíratlan driverre van már vmi egyszerű megoldás? Van vmi PS3 joy emulátor amit csak úgy elehet használni, ha restart után F8, ami hosszútávon azért elég körülményes.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Nekem-8
tag
válasz Nekem-8 #27153 üzenetére
Na beraktam a gyári Driver DVD-t és ott van egy automata install, ami felteszi végig ami ki van pipálva...
Most annyi változás van, hogy a VGA résznél:
- Intel HD Graphics
- Nvidia GT335Ma felbontás jó, szép...majd kiderül hogy menet közben átkapcsol-e a gyors VGA-ra...
(erre van valami tesztprogi?)
8
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Nekem-8 #27155 üzenetére
Hali!
Na pont ezért kell leírni(meg ezért kérdeztem) a kütyü pontos típusát. Ebben a kategóriában teljesen megszokott, hogy 2 vga kártya teljesít szolgálatot, és az a jelenség amit írtál, az egyszerűen annak volt köszönhető, hogy nem telepítetted fel az Intel drivert.
Gyári oldalról a specifikáció
"NVIDIA® GeForce® GT335M, with 1GB VRAM & Intel GMA HD (Support NVIDIA Optimus technology )"Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
S-Attila
senior tag
Helló! Lenne néhány kérdésem:
Windows 7 Professional 64-bites változatának elegendő 32 GB-nyi partíció, vagy méretezzem nagyobbra?
NOD32, Skype, Firefox mennyire működőképes a 64-bit alatt?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Üdv..
Sajnálatos módon újra kellett telepíteni a win 7 de különös oknál fogva nem engedi hogy torrent oldalról töltsek le eddig 3 klienst próbáltam!
mi nem jól van beállítva?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
gfefe
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #27147 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Ebbe piszkosúl bele trafáltálÉn bele sem gondoltam, hogy a 2db dvd író lehet a ludas... átraktam a másikba és hoppá... ment is az auto runk.... bár ami igaz a game így sem megy... aerot leveszi elindúl és se hibaüzenet se semmi kilép azonnal... na de ezt már a fallout 3 topikban megoldjuk remélem.
' kérdésem lenne még. Tegnap lekaptam a netről a win 7 frissítéseket.
Nem szeretném mindíg letölteni mert lassú a netem... hova is menti a gépem, hogy onnan kimásolhassam és eltárolhassam?Köszi az előzőt és ezt is
gfefe
S-Attila: Tökéletesen elég annyi ram ha nem akarsz a c meghajtóra sok programot pakolni... De ha teheted szerintem nagyobb particiót készíts.
A felsorolt programok mennek win7 alatt... legalább is nodból van 64 bites változat. firefox meg skype meg sima ügy...[ Szerkesztve ]
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
muveszur
addikt
Ha a UPC szolgáltatja neked az internetet, akkor titkosítani kell a torrentes adatfolyamatokat.
A kliens beállításaiban keresd...S-Attila:
A 32 GB valószínűleg elegendő lesz, bár ez függhet attól is, hogy mekkora helyigényű programokat telepítesz a rendszer mellé... Ha játékokat is telepítesz, illetve Photoshop, vagy ehhez hasonló nagy helyigényű grafikai alkalmazásokat, akkor érdemes lenne többet adni a rendszernek. Az én rendszerpartícióm 50 GB-os, tökéletes elférek rajta.Az általad említett programok tökéletes futnak 64 biten is.... Sőt, évek óta nem volt olyan gondom, hogy egy alkalmazást nem tudtam használni a 64 bit miatt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Hát én még DOS-on "nevelkedtem", aztán az idők folyamán párszor belefutottam ebbe a jelenségbe, ezért emlékeztem rá...
Én azt a módszert nem javaslom, hogy a letöltött frissítéseket elmentsd, aztán egy esetleges újratelepítéskor felhasználd. A Windows Update-en is folyamatosan változnak a frissítések, és azon kívül, hogy esetleg javítottak valamit benne, sokszor előfordul, hogy egy idő elteltével 4-5 frissítést is "egybevonnak" és un. összesített biztonsági frissítésként jön le legközelebb...(Bár van rá valami offline progi, ami ilyesmit csinál)
Én azt javasolnám, hogy készíts backup-ot a rendszerről, azt mentsd el egy másik partícióra/külsö vagy belső HDD-re, esetleg ha mérete engedi, akkor duplarétegű DVD-re vagy Blue Ray-re. Ennek meg van az az előnye is, hogy ha valamiért beborul a rendszer, akkor nem kell mindent újratelepíteni, simán visszaállíthatod a korábbi működő rendszered, minden telepített fájlal/frissítéssel stb együtt.A W7-ben is van ilyen szolgáltatás, én magam "külső" alkalmazást használok(fizetős), de van ingyenes alternatíva is erre a célra, a 2 utolsó linket nézd meg: [link]
need #27158
Az nem a W7 hibája lesz valóban...muveszur #27148
Az AHCI a jó beállítás, ezek szerint nem ez a gond...
Próbáld meg letiltani a hibernálást és csak az alvás maradjon. Igaz, hogy ez utóbbi nem annyira mély alvás, mint a hibernálás, de ha eltűnik a hiba, akkor legalább megvan mi okozzaFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
gfefe
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #27162 üzenetére
Hát igen megesik, hogy a kutya elesik
Azonban az fura, hogy az eredeti win 7 alatt ez előjött a csencseltnél (ami elvileg ugyan ez sőt még rosszabb) viszont zökkenés mentesen megy mind a két meghajtón...
az Update mentéseket azért akartam elmenteni mert lassú a netem ithol.... sajna a vodafone net a határ szélen nincs hsdpa ra kiépitve, de még 3G re se... így marad a MAX 6KB os gprs.... ami förtelmes....
XP ből annó csak úgy kimásoltam a letöltött frissítéseket... itt ez nem lehetséges?
-
félisten
Hali!
Közben muveszur ajánlott egy progit WSUS Offline Update. Bár emlékeim szerint ez is 1x letölti az Update-eket, de lehet, hogy a már letöltött frisítési könyvtárból is tud dolgozni...Ezt sajnos nem tudom, majd valaki megerősít vagy megcáfol...
Fire.
-
Nekem-8
tag
válasz Fire/SOUL/CD #27156 üzenetére
Pedig DE , felraktam az Intel Chipset és a hozzá tartozó mindent...az összeset ami a weboldalon fenn volt. Mindegy, lényeg megy. Már csak az érdekel, hogy hogy lehet ilyen telepítő DVD-t csinálni,mert ha idővel kiadnak újabb drivert, akkor azt jó lenne beleintegrálni és egy friss Pack-ot készíteni...
Kössz a Helpet...
8
-
félisten
válasz Nekem-8 #27165 üzenetére
Hali!
Nem a chipset-ről van szó. Külön VGA driver van az NVidia és a Intel VGa kártyához.
Ha felpakoltad a chipset-et, attól még nem ment fel at Intel VGA driver... [link]ASUS esetén van valamilyen utility ehhez, ha minden igaz AI Recovery vagy hasonló néven, ami kiír egy DVD-t (Nem biztos, teljesen jól rémlik)
Arra viszont ügyelj, hogy ezzel el lehet tüntetni az adatokat figyelmetlenségből adódóan, ezért előtte figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, vagy a neten keress ebben a témakörben infót!Fire.
-
gfefe
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #27164 üzenetére
Ok. Köszönöm a segítséget neked és muveszurnak
-
[E]Storm
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy adott két gép, egyiknek van folyamatos net elérése másiknak nincs, erre a két gépre egyszerre lehetséges e feltenni eredeti win7 (oem 1 gépes licensz) verziót?
Köszönöm.
-
félisten
válasz [E]Storm #27168 üzenetére
Hali!
Nem. Bővebben
Minden gépre külön meg kell venni egy példányt. Vannak un. Mennyiségi liszenszes(Volume License) változatok is (W7 Enterprise), amit több gépre lehet telepíteni, de itt nyilván nem 2 gépről van szó, hanem többről.Fire.
UI: A mennyiségi liszensz a business kategóriában is létezik(Szerver változatok), ott még CPU darabszámhoz is lehet kötni(és kötik is), de ez csak érdekesség, az otthoni felhasználókat ez nem érinti...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Ott is titkosítani kell, a legtöbb szolgáltató nem nézi jó szemmel a torrentezést. Az hogy titkosítod, az csak egy dolog, max tudsz letölteni, de ha szolgáltatód felszólít, akkor célszerű megfogadni a tanácsot, mert azt, hogy hány szálon töltesz le, azt látja a szolgáltató is...
Fire.
UI: Jó pár torrentes versenyzőt ismerek (igaz mobilnet szolgáltatóknál), akit egyszer felszólítottak, utána meg végleg törölték a netjét, mert nem hagyta abba...
-
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy két win 7 windows hálózatba van kötve routerrel.Otthoni csoportot létrehoztam és működött is,de csak az egyik gép látta a másikat,fordítva nem.
Mára már az sem működik,mert nem tudja megnyitni a mappákat.Valami ötlet,hogy lehetne megoldani?Régen még a távoli asztal is működödött,de az egyik napról a másikra már az is elromlott és csak frissítés telepítettem,semmi más nem változott.
-
Gorneck
legenda
válasz grabber #27173 üzenetére
A "Mindenki"-t is hozzáadtad a mappához? Én azzal operáltam és simán müxik...
Vhogy így...csak én a jelszavas dolgot kikapcsoltam...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
dunc
nagyúr
Sziasztok van fent egy linux ubuntu 10.4 egy winyon,el szeretném távolitani az ubuntut ami jelen esetbe a bootért felelős,hogy tudom visszaállitani az eredeti win7 boot-ot ? (dvd beboot,inditási helyreállitás nem nyert)
-
félisten
-
Psychonaut
veterán
A Media Playerből eltűntek a zenéim, ez mitől lehet?
A könyvtár természetesen ott van ahol eddig volt, fájlok benne, Media Playerben is megadva a mappa mint alapértelmezett zenekönyvtár.W7 Home Premium SP1, eredeti, x86.
SZERK: minden könyvtár törlése a WMP-ből, majd újra berakás megoldotta...de ettől még érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
Pheadar
tag
Hali
Akadt egy kis problémám a frissítésekkel, korábban csak egy frissítéssel csinálta, mostmár az összessel, írtam is korábban, de sajnos nem tudtuk megoldani. Bármely frissítést elkezdeném telepíteni, 11% letöltése után közli hogy hiba van a rendszerben, napszaktól, frissítéstől függetlenül.
előzmények eleje: [link]ha valaki találkozott már ezzel, de legfőképp ha tud rá megoldást, akkor légyszi írjátok meg
köszi
ui: abszolút jogtiszta, ezzel ne is gyanúsítsatok
amúgy van ez a helyreállító eszköz, amit írtam is korábban, továbbra sem segít, pedig az újraindítást rendületlenül kéri miután lefutott...[ Szerkesztve ]
Meg kellene próbálni boldognak lenni. Ha másért nem, legalább a példa kedvéért.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Én AVG 9.0-át használok mostani gépemen, ezt az új gépemre, egy Win7-es 64bit-es op rendszerre ha fölteszem akkor futni fog rajta?
Amúgy aki a tisztaszoftver.hu keresztül rendel, vesz Windows-t az készüljön egy kb. 3-4 hetes cumira mert annyi az átfutási idő mire kiküldik, mikor meghalottam azthittem HARAKIRI lesz belőle! Most van 1 hete h megrendeltem a Win7-et tőlük és eközben az új configom pedig ál a sarokban, szerintetek érdemes addig föltenni egy XP-t rá és 2-3 hét után áthúzni az egészet egy Win7-re?A segítséget előre is köszi!
Matthew 24:42
-
félisten
válasz @matthew@ #27185 üzenetére
Hali!
1. Mivel az AVG 9.0 hivatalosan támogatja a W7 x64-et is, ezért menni fog.
2. Ha nem akarod, hogy addig a sarokban porosodjon, akkor nyilván kell valami OS-t telepíteni...
Fire.
-
virkir
veterán
válasz @matthew@ #27185 üzenetére
Felkeresel néhány torrent oldalt és keresel eredeti nem buherált Win7-et olyant mint ami a tisztaszoftverben fog jönni.
Felrakod, belakod és használod addig amíg megjön a kódod majd azzal aktiválod.
Öröm bódottág.
Ha nem kapnád meg a kódot 30 napon belül akkor van lehetőség kitolni a próbaidőszakot akár 90 napig is."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
total90
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #27132 üzenetére
Sajnos ne jó, mert a gép újraindulása után ismét ezeket a hibaüzeneteket kapom
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Tesóm notiján úgy néz ki, hogy meghalt az oprendszer. Indítás, boot, kis MS logo animálódik és itt vége, nem csinál semmit (az animáció marad). Javításra fekete ablak, semmit nem csinál. Csökkentett módnál megáll az egyik sys-nél, legutolsó helyes konfig betöltésénél se történik semmi. BIOS-ban minden ok. Mi a francot lehet most tenni?
Windows 7 x64, legális..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
@matthew@
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #27186 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget!
Psychonaut: A linuxot nem ismerem és nincs is kéznél, letőlteni a jelenlegi régi gépemmel lehetetlen
Lehet h inkább megvárom a dolgokat mert még torrentről is mire llejönne nekem a cucc meg a vinyóm is only 80GB és már szinte televagyok Ezután az 1 tera szerintem nagy fejlődés lesz.
Úgyhogy sztem várokMatthew 24:42
-
Psychonaut
veterán
Valahogy ki lehet cserélni egyes fájlok ikonját egyénire? Tehát nem azt akarom, hogy az összes .xyz kiterjesztésű fájlnak egyéni ikonja legyen, csak 1-2-nek.
Vagy ezt csak shortcuttal lehet megoldani (annak ugye bármilyen ikont be lehet állítani): -
válasz Motion_Blur #27192 üzenetére
Egy live rendszerrel (pl. UBCD, UBCD4WIN) kukkantsd meg hogy mivan a winyóval (SMART!, chkdsk), esetleg egy read only teszt lefuttatása is kiderítheti mi a gond.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz total90 #27191 üzenetére
Hali!
Kiveszed a pipát a képen látható opció elől, kijelölöd azt a partíciót, amelyiken nem akarod hogy legyen és a Ne legyen lapozófájl lehetőséget választod, majd beállítás gombon katt (ez fontos).
Majd kijelölöd azt a partíciót, amelyikre ki szeretnéd helyezni és az Automatikusan beállított méret lehetőséget választod és ismét katt a Beállítás gombon, OK.Fire.
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
nemrég rendeltem dvd-t, szóval kiirok jópár giga cuccot és felrakom a win7-et
Lenne néhány sablon kérdésem: Mennyi igaza bóbl, hogy a 64 bites win7-en jobban fognak futni a játékok mint 32-es XP-n?
Az utlimate mennyi helyet foglal? 40 gb-s partició elég lesz a rendszernek? -
Psychonaut
veterán
válasz Hurkafej #27197 üzenetére
1, hát szerintem annyi, hogy mivel több RAM-ot tud kezelni, a játékok is többet kaphatnak (ha esetleg eddig 4GB RAM mellett használtál 32bites XP-t). Ja, meg van 1-2 játék ami már csak Vistán és 7-en hajlandó elfutni. Meg ugye van DX11. Ezen kívül kb. semmi.
2, 40GB bőven elég neki, én 20GB-ot adtam neki, és még van 2 szabadon. De ha sok programod van, adj neki 40-et, abból gond nem lehet.SZERK: #27194-re valaki?
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz Motion_Blur #27192 üzenetére
es ha vartok 5-10 percet akkor sem lep tovabb?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest