Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky11
csendes tag
válasz
Tommyka1.1 #3912 üzenetére
Én is azzal töltöm, és minden ok. Kb. 4-5 óra alatt tölti fel.
-
Rocky11
csendes tag
Videó konvertálásra a Format Facory nevű progit használom, nekem nagyon bejött. Szinte minden formátumot ismer (nem csak video), és elég sok beállíási lehetőség van. Magyar nyelvű progi. Aki érdekel: http://download.chip.eu/hu/Format-Factory-1.70_4506901.html
-
Rocky11
csendes tag
válasz
Mikiller #3507 üzenetére
1. letöltöttem Placi38 skinjét
2. a skinből a MioAotoRun \Programs\uBook mappát felmásoltam egy sd kártyára, amit betettem a gépbe (előtte az sd kártya gyökér könyvtárában létrehoztam egy YFGo2CE.bld nevü fájlt, a tartalma bármi lehet, de legalább 1 byte legyen/ hogy egyáltalán kilépjek a WinCe felületre)
3. a gépes ResidentFlash2\YFAP20 mappájában van az Ebook.exe, amit átneveztem bármilyen más névre (a ResidentFlash2-be úgy lépsz be, hogy előtte a ResidentFlash1-be lépsz, amit a gép eleve lát, majd fent az 1-est átírod 2-re, majd entert ütsz)
4. a gépen az sd kártyán beléptem az ubook mappába, aminek teljes tartalmát kijelöltem másolásra (mappákkal, fájlokkal együtt. a lényeg, hogy lépj be az ubook mappába, és onnan a jelölő kerettel jelöld ki a dolgokat, és ne kintről jelöld másolásra az ubook mappát)
5. vissza mentem a ResidentFlash2\YFAP20 mappájába, ahol egyszerűen beillesztettem a másolásra kijelölt fájlokat, mappákat
6. ezután a ResidentFlash2\YFAP20 mappájában az uBook exe-t átneveztem Ebook.exe-re
7. sd kártya kivesz, resettel újra indítani a gépestEzután ismét a gyári skinnel indul a gép, és ha elindítod az ebook olvasót, akkor már az ubook indul el, ami szerintem nagyon jó progi, és ékezeteket is kezel. Én rtf formátumú könyveket olvastatok vele.
-
Rocky11
csendes tag
Megoldottam az E-Book problémámat. Köszönöm a segítséget!
-
Rocky11
csendes tag
válasz
snowdog #3390 üzenetére
Csak az a baj, hogy az Ebook csak egy fájl magában, de az uBook pedig egy mappában van, és mappástól kellene bemásolnom. Szóval egy az egyben nem megy a csere. Valahol át kellene írnom az ebook elérési útvonalát, úgy hogy ha berakom az ubook mappáját, akkor a wince abban keresse az ebook nevű fájlt. Van valakinek ötlete, hogy ezt hol lehetne átírni?
-
Rocky11
csendes tag
válasz
Dunstan #3386 üzenetére
Megnéztem a txt-met wordben, az valóban tartalmaz ékezeteket. Ezek szerint a gyári E-Book olvasó nem tud ékezeteket. Leszedtem PLaci skinjét, de abból nekem csak az uBook kellene. Tud valaki abban segíteni, hogyan lehetne csak az uBookot kicserélni a gyári E-Book olvasóra úgy, hogy marad a gyári skin? (nekem nincs bajom a gyári skinnel, valamint ha valami baja lenne a kütyümnek és garanciális javítása válna szükségessé, a szervízben a gyári skin mellett nem biztos, hogy kapásból észrevennék, hogy valamit piszkáltam benne)
-
Rocky11
csendes tag
válasz
gyurma111 #3373 üzenetére
Köszönöm a válaszod, de még mindig van egy kis gondom. Egyszer átolvastam az egész fórumot, és tudom, hogy több helyen is le van írva, hogy lehet kilépni a WinCe felületre. Mindössze az a baj, hogy amikor azt olvastam, akkor még a készülék vásárlása előtt álltam, és akkor még nem érintett ez a dolog. Most viszont hiába nézegetem, nem találom azokat a hsz-eket, amit ezt írják le. Tehát tudna valaki segíteni, hogy a gyári skinnel hogyan lehet kilépni a WinCe felületre?
-
Rocky11
csendes tag
Sziasztok. Átnéztem az összes hozzászólást, de vagy nincs benne válasz a kérdésemre, vagy csak véletlenül átfutottam rajta. A kérdésem az lenne, hogy a Wayteq N770 BT -n meg lehet -e oldani, hogy az e-book olvasó ékezetes betűket is olvasson? Most az eredeti skin van fent. A másik kérdésem az lenne, hogy az Igo 8.3.2 a sávinformációkat kizárólag csak autópályákon jeleníti meg, vagy mindenütt, ahol több sáv van? Nekem csak autópályán mutatja, és 2009. márciusi térkép van fent. Segítségetek köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest