- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ennyire rosszak a tapasztalatok, látom.
Nem jártam így még nagyon, egyedül Cetus-on még régebben. Pedig szinte mindig össze-vissza csapattal megyek.
Olyan van, hogy a hosthoz nem sikerül csatlakozni, és visszadob a menübe, de akkor ugye el sem indulok eleve. Ha el is dobott hostot, és nem sikerült a csapatból máshoz csatlakozni, akkor legfeljebb egyedül maradtam. Extract és kész. Én szinte sosem hostolok, mert laptopról játszom wifivel. Szóval nem vagyok prioritás
Kétszer befagyott egy defense vége (nem lehetett választani és mindenki leakadt), de utána kilépés és visszalépés volt, és ott volt a levélben minden (mondjuk a pálya loot az elveszett, az igaz, de azért nem olyan nagy kár).
Railjack-kel az elején viszont rossz volt, nem is értettem, mit akarnak vele, hagytam is a fenébe. Azóta lehet jobb lett. Még mindig nem érzem a késztetést igazán, hogy hozzáfogjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest