Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6582) ViZion


ViZion
félisten

#6574 s4hu|SyD^:
pedig fegyókat kipróbálni jó dolog, én szeretem. Igen, a krumpli+forma dolog az tényleg csak arra, ami nagyon jó, vagy nagyon tetszik. Kiszedtem a Dera Vandal-t, a Supra vandal ez, gyerekeknek. Elég jó, de a supra mellett nekem nem maradhat, nincs igazán helyem.
Elkészült az emlegetett [link] is. Háááát... amúgy sem szeretem a dobós melee-ket, ez se lett a kedvencem. Közelre elmenne, de botrányosan szerény a range. Magas status, ennyi.

#6577 khalox:
nekem Ash prime tovább láthatatlan, mint Loki prime... Ivara-val a bajom, h ha láthatatlan, akkor nem tud támadni. De nem sokat használtam. Másik, Ash passzívjai:
"Any Slash Procs inflicted by Ash (from both weapons and abilities) deal 25% more damage and last 50% longer."
Ezért is passzol nekem, kardozok. Még több dmg nem árthat.

#6575 5150head:
Sanctuary host migrálással nincs baj, sőt, lekopogom, h mostanában indexen és küldikben sincs. Legutóbb akkor volt, mikor klános sráccal vaultra ment a csapat, lehet, h neki volt a net bajos, de azért ehhh... Azt tutira nem kaptam meg sajnos.

anubys1984: launcher ha indul, ott a fogaskerékkel tudod ellenőriztetni a letöltött cuccot, stb. Azokat futtasd, hátha segít.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.