Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Ez érdekes. Most is azt írja, hogy mission failed, de minden megmarad.
Én úgy szoktam, ha vége a missionnek és bedobja a teljesítésért járó rewardokat is, megvárom mi történik. Ha tovább megy a csapat akkor megyek velük és a következő küldi elején leavelek (ha nincs kedvem tovább menni), ha meg dojo akkor meg onnan. Eddig nekem nem tűnt el semmi. Nyilván ha saját hajómmal vagyok akkor nincs ilyen problem.
Nálam a railjackben inkább grafikai bugok szoktak lenni.
Ahogy néztem a bugreportokat ott is inkább az XP malőrt emlegetik, ilyet h minden loot elveszett nem nagyon. Ez egyedi dolog lehetett nálad.
Azért majd nézd meg, hogy mi a helyzet, mert sokat javult most a revisited alkalmával.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest