Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
anubys1984
üzenetére
Ez érdekes. Most is azt írja, hogy mission failed, de minden megmarad.
Én úgy szoktam, ha vége a missionnek és bedobja a teljesítésért járó rewardokat is, megvárom mi történik. Ha tovább megy a csapat akkor megyek velük és a következő küldi elején leavelek (ha nincs kedvem tovább menni), ha meg dojo akkor meg onnan. Eddig nekem nem tűnt el semmi. Nyilván ha saját hajómmal vagyok akkor nincs ilyen problem.
Nálam a railjackben inkább grafikai bugok szoktak lenni.
Ahogy néztem a bugreportokat ott is inkább az XP malőrt emlegetik, ilyet h minden loot elveszett nem nagyon. Ez egyedi dolog lehetett nálad.
Azért majd nézd meg, hogy mi a helyzet, mert sokat javult most a revisited alkalmával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest