Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Merlini

tag

válasz pető bá' #33 üzenetére

Olvastam októberben a cikket és a hozzászólásokat.
    Elgondolkodtam rajta, mert szüleim és tesóm egy Tesco közelében laknak.
    2000Ft helyett 1000Ft volt egy SIM, október végen az áruházban osztogatott kuponnal. Be is szereztünk egyet kedvenc tarifával, így 45 39Ft helyett 19,5Ft a percdíj a 2eFt kezdő egyenleg erejéig. :) Összerendeltem a Club kártyát a SIM-el.

Novemberben volt vagy három kupon: 10eFt feletti vásárlásnál -1eFt- visszajárt + kisebb vásárlások.

Dec. 4-án jött egy SMS, ingyen percek egyenlege: 47 perc. Érvényessége 2015 január 03. (vagy a jövő havi jóváírásig). :C

További előnyök:
    - 2005Ft feltöltésével egy évig elérhető. Interneten bankkártyával feltölthető ennyivel. Postán, újságárusnál nem tudom, az biztos áruházban nem lehet 2005Ft-al tölteni. Kicsit fura, a kezdő egyenleg csak 90 napig érvényes.

- 30Ft az SMS, ez feltöltő kártyás előfizetések között elég jó, pl. autópálya matrica vásárláshoz
    GSM-es riasztóba is jól jön a fenti két előny.

Európiai unióból:
    - 39Ft-ért lehet magyar telefonszámot hívni 2015 március végéig. Mindezt ha jól tudom az első fél perc után másodperc alapon.
    - 23,5Ft roaming SMS küldés (igen olcsóbb mint idehaza :Y ) és 19,5Ft a roaming hívás fogadás
    /Egységes roaming díjak alapján elvileg ilyen díjszabással megy az összes feltöltőkártyánál is./

Hátrányok:
    - A legfapadosabb feltöltős, a fenti egyenleg feltöltési linken kívül nincs semmi online felület, mobil applikáció sem. De még USSD sincs (*111# hívás).
    - Egyenleget csak díj ellenében lehet megtudni.
    A lekérdezés díja bruttó 45 forint lekérdezésenként.
    Egyenleg lekérdezés és Clubcard INGYENpercek lekérdezése is 45 - 45Ft szerintem.

Ha valakit zavar a 31-es körzetszám, akkor számhordozással hozhat másik számot. Mondjuk egy 70-est, ha már úgyis a Vodafone hálózatát használja, ugyanaz az ügyfélszolgálata. :)

(#33) pető bá': Fentiekből láthatóan, az általad is írtak alapján meg is valósítottam.
    Mobil internet egy másik kártyáról megy dual SIM-es telefonba. :)

(#34) Micuir_M Flottáztam évekig, idővel a felét, harmadát a végén már csak negyedét beszéltem le a fixen fizetett perceknek, azaz a végén már négyszerese volt a percdíjam. Neked is már 50Ft körüli percdíjad van. DPI-s ingyen SMS-ekből mennyit használsz havonta?

Skype-os beszélgetésre szoktunk rá ismerőseimmel, Wifin keresztül van akivel 1,5 órát is beszéltem. De manapság már azt sem, mert sokszor nem is online akit annak mutat. FB üzenet az legalább elég valósidejű, (telefonra is) az használjuk manapság, akár csoportos (találkozó) egyeztetésekre is.

Telefonokat VOIP-al hívok. Mint doc már én is csak havi néhány percet beszélek GSM-en, most vissza kell szoknom. :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés