Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz interstate76 #6778 üzenetére
Mindig a gsm hívásnak van elsőbbsége. De szerintem nem tesztelte még senki, hogy közben megszakadna-e a mobilevoip.
-
tyuli76
tag
Voipot nem.De nekem amikor dualsimes telon beszéltem skypon,mind a 2 esetben csörgöt.PL ha gsm-en beszéltem becsörgött a skype,és hallota is a másik fél a skype csengöhangját,vagy ha skypoltam becsörgöt a gsm.De fontos megjegyezni,h 1 simröl ment,mert elöfizetéses és van 500mb net.A dualsimnél ha jol tudom,betudod állitáni,h melyik kártyának legyen elsöbbsége,igy amig az használod addig a másik lekapcsol.Itt általába a netes sim a másodlagos,és a voip lekapcsol,ha van bejövö gsm hivásod.
Ird meg az UPC tapasztalatokat,én is arra akarok váltani,csak még az asszonynak nem hozták meg a telot,meg van hüdégnyilatkozatom is.Mikor váltaná UPC-re? -
club1
veterán
1., Opciós net használata esetében ha éppen 2G hálózatot használ a telefonod, a voip hívás mindenképp megszakad. 3G esetében nem feltétlenül, de a megszakadás ott is elég gyakori.
2., Kétfajta (active-standby) dual sim-es telefon van, de sajnos a dual-standby telefonok (mivel olcsóbbak) jóval elterjedtebbek. Ezekben csak egy rf egység van, ezért bejövő híváskor a másik kártya elől elveszi a készülék az rf egység használatának lehetőségét, azaz az leszakad a hálózatról. Mivel nincs rajta ilyenkor térerő, ezért logikusan a rajta lévő voip hívás is megszakad. -
club1
veterán
válasz interstate76 #6784 üzenetére
A vízfon rendszerében van egy/több apn a UPC előfizetők számára létrehozva. Hogy az apn-re milyen szabályokat állítanak be, az a két szolgáltató megállapodásán múlik. Viszont kétlem, hogy más szabályokat állítanának be a csomagszűrő rendszeren a UPC-s apn-eken lógó előfizetőknek, mint a saját előfizetőiknek. Viszont biztos vagy benne, hogy az önálló mobilnet előfizetéseken van voip korlátozás (és nem csak az opciókon)?
-
ther
aktív tag
válasz interstate76 #6811 üzenetére
OFF:
Az ilyen kínai boltokbol (pl antelife) mennyi még pluszba (vám, posta stb) mire ideér a telefon? Ez az egy ami visszatart tőlük egyelőre, az előre nem látható plusz költségek.
Aálírás
-
Zeki
nagyúr
válasz interstate76 #6825 üzenetére
Igen, a callback is volt már trágya.
-
törölt tag
válasz interstate76 #6827 üzenetére
Nekem nincs gondom az Actionvoip -pal (Telenor, Bp, 3G). Eleinte a túloldalon panaszkodtak, hogy halk, de szerencsére tudtam a kernelben tolni a mikrofonra (SGS2, Dorimanx kefnel).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #6829 üzenetére
Voip accountot regeld szerb, vagy ukrán címre, mert úgy nincs áfa! Én a saját kliensével használom (Playről).Nincs jelentősége. Én megkérdeztem "odaát", de nem jött válasz. Szerintem gőzük sincs az usb bt. vs. mini PC ügyről. Szerintem Lewy elérhetővé tette a menüpontot és odabiggyesztett egy usb_bt.ko -t. De tartok tőle, hogy ez még kevés a működéshez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #6833 üzenetére
Én az ActionVoip kliensre gondoltam, bár a felületből kiindulva egykutya. Talán a kredit feltöltésnél lehet más. Nálam egyből a megfelelő helyre dob, semmi macera. 3 katt és fel van töltve (sajnos, banki egyenleget ez sem tud generálni ). Egyedül az vele a gondom, hogy ha a gyári híváskezelőt használom, akkor újabban nem jelenik meg a hívásopcióknál. Most csak a kliens híváskezelőjéből tudok VOIP -ot indítani és még nem jöttem rá, hogy miért.
-
goop
őstag
válasz interstate76 #6947 üzenetére
Nekem detto. Az még egy jó kérdés, hogy a drágább hasonló szolgáltatók pl. actionvoip-nál is ugyanez áll fent, vagy ott némileg jobb a helyzet, mert ha jobb, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy inkább pár forinttal többet fizetni percenként, de jó hangminőségben beszélni. Csak mivel elvileg ugyanazt az infrastruktúrát használja az összes, gyaníthatóan ugyanaz a minősége is mindnek.
-
goop
őstag
válasz interstate76 #6954 üzenetére
Eddig nekem nem volt vele gondom. Bár percdíjak magasabbak, mint FVD, de a minősége is jó, és a support is no1.
Ja, és van kapcsolási díj sajna, pár Ft. 2.50 ha jól rémlik. -
instantwater
addikt
válasz interstate76 #6947 üzenetére
Ez android / hardveres hiba, em a FVD hibája.
A családban van egy ZTE V970 4.0.4 es Androiddal, arról bármilyen probrammal telefonálva visszhangzik, meg egyéb hibákat produkál a hívás.Nekem THL W200 4.2 es Androiddal, bármilyen programmal jó a hívás, nem visszhangzik.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz interstate76 #6981 üzenetére
Pl. Jiayu G3T
Nekem amikor nincs az fvd-vel olyan szolgáltatói gond hogy azt mondják a feleim hogy ne az akvárium mögül beszéljek akkor igen jó időszakai vannak az fvd-s telefonálásnak. Többnyire nem visszhangzik. -
instantwater
addikt
válasz interstate76 #6981 üzenetére
Próbáld ki egy áhitott készülékkel egy megfelelő romon, és kiderül.
W200 on gyári rommal tuti jó.
Legalábbis nekem.Más.
Észrevettétek, hogy telenyomor illetve a rajta futó virtuális csomagok pl digi, szeretik úgy 2-3 perc után elnémítani a hívást? Vagy csak nálam megy el mindig annyi idő után a 3G? -
club1
veterán
válasz interstate76 #7654 üzenetére
A nymgo-t dicsérik. Én jól elvagyok a különféle Dellmont klónokkal. Mobilon nekem is nagyságrenddel több problémám volt addig, amíg nem vettem egy drágább (erősebb többprocesszoros és 1.5 GB RAM-al rendelkező) készüléket.
-
törölt tag
Többször elhangzott itt, hogy mobil esetében ez hardverfüggő. SGS2 -n én ezért használok ActionVoipot a saját kliensével. Azon nem tapasztalom az általad említett hibákat.
-
törölt tag
válasz interstate76 #7657 üzenetére
Sajnos, még ez is kevés. Kell hozzá sávszélesség, hálózati lefedettség is.
Az sem mindegy, hogy az adott készüléken mi fut még a háttérben.
Samu rom -ban külön cserélhető pl. a hálózati forgalomért felelős szoftveregység és nem mindegy, hogy melyik van rajta.
Így is előfordult, hogy engem halkan hallottak. Viszont én egy custom kernelt használok, amiben van lehetőség külön állítani a mikrofon érzékenységén. Szóval ez egy elég sok összetevős dolog, nincs rá fix recept. -
instantwater
addikt
válasz interstate76 #7657 üzenetére
THL W100, W200, Lenovo P780 on tesztelve, jó. Groundwire ajánlott, de a mobilevoip is megteszi.
ZTE V970 el minden klienssel katasztrófa.
Tehát elmondhatjuk, hogy legalább 4.2es android, 4 mag és 1 giga ram ajánlott...Más: mi a legjobb célhardver ár érték arányban? Gondolok itt voip telefonra, ami analóg vonalat is tud fogadni, illetve olyan telefon adapterre ami szintén tud fogadni meglévő analóg vonalat is.
Köszi -
pinnacle
nagyúr
Ha 3500Ft-nál több a havi VOIP költséged, akkor érdemes flottára váltani. DPI, 11Ft/perc, mp alapon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #7661 üzenetére
Szerintem ebben a bonyolulatban maga az FVD is egy tényező. Nem lehet, hogy az olcsó ár miatt terheltebb és ez is okozhat problémát? Nem lehet valami turpiszság is a dologban, hogy mondjuk a drágább klónok más szervert használnak, vagy ugyanazon a szerveren magasabb sávszélességi prioritásuk van?
Egyébként ha már hardvert keresel és van otthon neted, akkor érdemes lenne a GSM-VOIP átjáróknak is utána nézni. Van ez a Raspberry -s megoldás, de ha jól emlékszem, 130 dollár körül láttam célhardvert. Akkor mindegy, hogy milyen teló van a kezedben.[ Szerkesztve ]
-
aicon
senior tag
válasz interstate76 #7666 üzenetére
Én is meguntam az FVD és átnyargaltam több fórumtárs pozitív beszámolója után a callwithus-hoz.
Nem bántam meg, sőt csak jó tapasztalat van eddig, nem beszélve hogy van gyors helpdesk.
Az FVD-nél egy emailre se válaszoltak....
Közbe beiktattam egy C610 IP-t mint célhardvert.
FVD-s gyerekbetegségekkel még nem sikerült találkozni ennél a szolgáltatónál.
Az már csak érdekesség, hogy az egészet rákötöttem egy helyi asterisk szerverre...
Innen a lehetőségek tára szinte végtelen (némi költői túlzássalVisszhang, csúszás, áthallás, stb. még nem volt a C610-en.
[ Szerkesztve ]
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
barpici
csendes tag
válasz interstate76 #8222 üzenetére
ez bizony ennyi
-
Zeki
nagyúr
válasz interstate76 #8232 üzenetére
Beszarás! Ez olyan lehet, mint a browsercalls 24 filléres percdíja.
-
barpici
csendes tag
válasz interstate76 #8245 üzenetére
Nagyon szívesen, de lett ez már itt említve, csak nem akarta senki elhinni, hogy ez ennyi.
A nem tudja elküldeni a számomat pedig úgy kerülöm meg, hogy írok egy sablon sms-t, aminek a végén a nevem és a ne erre a számra válaszolj szöveg lesz és annak az elejére fogom írni a mondandómat. Mást nem tudok hirtelen -
gyula38
tag
válasz interstate76 #8406 üzenetére
Na, én meg így nem szoktam hívni... De egy laptopban is komolyabb hardver és ram van, mint egy mobil esetén, ezért szintén jó minőségben lehet telefonálni, ezek szerint! Azért arra kíváncsi lennék, egy négymagos, csúcsszuper telón, LTE hálózaton keresztül, milyen minőségben megy a voip.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #9391 üzenetére
Én egyre nehezebben tudom lebeszélni magam egy kékfogas Ipazzport -szerű távról. Tudom, hogy más kategória, de a mostani egér-Apple bill. párosnál sokkal hordozhatóbb. Viszont megmaradna az, hogy EKH -val nem takarná ki a fél képernyőt a virtuális bill.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #9412 üzenetére
Én még nem próbáltam ilyennel írni, de kicsit szkeptikus vagyok a használhatóságot illetően. Egy normál billen talán még tíz ujjal is lehet pötyögni. A számgombos telókon, pedig asztal alatt, tapintásos érzékeléssel símán meg lehetett írni egy SMS -t. De egy ilyen kis qwerty -nél egyik sem lehet. Magyar kiosztásút sem láttam még. A gombok szigetelése is egy plusz hibaforrás. Nem tudom, hogy mennyivel lenne hatékonyabb, mint mondjuk egy Anysoft, teljes magyar karakterkiosztással.
-
Zeki
nagyúr
válasz interstate76 #9419 üzenetére
Írjatok nekik, én is írtam.
-
fotosjani
aktív tag
válasz interstate76 #9453 üzenetére
4 hívást elintéztem, de most megint nem enged be a MobileVOIP
Remélem hamarosan megoldódik a gubanc.... -
Fecogame
veterán
válasz interstate76 #9538 üzenetére
Szintén +1 a blue mellett. Elvileg korlátozott net mellett is lehet telefonálni, szóval havi 490-ért van mobilnet, plusz ugye a hívás díja, ami elenyésző
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
pinnacle
nagyúr
válasz interstate76 #9538 üzenetére
Megkérdeztem, azt mondták a 6. munkanapra vállalják a hordozást. Igaz 2 munkanap alatt is megcsinálhatnák sőt 5000 Ft kötbér jár az indokolatlan késleltetésért. Gondolom ez a hátránya a személyes ügyfélszolgálat hiányának.
[ Szerkesztve ]
-
Zénó75
tag
válasz interstate76 #9578 üzenetére
Nálam fvd és browsercall egyformán jó.
Használom ipadon (bt fülessel), iphone5 és 3gs-en, telekom és tescomobilon(vodafone).Közepes 3g térerő felett hibátlan, ilyenkor sem én sem a hívott fél nem veszi észre, hogy nem gsm, közepes 3g alatt van egy kis laggolás, de elviselhető.
[ Szerkesztve ]
-
Oroszlánom
tag
-
Oroszlánom
tag
válasz interstate76 #9789 üzenetére
Siriusb javaslatára lejjebb vettem a headset hangerejéből. A Voipconnect kezelőfelületén is visszavettem a hangerőből. Most jónak tűnik.Egyébként vezetékes. Nem szeretem a rádióhullámokat.
-
KurtCobain
őstag
-
betyarr
veterán
válasz interstate76 #9889 üzenetére
van ehhez célszerszám,vagy egy gsm boltban is megcsinálják simán.de egy vonalzó és egy olló is simán elég neki.
-
hdekakas
senior tag
válasz interstate76 #10045 üzenetére
Ez a baj a magyarokkal, hogy birkák, bármit meg lehet venni velünk (velem nem), mert "hát, őt is meg lehet érteni". Áfa emelés? "Hát igen, kell az, igazuk van". Új adók? "Hát persze, muszáj".
"Ha 33 ft lenne, akkor is ezt használnám." Kábé mintha bemennél a boltba, és mondanád, hogy "ha tízszeresére emelkedne itt a havi díjam, akkor is itt maradnék". Ezek után bolond az a kereskedő, aki nem emelne díjat, hisz még adjátok is alájuk a lovat, hogy mehet ez még feljebb nyugodtan.
Hogy lehet a magyar ember ilyen barika?!Olcsóbb a percdíj, igen, de ha azt is belekalkulájuk, hogy olyan sokat nem beszélek, és azért 1800 ft-ért mobilnetet is fizetnem kell, hogy ugye egy MOBILtelefont ne csak otthon wifi-n tudjak használni, hanem bármikor, akkor már mindjárt többet költök havonta, mint szoktam.
[ Módosította: radi8tor ]
-
betyarr
veterán
válasz interstate76 #10048 üzenetére
jaja.nálunk ez nagyjából így nézne ki:
van egy T-s meg egy telenyomoros mobil a családban,plusz egy dect készülék otthon.kb 2 havonta töltjük fel a mobilokat,ami azt jelenti hogy 6*3000+6*2500=33000 ft egy évben!ehhez hozzáadom a havi kb 600ft otthoni beszélgetést meg a 200 ft-os havidíjat,akkor az 42600 Ft egy évben!
tavaly augusztus 20 óta használok fvd-t és eddig 2 alkalommal töltöttem fel,de még mindig van belőle 4 eur.ha azt nézem,akkor eddig lebeszéltem cca. 16 eur-t,ami sacc/kb 5000 ft-nak felel meg!
nagyon nem mindegy!
ja és nem mellesleg rongyosra beszéltem a számat,míg mobillal mindig azt kell nézni,hogy jajj,tegyem lefelé,nehogy elszaladjon velem a ló!
mégha mindehhez hozzáadom az egyszeri 15k-s ip telót,akkoris fele annyi nemegész 1 év alatt,mint máskor![ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz interstate76 #10814 üzenetére
Nem borítékban kell bedobni, hanem beolvastatni a bankókat. Nálam, Unicreditnél, azonnnal jóváírja.
Legyen minden jó!
-
club1
veterán
válasz interstate76 #11266 üzenetére
A bejövő hívást miért nem terheli roaming díj?
-
Siriusb
veterán
válasz interstate76 #11300 üzenetére
Mint a hasonló helyzetekben, a mikrofon érzékenységét, illetve a hangerőt kell csökkenteni, hogy a mikrofon ne kapja el a hangszóróból jövő hangot.
-
Siriusb
veterán
válasz interstate76 #11302 üzenetére
Azért nem tapasztalod, mert ez két különböző dolog. MobileVOIP-ben a Beállításoknál tudod külön állítani a hangerőt/mikrofon, ha ezt a szoftvert használod, s ez frissítésnél el szokott mászni, tehát érdemes ellenőrizni a beállításokat.
-
törölt tag
válasz interstate76 #11300 üzenetére
Ha túl van tolva az érzékenység, akkor összegerjed a készülék mikrofonja a hangszóróval.
Szerk: lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16090 üzenetére
Aha tehát akkor a 90 nap mikortól kezdődik, amikor lemondod a 2. hónapban az újraaktiválást, vagy amikor letelik a 2. hónap? Ugye most 30 napban gondolkozunk, azt simán időzítéssel be tudom állítani a naptári hónapokhoz, hogy a hónap melyik napjára esik a 30-as ciklus.
Tehát akkor januárban megrendelem, februárban lemondom a 31. napon, hogy a második újraaktiválás már ne történjen meg, ezzel elindul a 90 napos időszak, vagy a 60. naptól??? Ez nem volt egyértelmű, mert akkor nem tudok váltani a 33-asról időben, és kimarad egy hónap.
Egyébként, az M és az L csomagok közötti ugrálás sem hülyeség, az átlagban havi 440 forintra jönne ki, és két 3500-as feltöltéssel ellenék egy évben, úgy, hogy még maradna is ha hívást kell indítani. Ez így azért több adatmennyiség mint a T-nél féláron, az évi min. 12.000...
Szóval akkor biztos, hogy az egyik csomag megrendelése után a 121. napon újra meg tudom kötni a másik kedvezményes csomagot? Nem a 150. naptól?[ Szerkesztve ]
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz interstate76 #16090 üzenetére
bluemobile melyik szolgáltatót használja?probáltam googlizni,de semmi info rola...
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16099 üzenetére
Nem jó a sorrend. Elég csak 1 hónapig a 33MB-osat használni. Nem a lejárattól kell eltelnie a 90 napnak, hanem a megrendeléstől.
Tehát:
133
133
33
133
133
33
stb.Mmm'kay?
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16099 üzenetére
Ez az KÖSZI, én is így sakkoztam ki, úgyhogy el is ugrottam ide a Lidl-be, kicsit érdekes volt, nincs kitéve a termék' úgyhogy az üzletvezetőtől kellett kérni, és a pénztárnál fizetni. Egy 30-as számot és egy Micro SIM-et kapsz 999-ért, amiből 600 lebeszélhető, (még nem tudom, hogy meddig használható feltöltés nélkül, de ahogy látom egyébként is van 1500/180napos feltöltési lehetőség) és arra is készülök, hogy egyből aktiválom a csomagot, csak magának a SIM aktiválása szünetel valamilyen technikai okból kifolyólag, azt tanácsolták próbálkozzam 18:00 után... Egyébként remélem ez a fajta akció nem szűnik meg különben a barbatrükk is ugrik...
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16104 üzenetére
Itt pl a tag úgy használja ahogy írtam.
Egyszer ki fogom majd próbálni.. Csak van még a 300Ft-os telenor klikkes kártyámból, és a lejárat előtt szeretném elhasználni.Mmm'kay?
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16104 üzenetére
Nekem kétkártyás kínai G2F-em van, abban 1 WCDMA slot van, oda tettem most ezt a kékvillámot, és le van kapcsolva, csak akkor kapcsolom be ha kell majd a mobilnet, viszont ha beválik akkor bye-bye vodafone, a sima GSM slotban használok egy vodás kártyát, amin kb. 200 forint van, és mindjárt lejár az érvényességi idő, meg a felhasználási idő...
-
club1
veterán
válasz interstate76 #16108 üzenetére
A UPC mobilinternetet én ebben a topicban nem reklámoznám. Egyrészt 2 évet alá kell rá írni (még modem nélkül is), másrészt 3 hónap havidíját előre elkérik, ráadásul a 1-3 GB-os csomagot úgy belassítják az adatkeret elfogyása után, hogy voipozásra alkalmatlanná válik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest