- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
ActionPS #5121 üzenetére
Igen, nekem nincs külön voip készülékem, mert nincs rá szükség, megfelelő minőséget nyújt anélkül is... Elég a pc-be dugott headset. A rögzített felvételek is azt mutatták, hogy nem volt szükség rá. Emellett tudok 50-100 fős kft-ket, ahol pl. voip megoldás van, és tudok önkormányzatokat is, ahol be van állítva egy voip telefonközpont és azon keresztül, voip alapon fogadnak és indítanak hívásokat a hivatal dolgozói... (akik, mint tudjuk a magán és üzleti dolgaikat is azon intézik) Én még egy panaszt sem hallottam... Én is dolgoztam egy kis kft-nél, ahol 15-en dolgoztunk és a főnök ott is megkért egy helyi körzetszámos voip-ot, amit az országos szakmai lapban mindig megjelentet, ő sem panaszkodott az alatt az idő alatt, amíg ott dolgoztam, hogy minőségi problémája lett volna... (se hívásnál, se fogadásnál) amúgy meg jóval olcsóbb volt neki, mintha a t-com-ot kérte volna meg...
Kezdem azt hinni, hogy az a szakember gárda, aki nálatok intézte a voip rendszerre való átállást, nem teljesen ért a szakmájához...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest