Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16099 üzenetére
Ez az KÖSZI, én is így sakkoztam ki, úgyhogy el is ugrottam ide a Lidl-be, kicsit érdekes volt, nincs kitéve a termék' úgyhogy az üzletvezetőtől kellett kérni, és a pénztárnál fizetni. Egy 30-as számot és egy Micro SIM-et kapsz 999-ért, amiből 600 lebeszélhető, (még nem tudom, hogy meddig használható feltöltés nélkül, de ahogy látom egyébként is van 1500/180napos feltöltési lehetőség) és arra is készülök, hogy egyből aktiválom a csomagot, csak magának a SIM aktiválása szünetel valamilyen technikai okból kifolyólag, azt tanácsolták próbálkozzam 18:00 után... Egyébként remélem ez a fajta akció nem szűnik meg különben a barbatrükk is ugrik...
-
klarkzone
tag
válasz KurtCobain #16100 üzenetére
Nem mondod?!? Akkor ezt hamar meg fogják szüntetni... általában ha sikerül valami jó megoldást találnom akkor az kis idő múlva jól megfúrják... Egyébként, úgyis kiderül, hogy hogyan működnek a csomagváltások, csak maradjon az akció...
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #16100 üzenetére
Nem elég 1 hónapig használni, jók a dátumok, amiket írtam. 90 napnak kell eltelnie az utolsó aktiválástól, hogy újra mehessen ugyanaz a csomag. Az elején egyszer fizettem teljes összeget a lidl-nek, mert én is úgy gondoltam, hogy elég 1 hónapra beiktatni a kisebb csomagot, hisz a megrendeléstől eltelt a 90 nap. Csakhogy nem az számít, hanem az (újra)aktiválás.
Többek között azért jó ez a rendszer, mert így lehet a legegyszerűbben 1 SIM-kártyás telóval is nagyon olcsó neted (a UPC-s és a digis mobilnethez ugyebár 2 kártyás mobil kellene, ill. azok némileg drágábbak is, cserébe viszont tisztességes adatforgalom jár hozzájuk).
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16104 üzenetére
Itt pl a tag úgy használja ahogy írtam.
Egyszer ki fogom majd próbálni.. Csak van még a 300Ft-os telenor klikkes kártyámból, és a lejárat előtt szeretném elhasználni.Mmm'kay?
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #16105 üzenetére
Hülyeséget ír, ugyanis az aktiválás nem egyenlő a megrendeléssel. És ez 100%-ig biztos.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16104 üzenetére
Nekem kétkártyás kínai G2F-em van, abban 1 WCDMA slot van, oda tettem most ezt a kékvillámot, és le van kapcsolva, csak akkor kapcsolom be ha kell majd a mobilnet, viszont ha beválik akkor bye-bye vodafone, a sima GSM slotban használok egy vodás kártyát, amin kb. 200 forint van, és mindjárt lejár az érvényességi idő, meg a felhasználási idő...
-
interstate76
addikt
válasz klarkzone #16107 üzenetére
Én is ezt csinálnám a helyedben, a bluemobile-é jelenleg a legjobb feltöltőkártyás csomag. Ill. te tudsz komolyabb netcsomagot rendelni a UPC-től vagy a Digitől, ha szükségét érzed.
-
club1
veterán
válasz interstate76 #16108 üzenetére
A UPC mobilinternetet én ebben a topicban nem reklámoznám. Egyrészt 2 évet alá kell rá írni (még modem nélkül is), másrészt 3 hónap havidíját előre elkérik, ráadásul a 1-3 GB-os csomagot úgy belassítják az adatkeret elfogyása után, hogy voipozásra alkalmatlanná válik.
-
interstate76
addikt
Értelek, de 1-3 GB-ról beszélünk. Akinek az elfogy, annak mit ajánljon az ember? Ill. akinek nincs digis előfizetése, vagy utóbbival rendelkező ismerőse, az milyen netet vegyen? Van a bluemobile-os opció, ill. van valami a Telenornál is, de akinek havi 100 MB-nál több kell és/vagy nincs kedve havonta tökölni azzal, hogy tiltja az automatikus újraaktiválást, meg hogy díjcsomagot váltogat, az hol vegyen mobilnetet? Lehet, hogy én nem ismerem jól a piacot, tehát a kérdés valóban kérdés, nem vitaindítónak szánom.
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16106 üzenetére
Én hiszek neked, csak többen is írták, hogy elég 1 hónapot kihagyni.
Esetleg akinek még van ezzel kapcsolatban tapasztalata, az leírhatná.
Mmm'kay?
-
KamuMazsola
őstag
válasz interstate76 #16110 üzenetére
A blue mobilnak van 4 GB-os csomagja kb 4 ezerért, azt lassítás után is jól lehet használni (128kbs).
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #16111 üzenetére
Nem az dönti el, kinek van igaza, hogy melyik álláspontot hányan erősítik meg. 100%, hogy a bluemobile-nál az utolsó aktiválástól kell eltelnie 90 napnak ahhoz, hogy ugyanazt a csomagot újra kedvezményes áron vehesd igénybe. Pont. Bárki felhívhatja az ügyfélszolgálatukat és megkérdezheti.
-
interstate76
addikt
válasz KamuMazsola #16112 üzenetére
Jó, de annál meg sokkal olcsóbb a UPC (még a 6 GB-os csomagjuk is kevesebbe kerül), szóval tényleg csak annak éri meg jobban, akinek csak 1-2 hónapig kell nagyobb adatkeret és nem akar hűséget vállalni. Én jelenleg azt csinálnám, ha nagyobb mobil adatforgalomra lenne szükségem, hogy digis vagy upc-s mobilnetet vennék, és ha kifogynék az utóbbiból és nagyon belassítanák, akkor igénybe venném a 33 vagy a 133 MB-os bluemobile-os lehetőséget kiegészítésképpen, 90,- Ft/hó összegért cserébe.
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16113 üzenetére
Régebben én is hasonlóképpen vélekedtem: [link]
Aztán megkaptam, hogy nem jó a sorrend, mert nem kell várni annyit:
[link]
Jó párszor ki lett már tárgyalva itt ez a dolog, pl. keresőben: vetésforgó. Meg a bluemobile-os topikban is volt róla többször szó. Mindannyiszor más megoldás született.Én nem próbáltam egyik módszert sem, legutóbb is csak 2 hónapig használtam a 133MB-os netet, utána ment be a 2. slot-ba a klikkes kártya. (El akarom használni mielőtt lejárna.)
Akkor legyen érvényben a te sorrended.
Keresőnek: bluemobile vetésforgó.Mmm'kay?
-
Indiant
addikt
válasz KurtCobain #16115 üzenetére
Azért hadd kérdezzem meg én is, hogy miképp lehet 90 Ft-ért venni netet, mert az online ügyintézésnél 490Ft a legolcsóbb. (meglévő kártya esetén, nem új aktiválás)
[ Szerkesztve ]
-
klarkzone
tag
válasz Indiant #16116 üzenetére
Hát ez a barbatrükk, olvass lentebb, gondolom nem interneten kell megrendelni hanem SMS...
-
Fecogame
veterán
válasz Indiant #16116 üzenetére
490-et ír ki, de 90 Ft-ot fog levonni, akárhogy ( neten vagy sms-ben ) rendeled meg. Én mindig neten szoktam. Gondolom ennyire nem intelligens a rendszerük, hogy még az akciót is beleszámolja a weblaphoz.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
klarkzone
tag
válasz klarkzone #16117 üzenetére
Abban a post-ban hülyeséget írtam, viszont SMS-ben nem sikerült megrendelnem, interneten igen, tényleg érdekes, mert ha a neten akarod megkötni, ott nem írják az akciót, de tényleg csak 90-et von le, SMS-ben meg azt írták, hogy egy másik szolgáltatás miatt nem engedélyezett, pedig a neten előtte már lemondtam a 15MB-os csomagot. Mindegy a lényeg, hogy haladok. Egyébként a weblapjuk a többi cápához képest 100x áttekinthetőbb, letisztult, egyszerűbb, kezelhetőbb.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #16115 üzenetére
Ez olyan, mintha arról vitatkoznánk, hogy fehér-e a hó. Leírtam, hogy lehet a legolcsóbban, havi 90,- Ft-ért mobilnethez jutni, erre itt motorozol 1 napja, hogy de sokak szerint nem pont úgy - kérlek, hívd fel az üsz-t, mielőtt hülyeséget terjesztesz! Talán nekik hinni fogsz.
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16124 üzenetére
Ne!Ne! hívja fel az üsz-t legyen csendben mindenki, aki veszi a fáradtságot és utána néz mindennek ahogy én is tettem, és segítőkész emberekre talál az pozitívan fog csalódni, ennyi, tök mindegy, hogy 90, 440, 790, a lényeg, hogy olcsóbb minden tekintetben a többinél, és ez addig így lesz, míg tömegek meg nem rohanják a Lidl-t, hogy lerázzák magukról az élősködő szolgáltatókat.
@interstate76: én neked hiszek, a másik fórumtárs egy még előnyösebb opciót vázolt, de nem a saját tapasztalatai alapján - tény, hogy félrevezető lehet, mert ha nem vársz a második hónapig, lemondod, és úgy van ahogy Te mondod, akkor 1 hónap kiesik...
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz klarkzone #16125 üzenetére
Nagy veszteséget az esetleges félreinformálás sem okozhat, mert listaáron 400,- ill. 900,- Ft-tal kerülnek többe az érintett csomagok. Ennek ellenére nem értem, miért kell olyasmiben kötni az ebet a karóhoz, amiben valaki nem biztos.
Amúgy ebből - szerintem legalábbis - nem lesz tömeges Lidl mobilnetezés, mert ezt a csomagváltogatást, meg minden hónap elején való odafigyelést, ill. a 90 nap kiszámolgatását nem sokan fogják megcsinálni. Én is csak azért teszem meg, mert szinte mindig vezetékes net közelében vagyok és hetente kb. 2 VOIP-hívásom van mobilneten, meg havonta egyszer jól jön, ha mondjuk egy boltban meg szeretném nézni, hogy megéri-e megvenni adott dolgot vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
klarkzone
tag
válasz interstate76 #16126 üzenetére
Pont ugyan ez a helyzet nálam is, nem tudnék kihasználni mondjuk egy Digi-s mobilnetet hiába van Digi-s előfizetésem is, a többi meg túl sokat kér túl kevés adatért. Egyébként lehetnének már annyira méltányosak a szolgáltatók, hogy egy lassított fapados netet mondjuk napi 5MB korlátozással mindenkinek biztosítanak, hogy legalább egy 20kByte-os e-mailt megkapjon az ember... értem én, hogy Biznisz, de azért előbb utóbb megunják ezt az emberek.
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz klarkzone #16127 üzenetére
Ilyen minimumcsomag sztem nem lesz (persze nehéz megtippelni), max. a "mindenazegyben"-csomagok árai fognak lejjebb menni, és nem 8e Ft-ba fog kerülni, hogy beszélj párszáz percet és netezz 1-3 GB-nyit, hanem 3-5e Ft-ba.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Gyerekek!
Miért nem veszi a fáradtságot valaki, és írja le egy logoutos blogban a lényeget.
Más témákban megtettük már ezt... akkor?
Én gyűjtés szervezek annak, aki veszi a fáradtságot, és neadjisten frissen tartja a blogot. Havi 50 ft-ot fizetek neki, ami évente 12x50 = 600 ft. Na?Amit én a közjóléthez most hozzá tudok tenni:
Telenornál most a legolcsóbb:
500 MB = havi 2000 ftDiginél külsősnek 1 giga: 2090
belsősnek: 1500 Ft.Telekomnál:
Net&Roll XS = 3 giga = 2490 ft/hóVodafone
Mobilnet M = 8 giga = 3990 ft/hó
Havi Netjegy = 3 giga = 3990 ft/hóAmit végül én csináltam az elszúrt (aktivált, még1x aktivált, újraaktivált) Klikkemmel:
Klikk: 1k ft/hó
+3baráti 20-as megrendelve 3 hóra, és így lett ebben a hóban 250 MB-om 1000 ft-ért.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
v-man
őstag
Plusz 1 esetleg megemlíthető lehetőség:
Invitel 2gigás mobilnet 24 hó hűséggel, 1900 ft havonta, így alapból nem igazán jó, de ha netán a vezetékes DSL náluk van (amire szintén hűség van ), akkor a havidíjból le lehet vonatni 25-50%-ban, vagy akár teljesen is*. Persze maguktól nem ajánlgatják, de kinyitod a szádat, akkor lehet valamit elérni...* ez 2-3 éve működött az 1gigásnál, lehet már nem adják nekem megvan azóta is.
[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
törölt tag
válasz balaaa88 #16131 üzenetére
Sztem nehéz naprakészen tartani egy ilyen adatbázist. A Telenor pl. igazi meglepi szolgáltató. Náluk mindíg lehet találni vmi fura dolgot. Most van havi 2990 Ft -ért, 2GB Deezerem. Az előbb beléptem weben a MyTelenor fiókomba és megnéztem a rendelhető szolgáltatásokat. 500Ft -ért van olyan, hogy "Netezz Mobilon 100MB". Ezt a fiókomban megrendelhetőként mutatja, de az általános netes lehetőségek weboldalon nem találtam ilyen szolgáltatást. Viszont, ha a Deezer helyett, megrendelném ezt, akkor lenne érvényes netcsomagom, amihez "ha elfogyott a neted" címszó alatt, 2500Ft -ért lehet kérni 3GB kiegészítő csomagot. Akárhonnan nézem, ez 3000Ft -ért, plusz 1,1GB. Mivel a Telenor már minden csomagot felenged 4g -re, így ez az előnye sincs meg a Deezer -nek.
-
KTU
addikt
Telenor Hipernet Touch 1
500MB 990FtTelenor Hipernet Touch 2
2GB 1690Ft
[link]
Igen simán hogy bemégy nem lehet ilyet venni, de igazából mégis ..........
____________________________________________________________________Domino Web mobilinternet csomag [link]
100MB 500Ft
Minimál mobilnet csomagnak egész jó, ha van dual SIM-es telefonod, és nem akarsz a Bluemobile-al tökölni.Mindkét esetben,
Csak mobilinternet nincs hanghívásra lehetőség, havi díj és hűség nélkül![ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KurtCobain
őstag
válasz interstate76 #16124 üzenetére
Írtam hogy elfogadom a te sorrendedet, de most is te rugózol a témán, eléggé lekezelő stílusban, amiből jobb lenne visszavenned. A frusztráltságodat ne rajtam vezesd le.
Leírtam azt is, hogy már többször ki lett vesézve a téma, legutóbb ~5 hónapja, és azóta nem szólt senki, hogy teljes árat vont volna le, ezért hitetlenkedtem eleinte.
És nem, nem fogom felhívni az üfsz.-ot, mert egyrészt annyira nem érdekel a téma, max ilyen fórumon megvitatós téren, másrészt meg nem hívom fel akarva-akaratlanul a figyelmüket egy esetleges kiskapura.
És én itt a témát befejeztem, pont.[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
-
klarkzone
tag
válasz balaaa88 #16135 üzenetére
Na látjátok nekem ebből van elegem, kiírják, hogy mi az ajánlat, de a konkrét leírást csak a kisbetűkben, ÁSZF-ben, Hálózatsemlegesség.pdf-ben, meg a kisujjamban találom, ha beveszem a számba és szopogatom... a Voda ebben verhetetlen, ott olyan 2bit-es az információ, hogy "megrendelem" "lemondom"
Ja és annál a telenoros 100MByte-os csomagnál oda van írva, hogy a mérés 0,01MByte-os egységekben történik, az 10Kbyte-os egység, és az zsebelés, ami meg utána jön az rablás, bár én úgy olvastam, hogy akkor automatikusan aktiválódik a nagyobb csomi, de biztosan ez már az 154. oldalon van leírva egy A2-es táblázatban 6-os betűmérettel...[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz KurtCobain #16134 üzenetére
Ha nem hitetlenkedsz, akkor miért írod le 40-szer ugyanazt a fals infót? Olyanokat bizonytalanítasz el vele, akiknek esetleg fontos, hogy nagyon olcsón jussanak mobilnethez. Ne haragudj, de sokadszorra nem tudom türelmesen kifejteni ugyanazt. Sztem is ugorjunk.
-
edk-
őstag
Telenyomor Praktikumnál érdekes lehet még a MyTelenor appból vagy MyMenuből egy hétre rendelhető perc+sms+net csomag. Én most épp 30 perc + 30 sms + 150 MB-ot tudnék rendelni 180 Ft-ért (néha nagyobb csomagot ajánl).
Továbbá az 500 MB-os csomag az első ciklusra 190 Ft-ba kerül.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
törölt tag
Igen, egy ideig. Aztán következő héten már több perc, több sms, több adat, több pénzért. 650Ft -nál megálltam. Hetekig nem ajánlott mást, de most, hogy néztem, nekem is visszaállt erre a 180Ft -osra. Ha ehhez hozzá lehet venni a 3GB -os kiegészítést (hiszen van aktív netcsomagom), akkor tényleg jó ajánlat a Deezer helyett.
-
-
zichie
senior tag
Én egy 45 perc + 45 sms + 225 MB-os csomagot használtam egy hétig, a net részéből csak 200 megát forgalmaztam le, összesen 1 sms-t küldtem el és 15 percet beszéltem le. Jobban örültem volna valami kisebb csomagnak. Most újra meg akartam rendelni, de erre meg egy nagyobb csomagot ajánl, amit már nem használnék ki, így nekem nem éri meg. Most 60 perc + 60 sms + 300 MB az ajánlat 360 forintért. Van valami trükk, hogy alacsonyabb ajánlatot adjon?
A heti 225 mega net nekem jobban megérte volna, mint a havi 500 mega, árban is jobban kijön. Ha számolgatok, akkor a heti 300 mega is jobb, mint a havi 500 mega árban. Sajnos a 500 megás 190 Ft-os próbát már elhasználtam, a teljes ára meg elég húzós. A heti ajánlatok nem lennének rosszak, ha nem növekednének, hanem pl. megmaradna a 45 perc + 45 sms + 225 MB szint, de a legjobb a 30 perc + 30 sms + 150 MB lenne hetente. -
zichie
senior tag
válasz #79335424 #16144 üzenetére
Nem hiszem, de talán lehet úgy trükközni, hogy jó legyen nekem is. Eddig sikerült...
Pl. a feltöltési "királysággal" konkrétan alacsonyabbak a költségeim, mert amíg a királyság adatforgalmát használom le, addig nincs aktív netes csomagom.
A mymenu ajánlatokat algoritmusok állítják össze, az ajánlatok változásából lehetne következtetni az algoritmus működésére és ennek ismeretében azokat a feltételeket teremteni, hogy az algoritmus egy olyan ágra fusson, amelyik a legjobb ajánlatot adja. -
törölt tag
válasz zichie #16146 üzenetére
Ezért kezdtem azzal, hogy miután a 650Ft -os ajánlatot már nem fogadtam el, még hetekig figyeltem, hogy változik -e valami. Szted mit lehet trükközni egy olyan algoritmuson, ami minden héten reagált az ajánlat elfogadására, de hetekig nem reagál arra, hogy az utolsó ajánlata nem lett elfogadva? Mi lehet ennél egyértelműbb visszajelzés egy algoritmusnak arra, hogy itt az ideje visszavenni, ha bármit is el szeretne adni?
-
balaaa88
aktív tag
válasz #79335424 #16137 üzenetére
Nálam is "Netezz mobilon 100 MB" a neve (én Djuice-os vagyok). Hiába nem rendelhető már meg a díjcsomag, a benne szerepelt szolgáltatásokat biztosítják ("Azon Előfizetők számára, akik ezen tarifacsomagokkal rendelkeznek, ezek továbbra is elérhetők, a mindenkori ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint.").
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k