Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, egy ideig. Aztán következő héten már több perc, több sms, több adat, több pénzért. 650Ft -nál megálltam. Hetekig nem ajánlott mást, de most, hogy néztem, nekem is visszaállt erre a 180Ft -osra. Ha ehhez hozzá lehet venni a 3GB -os kiegészítést (hiszen van aktív netcsomagom), akkor tényleg jó ajánlat a Deezer helyett.
-
zichie
senior tag
Én egy 45 perc + 45 sms + 225 MB-os csomagot használtam egy hétig, a net részéből csak 200 megát forgalmaztam le, összesen 1 sms-t küldtem el és 15 percet beszéltem le. Jobban örültem volna valami kisebb csomagnak. Most újra meg akartam rendelni, de erre meg egy nagyobb csomagot ajánl, amit már nem használnék ki, így nekem nem éri meg. Most 60 perc + 60 sms + 300 MB az ajánlat 360 forintért. Van valami trükk, hogy alacsonyabb ajánlatot adjon?
A heti 225 mega net nekem jobban megérte volna, mint a havi 500 mega, árban is jobban kijön. Ha számolgatok, akkor a heti 300 mega is jobb, mint a havi 500 mega árban. Sajnos a 500 megás 190 Ft-os próbát már elhasználtam, a teljes ára meg elég húzós. A heti ajánlatok nem lennének rosszak, ha nem növekednének, hanem pl. megmaradna a 45 perc + 45 sms + 225 MB szint, de a legjobb a 30 perc + 30 sms + 150 MB lenne hetente.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Dell Optiplex 3010 MT,i3-3240,8GB Ram,500GB Samsung Evo SSD,Eredeti Win 10 Pro,számla,garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest