- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Belefutottam egy furcsa dologba 6.7u2 san boot kapcsán: HPE DL* gen10, qlogic kártya, fc lun-ok. Az installer nem lát egy darab lunt se. Rommá konfiguráltam már a kártya és a gép biosát is, de semmi. Kínomban bootoltam egy linuxot, az látta a lun-t, és települt/bootolt is róla. Ezek után az esxi installer is látta
Gondolom az lehet a háttérben, hogy a linux létrehozta az uefi boot partíciót, meg a megfelelő flageket, és így már tetszett az esxi-nek is.ESXi-nél ezek szerint előre kellene inicializálni a lun-t valamivel, ha telepíteni szeretnék rá? Az installerben nincs erre mód? HPE custom iso amúgy, és legacy bios módban is ugyanez vele a helyzet. 2-3 éve telepítettem utoljára san lun-ra esxi-t, de akkor mintha nem lett volna vele ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest